Genetika Član
Poruka : 4
Učlanjen : 15.09.2012
| Naslov: Genetsko biranje partnera Pon 30 Sep - 12:25 | |
| Sa genetičke tačke gledišta: Kakva majka takva ćerka-pogrešno Kakav otac takav sin-pogrešno Kakav otac takva ćerka-ispravno Kakva majka takav sin-ispravno Karakterne osobine se prenose polnim hromozomima i oni određuju karakterne crte partnera, a što je odlučujuće za opstanak veze-braka. Zato, prilikom biranja partnera, imajte u obzir ove pravilnosti. Ne šteti, a može koristiti. |
|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Genetsko biranje partnera Pon 30 Sep - 13:16 | |
| - Genetika ::
- Sa genetičke tačke gledišta:
Kakva majka takva ćerka-pogrešno Kakav otac takav sin-pogrešno Kakav otac takva ćerka-ispravno Kakva majka takav sin-ispravno Karakterne osobine se prenose polnim hromozomima i oni određuju karakterne crte partnera, a što je odlučujuće za opstanak veze-braka. Zato, prilikom biranja partnera, imajte u obzir ove pravilnosti. Ne šteti, a može koristiti. Koliko sam ja ovo skontao, znači savjetuješ me da prije braka odem s njenim ocem na 15 dana kampiranje, tipa opstanak u prirodi. Pa da gada vidim kakav je u teškim uvjetima, kada nema šansi da me odglumi, kao što me ona glumatala u tri godine veze. Tek tada da odlučim da li da joj dam zaručnički prsten. Ili da tražim dalje. Čak je možda bolje da cijelu priču ubuduće počnem s njenim ocem. Pa da nakon toga odlučim da li veza uopće ima smisla. Da ne gubim do zaruka i braka par godina džaba. |
|
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Genetsko biranje partnera Pon 30 Sep - 21:00 | |
| Ja znam za izreku "Gledaj majku, biraj ćerku" jer što se tiče sličnosti u fizičkom smislu to ima smisla, ali to kakav otac takva ćerka se više odnosi na karakter..barem mislim |
|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Genetsko biranje partnera Uto 1 Okt - 0:01 | |
| Moj sinčić liči na mene i fizički i karakterno dok sam kod devojčica primetila fizičku sličnost sa ocem a delimično moj karakter ..tako da .. Moja familija se podelila u tom smislu tako da jedna ćerka liči na mamu dok druga liči na tatu , jedna je po naravi na mamu.. druga na tatu ..a jedna sa drugom jako dobro funkcionišu kao što su i naši roditelji u svom braku .. Moj muž liči na svoju mamu ..a karakter ima na .. komšiju |
|
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Genetsko biranje partnera Uto 1 Okt - 10:51 | |
| Genetiko slazem se,mada nam se to cini nekako neprihvatljivo..ja znam da recimo kod mene kazu da tek nasi unuci lice na nas,a da nam deca lice na babe i dede,ma koliko ne zeleli da prihvatimo.Kad malo bolje razmislim i uporedim,ima istine.. |
|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Genetsko biranje partnera Sre 2 Okt - 10:10 | |
| Volio bi da se i Genetika uključi u raspravu. Lako je za ovo danas. Pitaš ili ne pitaš. Biraš partnera s genetikom ili bez. Tvoj vlastiti izbor. Ali ja se bojim onoga što će nam razvoj genetike donijeti u budućnosti. Neke crne misli mi dolaze po tom pitanju. Da će se genetika kao nauka previše uključiti u naše živote. |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Genetsko biranje partnera | |
| |
|