| Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak | |
|
Autor | Poruka |
---|
andelika Master
Poruka : 5680
Učlanjen : 19.09.2012
| Naslov: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Sub 26 Jan - 16:21 | |
| Sta mislite o ovoj recenici i slicnim recenicama iz oglasa i svakodnevnog zivota? Zbog cega se to izgovara i zasto se o tome razmislja?
|
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:01 | |
| Zbog para, a ako zeli poso i zbog posla, a neki zbog papira kako bi posle mogli da lepo svetom putuje... |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:08 | |
| Samo tako, bez ikakvog željenog opisa? Ono, visok, crn, zubi biseri? Pa ta je neka skromna osoba. Ja da sam na mestu tog nekog iz inostranstva, ja bih je uzela za suprugu odmah...Ona ne bira..... |
|
| |
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:20 | |
| Sago,sturo je zbog broja reci koje se naplacuju :lol:ostali uslovi se kasnije ispostavljaju... |
|
| |
Sagacity Master
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:25 | |
| Aaaa, to... Sad sam malo razočarana, a baš me je oduševila svojom ''neizbirljivošću''... |
|
| |
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:26 | |
| - Sagacity ::
- Samo tako, bez ikakvog željenog opisa? Ono, visok, crn, zubi biseri?
Pa ta je neka skromna osoba. Ja da sam na mestu tog nekog iz inostranstva, ja bih je uzela za suprugu odmah...Ona ne bira..... Jbg možda on bira, ipak je inostranac [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:35 | |
| - Sagacity ::
- Samo tako, bez ikakvog željenog opisa? Ono, visok, crn, zubi biseri?
Pa ta je neka skromna osoba. Ja da sam na mestu tog nekog iz inostranstva, ja bih je uzela za suprugu odmah...Ona ne bira..... Toliko je skromna da joj je stalo samo do para. Taj oglas je jasan kao beli dan.... |
|
| |
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:39 | |
| Ih ,nemoj tako mozda joj treba promena klime |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:41 | |
| A možda samo želi da nauči strani jezik, pa joj treba za obrazovanje |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:42 | |
| Ma kakva klima kakvi jezici to su slabi izgovori...zanima je jedino zadnji dzep u pantalona koliki mu je |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:43 | |
| Ona bre žena zna šta hoće ... i toj što hoće će i da nadje, a mi možemo samo da joj .......... postujemo pod prozor |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 22:57 | |
| Da jeste tako je.Ali eto Andja se pitala zbog cega se to izgovara i razmislja o tome |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 23:05 | |
| Meni ona zvuči ..malo je reći ..očajno.. sad ili nikad |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 23:11 | |
| - wild filly ::
- Meni ona zvuči ..malo je reći ..očajno.. sad ili nikad
Izvini ali pominjanje inozemstva kao uslova se baš ne uklapa u stanje očaja [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 4 Feb - 23:13 | |
| Ta osoba dobro zna sta hoce.To joj je cilj i nista drugo ne zeli.Nju ne zanima on, niti se o ljubavi radi... Zena trazi pare i to je istina. |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Uto 5 Feb - 12:06 | |
| Ne mislim ništa. I sam sam par puta dao sličan oglas ali ne "u inostranstvu" [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Uto 5 Feb - 23:04 | |
| nečitam oglase ..pa tako ... al svako ima pravo ..al mislim da je tako iskrenije nego onog tipa tražim srodnu dušu, sa parametrima Barbike il Kena, džepom ko Onazis itd .... misli da su takve osobe mnogo iskrenije jer jasno kažu bez vrdanja šta hoće i zato nevidim primedbe i žalbe .... |
|
| |
Sagacity Master
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Sre 6 Feb - 7:38 | |
| Ja i dalje mislim da se radi o preskromnoj osobi... ''Tražim slobodnog muškarca u inostranstvu.....''..To znači, nije bitno o kojem inostranstvu se radi. Znači, čovek može biti i iz Mađarske, Bugarske, Albanije, Gvineje Bisao....Da je napisala da traži čoveka iz Nemačke, Švajcarske, Švedske.....to bi bila druga priča...a ovako..ona ipak odaje utisak ''fine i skromne'' osobe... |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Čet 4 Jun - 15:55 | |
| Bez detaljnijeg opisa?
Lista želja joj je štura.
Beži od zakona? Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Ned 6 Jan - 19:43 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 14 Jan - 21:59 | |
| |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak Pon 14 Jan - 22:30 | |
| Ima vise muskaraca koji zele zenu u inostranstvu za brak,provereno! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trazim slobodnog muskarca u inostranstvu za brak | |
| |
|
| |
|