| Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka | |
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Čet 16 Maj - 0:01 | |
| Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću muškarca koji se skida i masturbira pred njimaGRAĐANI Beograda koji se voze tramvajem ovih su dana ostali neugodno iznenađeni jer im vožnju remeti zasad nepoznati muškarac koji se ispred njih skida gol i masturbira. Svoju je priču za Telegraf podijelila N.Lj. koja je uplašena napustila tramvaj jer joj se već treći put dogodilo da vidi istog muškarca. "Mislim da je star između 25 i 30 godina. Na vratu ima tetovažu, a kosa mu je kratka i crna. Kada sam ga htjela prijaviti policiji, prijateljica mi je rekla da to ne radim jer me manijak poslije može pronaći. Potpuno skine hlače, počne dahtati i padati u trans. Najgore je što u tramvaju obično ima i djece. Nadam se da će policija konačno uhititi ovog manijaka", ispričala je čitateljica. (Index.hr) |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Čet 16 Maj - 0:03 | |
| |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Čet 16 Maj - 0:45 | |
| Svoju je priču za Telegraf podijelila N.Lj. koja je uplašena napustila tramvaj jer joj se već treći put dogodilo da vidi istog muškarca. Da li to ona prati njega kroz tri tramvaja ili .. Stvarno ima svakakvih manijaka.. Nadam se samo da putuje tramvajem baš u vreme kada penzioneri idu na pijac..možda će ih tim činom naterati da porane a ne da idu onda kada i radni svet na posao.. Zamislite neku babu od 70 godina i njenu zgranutu facu ..''sinko jel to tebi nije dobro ..treba li ti pomoć..'' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Čet 16 Maj - 1:06 | |
| wild filly ::Zamislite neku babu od 70 godina i njenu zgranutu facu ..''sinko jel to tebi nije dobro ..treba li ti pomoć..'' E moja Fili, nekada bilo. Današnje bake skaču na take. |
|
| |
wild filly ADMIN
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Čet 16 Maj - 1:15 | |
| Kad bi se neka baka "napalila", da vidiš bežanije od ovoga. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Čet 16 Maj - 11:51 | |
| Taj bi mogo pokušati ovo što i napaljeni švedjanin Hteo da siluje osinjak pa umro nakon što su ga ose izujedale Jedan muškarac (35) iz Švedske preminuo je nakon što su ga izujedale osice kada je pokušao da siluje osinjak. On je imao 146 uboda po svom telu, od kojih je 54 bilo na genitalijama. Muškarac čije ime nije saopšteno pronađen je bez svesti na svojoj farmi u blizini Istada u Švedskoj. Pronašle su ga komšije koje kažu da je bio toliko otečen da su mislili da je mrtav. On je preminuo sat vremena nakon incidenta. Nakon autopsije i istrage utvrđeno je da je on pokušavao da seksualno opšti sa osinjakom. Tragovi smene tečnosti pronađeni su na mrtvim osama, a takođe su pronađene i stidne dlačice na ulazu u osinjak i otisci obe šake. 24.sata |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Čet 16 Maj - 12:04 | |
| Enigma ::Taj bi mogo pokušati ovo što i napaljeni švedjanin Hteo da siluje osinjak pa umro nakon što su ga ose izujedale Jedan muškarac (35) iz Švedske preminuo je nakon što su ga izujedale osice kada je pokušao da siluje osinjak. On je imao 146 uboda po svom telu, od kojih je 54 bilo na genitalijama. Muškarac čije ime nije saopšteno pronađen je bez svesti na svojoj farmi u blizini Istada u Švedskoj. Pronašle su ga komšije koje kažu da je bio toliko otečen da su mislili da je mrtav. On je preminuo sat vremena nakon incidenta. Nakon autopsije i istrage utvrđeno je da je on pokušavao da seksualno opšti sa osinjakom. Tragovi smene tečnosti pronađeni su na mrtvim osama, a takođe su pronađene i stidne dlačice na ulazu u osinjak i otisci obe šake. 24.sata Kreativno, nema šta. Ovo mi nikada nebi palo na pamet. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
| |
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Čet 16 Maj - 14:22 | |
| Prvi i poslednji put, izgleda |
|
| |
wild filly ADMIN
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Pet 17 Maj - 0:12 | |
| A što sad? Čovjeka privlačila opasnost. Nebi on da je znao kako će završiti. Užas s čim se mi šalimo. |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Pet 17 Maj - 0:15 | |
| Misliš voli seks na opasnim mestima? Ili je čuo da je to dobro za cirkulaciju? |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka Pet 17 Maj - 0:18 | |
| Ja sam čitao da ubod pčele liječi. Ali ovo su bile osice. I sve ženske izgleda. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Beograđanke šokirane: U tramvaju redovito susreću manijaka | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar