Životinja na slovo B: bivši.
Ako je dečko dobar, onda stvarno nije bitno koje je boje njegov BMW X6.
Nismo zajedno ali ne smije me varati!
Kakvi su ljudi, još je i vrijeme super
Lajk i opisem te ...koliko znam..
Vi se meni smijete iza leđa, ja se vama smijem u lice! *.*
Bravo kćeri…’ajd sad, jedan korak…’ajd još jedan korak…i još jedan… ma braaavooooo… ženooooo, donesi kameru! kćer nam se vratila iz diskoteke!
jednom se zivi jednom se voli i nikada vise !
Na čelu ti piše da si drolja,samo što se ne vidi od pudera :*
Sve je manje pametnih ljudi na svijetu. - Tesla - umro - Einstein - umro - Newton - umro A evo, ni ja se ne osećam baš nešto dobro.
Večeras spavam gola! 15687 komaraca se ovo sviđa xD
Status veze: Ako nema traktor, neka mi ne ide na oči!
Teško mi je zadržati dobru liniju jer me dečko stalno vodi na večere..
Vrhunac ljubomore: On : Gdje si ljubavi ? Ona : U gradu,šetam psa On : Da čujem kako laje.
Onaj osjećaj kad neko napiše osjeČaj. Haj mrš.
"Savrsen decko? Kad neko kaze "SAVRSEN DECKO" puno cura misli na one sa plocicama, crnom kosom, plavim ocima, prekrasnim osmijehom, bla, bla.. E vidite, ja ne mislim tako. Ja mislim da savrsen decko ne mora izgledat savrseno. Savrsen decko je onaj koji vam je i decko, i najbolji prijatelj i brat odjednom. Onaj sa kojim mozete pricat o svemu. Sve probleme mu mozete reci. Onaj koji vas voli takvu kakva jesi. Koji ce te poslusati i ako ga nazoves u 3-4 ujutro. Onaj koji zna kako te nasmijati u svakom trenutku. Onaj koji ce te voljet svim srcem. Onaj koji ce te branit, i onda kad nisi upravu. Onaj koji ce te voljet bez obzira na sve. Onaj kojem neces bit prolazna avantura.. Da te nece ostavit cim se pojavi neka sa dobrim dupetom i velikim sisama. E to je savrsen decko."
"Kad te neko privuče, u pitanju su samo detalji. Njegova dobrota, oči, osmijeh... Činjenica da te može nasmijati onda kad ti to najviše treba."
ako nekog vidite da se odmara, sjednite kraj njega i POMOZITE MU...
alo, nerviram te?? to mi je i cilj!!
Sex s kondomom ? - Pa ajd' ti jedi pljeskavicu s folijom!
ustanem iz kreveta i legnem na kauc!!!
Ponekad mi dođe da te udavim, onako, iz ljubavi!!
Zene imaju samo dva problema: visak kilograma i bivse decke. I,ma koliko se trudile,i jedno i drugo im se uvijek vracaju
Dame biraju... i to uvijek pogrešne tipove...
Ako biraš između dvije osobe, uvijek izaberi drugu, jer da voliš prvu, druga nikad ne bi ni postojala.
90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
Lažna kosa, lažni nokti, lažne grudi, lažne oči, lažna visina, lažne godine i gle čuda, ona traži PRAVOG muškarca!
Svojim neprijateljima želim dug život da bi mogli vidjeti sve moje uspjehe...
Statistika kaže da je jedan od četvero ljudi lud.... Pogledaj dobro svoja 3 najbolja prijatelja.... Ako su oni normalni onda si luđak ti.....
Pošaljem djevojci "ćao" na chatu, ona ne odgovori. Oduvijek sam ih ostavljao bez teksta
Muškarac poštuje ženu dok god ona poštuje sebe
)
Prava snaga leži u tome da budeš jak i onda kad svi misle da ćeš se slomiti..
Nikada ne treba reći ženi da bez nje ne možeš da živiš. Ona je sposobna da to i provjeri
Pametna žena ne vjeruje svemu što čuje od muškarca. Ona pusti da njegova djela pričaju za njega, ne riječi.
Svi imaju nekog na koga su slabi, a ja imam nekog zbog koga sam jaka.
Nemam dečka, ali nema ni on mene.
Neke ljude volim ma šta god da mi urade loše, dok neke ne volim ma koliko god mi se ulizivali.
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie
» Šta slušate dok kuckate na Haossu?
Juče u 22:35 od Emelie
» Šta trenutno slušate?