| Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? | |
|
|
Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? | 1. O pantalone. | | 38% | [ 3 ] | 2. O majicu. | | 0% | [ 0 ] | 3. O potkošulju. | | 0% | [ 0 ] | 4. O stolnjak. | | 50% | [ 4 ] | 5. O nečiju nogavicu/rukav. | | 0% | [ 0 ] | 6. Samo prođem prstima kroz svoju kosu. | | 0% | [ 0 ] | 7. Prođem prstima kroz kosu svog dečka/devojke. | | 12% | [ 1 ] |
| Ukupno Glasova : 8 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Pet 25 Nov - 23:27 | |
| |
|
| |
Shuki Član
Poruka : 401
Godina : 45
Učlanjen : 26.02.2013
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Pet 25 Nov - 23:36 | |
| Ako se već jede prstima, a prstima se jede uglavnom piletina i riba, mora da postoji fingerbola. Gore za glasanje ima vrlo malo izbora a polovina su šaljivi. Zavisi i od toga gde sam, restoran, ulica, kuća... U restoranu uvek ima čime da se brišeš, kod kuće takođe, a na ulici... očešem se o zbunjenog prolaznika. |
|
| |
Kijara-brm Master
Poruka : 6268
Godina : 44
Učlanjen : 05.08.2015
Raspoloženje : Fenomenalno ;))
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Pet 25 Nov - 23:58 | |
| - Shuki ::
- Ako se već jede prstima, a prstima se jede uglavnom piletina i riba, mora da postoji fingerbola. Gore za glasanje ima vrlo malo izbora a polovina su šaljivi. Zavisi i od toga gde sam, restoran, ulica, kuća... U restoranu uvek ima čime da se brišeš, kod kuće takođe, a na ulici... očešem se o zbunjenog prolaznika.
sad mi je jasno što me ljudi cimaju na ulici. Znači nije neko slučajno udvaranje. . hahaha ovo je odlično.Sad ću da bijem svakog ko me očeše,pa taman i ne bio to razlog.Radi sigurice. |
|
| |
Shuki Član
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 0:04 | |
| - Kijara-brm ::
- Shuki ::
- Ako se već jede prstima, a prstima se jede uglavnom piletina i riba, mora da postoji fingerbola. Gore za glasanje ima vrlo malo izbora a polovina su šaljivi. Zavisi i od toga gde sam, restoran, ulica, kuća... U restoranu uvek ima čime da se brišeš, kod kuće takođe, a na ulici... očešem se o zbunjenog prolaznika.
sad mi je jasno što me ljudi cimaju na ulici. Znači nije neko slučajno udvaranje. .
hahaha ovo je odlično.Sad ću da bijem svakog ko me očeše,pa taman i ne bio to razlog.Radi sigurice. Rizično je to... Ako se neko udvara, gre'ota da ga biješ. Prvi znak: da li su mu puna usta, da li još nešto žvaće i guta; drugi znak, da li mu se sijaju usne i treći - da li deluje unezvereno kao da mu rastu kutnjaci. |
|
| |
Kijara-brm Master
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 0:09 | |
| Punih usta bi se mogao ili mogla udaviti ako je klepim. Znači moram sve dobro da proučim. Hvala na savetima,ali moram brzo da delujem ,otvorim četvero očiju da vidim sve nabrojano. |
|
| |
Shuki Član
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 0:12 | |
| |
|
| |
Kijara-brm Master
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 0:18 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 10:37 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Kijara-brm Master
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 11:59 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 12:01 | |
| samo da znaš, biram, nedam ja bilo kojoj da mi vadi maramicu sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Kijara-brm Master
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 12:03 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 12:05 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Kijara-brm Master
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 12:06 | |
| Dođi pa proveri. Upoznaj pa saznaj. )) |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 12:25 | |
| em ti ove današnje žene, ni maramicu da izvade čoveku, i za to traže upoznavanje, pa veza, pa ..... sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Kijara-brm Master
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 26 Nov - 12:30 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Pon 24 Jul - 14:23 | |
| o kravatu sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Pon 4 Sep - 20:09 | |
| polizem ih |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Čet 30 Nov - 13:17 | |
| |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Ned 24 Dec - 15:06 | |
| Operem ruke. Simple as that |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sub 6 Jan - 13:31 | |
| stoljnjak ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sre 21 Feb - 10:12 | |
| |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Sre 21 Feb - 22:10 | |
| oblizem ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Čet 22 Feb - 19:31 | |
| o majicu |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Čet 15 Mar - 14:23 | |
| što bi briso, obližem ko čovek sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Ariana CoAdmin
Poruka : 25066
Učlanjen : 23.11.2014
Raspoloženje : Menja se
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? Pet 16 Mar - 0:18 | |
| Zavisi gde ja sam aljkava po tom pitanju tako da.. ako sam kući onda od donji deo pidžame a ako sam napolju jedem isključivo kašikom i viljuškom a ako mi se slučajno umaste.. ako baš dosta onda bih verovatno od stonjak pod uslovom da nemam salvetu.. ma da bih onda uzela maramicu |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš? | |
| |
|
| |
|