Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Muzej prekinutih veza Sre 23 Dec - 18:06 | |
| 5. Žabe (iz sobe Neraskidiva veza)[You must be registered and logged in to see this image.]Trajanje veze: 36 godinaMjesto: Bloomington, SADPriča iza predmeta: “Mama je otišla kada su mi bile tri godine. Ovo je jedan od njenih rijetkih božićnih poklona.” |
|
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muzej prekinutih veza Sre 23 Dec - 18:08 | |
| 6. Razglednica (iz sobe Bilo jednom davno… Zauvijek sretni)[You must be registered and logged in to see this image.]Mjesto: Erevan, ArmenijaPriča iza predmeta: “Sedamdesetogodišnjakinja sam iz Erevana, glavnog grada Armenije. Posjetila sam Zagreb 1967. i veoma ga volim. Kada sam u domaćim novinama pročitala da ondje postoji Muzej prekinutih veza, bila sam i sretna i tužna. Ovu razglednicu davno mi je u pretinac ubacio susjedov sin. Bio je zaljubljen u mene tri godine.U skladu sa starom armenskom tradicijom, njegovi su roditelji došli k meni prositi moju ruku. Moji su roditelji odbili uz objašnjenje da me njihov sin nije zaslužio. Otišli su ljuti i veoma razočarani. Iste večeri njihov je sin s autom sletio s litice…” |
|
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muzej prekinutih veza Sre 23 Dec - 18:08 | |
| 7. Plišani Snoopy (iz sobe Bračno i izvanbračno)[You must be registered and logged in to see this image.]Trajanje veze: 30 godinaMjesto: Leiden, NizozemskaPriča iza predmeta: Poklonio mi je Snoopyja za 17.rođendan. Zaljubili smo se šest mjeseci prije, 5. listopada 1981. Sada je prošlo 30 godina, imamo tri sina, kuću itd. Zaljubio se u drugu ženu i odabrao nju… Slomio mi je srce. Rekao mi je da me 30 godina uopće nije volio. Jednostavno ne razumijem.” |
|
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muzej prekinutih veza Sre 23 Dec - 18:09 | |
| 8. Osvetnički toster (iz sobe Sutra je novi dan)[You must be registered and logged in to see this image.]Trajanje veze: od 2006. do 2010. godineMjesto: Denver, Colorado, SADPriča iza predmeta: “Kad sam se odselila na drugi kraj zemlje, uzela sam toster. To će te naučiti. Kako ćeš sada išta prepeći?” |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Muzej prekinutih veza | |
| |
|