Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 22 Apr - 14:08
Sirijus49
Super Član
Poruka : 655
Učlanjen : 02.04.2013
Raspoloženje : Uvek dobronamerno
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 23 Apr - 13:35
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 11 Maj - 18:03
ZALAZAK SUNCA
Još negde u etru treperi njen glas njenj smeh kao najlepša muzika u pogledu mi ostao prelepi lik njen nevidljiva uspomena kao slika
Sve je samo neko prošlo vreme oblaci zaborava polako dolaze samo će ožiljci zauvek ostati oni nikad ne prolaze
Prolazim poznatom mi stazom stara klupa još je na mestu starom zastanem a u mislima slike se množe poželim da je ljubim istim žarom
Krenuo bih a nešto me nazad vuče da sednem i uživam u pogledu tom kao nekad kad smo zalaske gledali da bar u mislima budem sa njom
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 12 Maj - 21:46
TRAGOVI NJENI
Tako sam je dugo i željno isčekivao u bespućima noći suze sam izgubio tumarajući za tragovima njenim i senkama lika njenog da bih je ljubio
Sve mi se u košmare pretvorilo pocepalo i ostalo na hridima nemoći nade su ostajale kao rite na njima prateći tragove njene u tamnoj noći
U mračnim snovima se izgubih tražeći svetlost u njenim očima skrivenu negde daleko od mene u tamnim i besanim noćima
Pratiću i dalje tagove njene u svaki košmarni san ću zaći suviše tamno oko mene je sve bojim se da je nikad neću pronaći
wild filly
ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 12 Maj - 22:27
Prelepo macane..svi komplimenti..
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 12 Maj - 22:32
HVALA!
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 15 Maj - 9:25
TRAGOVI NJENI
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 19 Maj - 15:24
SA PUČINE
Vetar mi lagano po licu šara glasove nejasne s pučine donosi osećam poznat mi miris mora širi se svuda, po licu po kosi
Nevidljive poruke na mom licu kao nežni dodiri njenih usana tragovi vlažni za njima ostaju tragovi njeni kao lek i kao rana
Negde se obala s talasima ljubi ogleda se u zelenim dubinama pogledom je nesvesno tražim setnim pogledom i tugom u njima
Prepuštam se ćudima vetra žmureći slikam pejzaže daleke čekam je kraj neke stare klupe negde daleko kraj obale neke
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 20 Maj - 11:46
BUĐENJE ANĐELA
Danas je tako plavo nebo kao da nikad takvo nije bilo sve je danas lepo kao njene oči kao njeno lice nežno i milo
Na licu joj srebni tragovi noći ostali iz snova što ih je snila na usnama joj rumenilo zore u njedrima ljubav je skrila
Sunce je tiho kroz prozor budi skida joj sa lica lagni veo sna ljubi joj usne uspavane i nežne ljubi je željno kao da sam ja
Bude se oči njene, osvaja ih dan zablista sunce na njenom licu opi je pogled u plavetnilo neba očarana lepotom pretvori se u pticu
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 26 Maj - 13:55
NA STAROM PROZORU
Na njenom prozoru uvek je cveća bilo sunce se u njemu ogledalo svakog jutra ljubilo ga i ljubavlju kitilo za novo sutra da bude lepo kao njeno lice milo
Mirisi opojni širili su se svuda neosetno dozivali je sebi neodoljivim čarima kao leptir najlepši da bude na njima da joj zasija lice ljubavlju veselo i sretno
Zastajao sam često ispod tog prozora na njemu više nikakvog cveća nema na njega više ne sleće rumena rana zora
Samo prošlost na njemu sada drema odvela je ljubav negde daleko pored mora na tom starom prozoru više lepote nema
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 5 Jun - 10:34
ZAŠTO SU TUŽNE TVOJE OČI
Zašto su tužne tvoje oči u njima su samo puste daljine bekrajne hladne i daleke Bez radosti i vedrine
U njima negde tuga se krije skrivena čeka okrilje noći da poteče niz obraz beli a snu neda doći
Uzdasi duboki bez kraja kao aveti u pustoj duši pred očima samo slike nemoći sve se tiho u nepovrat ruši
Pogledaj me probudi se život je ovde pored nas sunce još uvek za tebe sija u ljubavi potraži spas
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 7 Jun - 13:37
KAD BI ZNALA
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 24 Jun - 16:32
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 6 Jul - 10:49
KOČIJA OD SNOVA
Noćas si mi u san dolazila tiho na na prstima zvezdanom stazom budio me na tren osećaj blizine tvoje opijen lepotom tvojom tonuo sam u san dok bi nežno ljubila usne moje
Sve je noćas drugačije bilo neka te svetlost pratila i uz tebe bila sve je sjalo bojama vasione, kao da je dan svuda samo putevi nebeski i staze ljubavi dozvala si me tiho u svoj san
Leteli smo tako zagrljeni u svetlosti zvezda se neprimetno izgubismo u nekom rajskom vrtu da dočekamo dan i prve zrake zore rumene kao znak da prestaje najepši san
Čekaću te noćas napragu snova kad zakoračiš u san ja ću tamo biti čekaću te sa kočijom od snova da se izgubimo u beskraju zvezdanog sjaja da ostanemo zajedno bez vremena i kraja
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 7 Jul - 16:34
U TIŠINI
Tragovi bosih stopala na peščanoj sprudu stopalima nacrtano srce u pesku poruka nekom dalekom na zalasku sunca da je ponese sobom na putu dalekom u daljine nekom dragom za kim srce kuca
Na svakom otisku neka želja, skrivena misao bezbroj neizgovorenih reči koje čekaju čas svaka od njih pretvara se u nečujan krik što odzvanja na crvenom zalasku sunca dozivajući sebi iz daljina voljeni lik
Na horizontu samo još tragovi crveni plima lagano talasima poruku srca briše tama već prekriva dugi peščani sprud samo se čuju zvuci talasa kako obalu ljube slušam i puštam misi da lete bilo kud
Sutra će jedno srce odavde opet poruke slati pakovati želje da ih sunce na zalasku ponese u predele daleke gde mesec smenjuje dan i tako na zalasku svakom u tišini mora dok se ne ostvari željeni san
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 8 Jul - 11:18
KOČIJA OD SNOVA
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 21 Avg - 17:21
SAM
Naiđu tako neki setni dani kad reči postanu prazne i neme pogledi se izgube negde u daljini a misli odlete u neko drugo vreme
Naiđu ponekad i kišni oblaci kao ne zvani gosti kada dođu da ostave poklone nebeskih suza dok u daljine nove ne pođu
Jesen mi je i kad nije hladna su mi i prazna jutra bez nje slika njena na zidu kao da me zove i podseća na sve
Sam sam sunce me zaobilazi kao da nisam tu a tako sam željan iskre oka njenog sve što sija ,sve me podseća na nju
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 15 Sep - 18:54
NA PUTU
Na putu u beskraj sustigoh je imala je divnu dugu crnu kosu nagovarah je da siđemo sa tog puta da zaustavimo vreme bar na čas da pusti srce u mašti da luta Nagovarah je putujući kroz vreme da veruje u ljubav zagrli me i zatvori oči da bar na trenutak zaustavimo sve tu pokretnu traku što sve zauvek odnosi da ništa u mojim mislima nema osim nje Još je zanesenu držim čvrsto u zgrljaju opijeni u kaspsuli ljubavi plove začarni na večitoj pokretnoj traci od vremena u beskraj ko zna gde u nepoznatu svetlost u srce vasione gde se krije tajna njena U beskraju zvezdanih šarenih okeana kao trun na pučini plovi kasula u večnost sve dublje zalazi u vasionu u njedra njena u kapsuli od ljubavi ostaće zagrljeni ostaće zajedno za sva vremena
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 12 Okt - 18:47
ZAŠTO SU TUŽNE TVOJE OČI
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 17 Okt - 13:04
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 29 Okt - 17:51
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 31 Okt - 17:12
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 3 Nov - 13:51
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 4 Nov - 10:47
MORE
Osvanulo maglovito jutro kao more sve je belo ništa ne vidim oko sebe kada bi bar bilo dovoljno veliko da na njemu doplovim do tebe
Ljubio bi te svakog jutra uspavanu pazio bi da mi se brod u magli ne izgubi na rastanku bi ostavio prve zrake sunca da te ono umesto mene ljubi
A sunce kad grane i visoko ode na njemu da bude poruka meni znana mislima i ljubavlju napisana da nam se misli sretnu na kraju dana
Da je čitam i u mislima da te ljubim nestrpljivo da čekam kada će proći dan u snovima zagrljeni da budemo zajedno da zajedno sanjamo najlepši san
Sirijus49
Super Član
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 5 Nov - 10:55
JOŠ SI U MENI
Sponsored content
Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma!