| Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| |
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Čet 7 Avg - 1:30 | |
| Šteta što nije uvek tako..ima muškaraca koji se osete jadno kad imaju manju zaradu od žene..kad su u njenoj senci gde god se pojave zajedno.. mada mi to nikada neće biti jasno..zašto? |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Čet 7 Avg - 1:32 | |
| Muškarac se moćno osjeća kada ga žena podržava. Kada zna da je uz njega što god da se desi. Iskreno, makar i nije preinteligentna. Svaka čast inteligenciji, ali podrška i prisutnost kada ju trebam mi je najvažnija. I to ne da joj moram reći da ju trebam. Već da ona to sama osjeti i zna. |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Čet 7 Avg - 1:36 | |
| Muški egoizam, osjećaj manje vrijednosti... Balkanski macho-man.
eto zašto se neki osječaju "jadno".. |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Čet 7 Avg - 1:41 | |
| Ali zašto ..kada je ona odabrala baš tebe od svih drugih muškaraca na ovom svetu..
Zar to nije i ono najvažnije.. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Čet 7 Avg - 1:44 | |
| To i ja kažem Filly. Čim si odabran, znači da si poseban. Pogotovo pametnoj ženi. Ta zna što bira. Prepusti se, uživaj i za sve neka te boli..... |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Čet 7 Avg - 1:50 | |
| Najvažnije jeste. Ali šta će odgovoriti drugarima na pivi, kad mu kažu da ga žena izdržava, da zaradjuje više od njega.. šta reći na "dobronamjerne" taštine kritike... |
|
| |
wild filly ADMIN
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Čet 7 Avg - 1:55 | |
| Neka odgovori: Dečki, nađite vi takvu. Da ne riljate za tu crkavicu od plaće. Meni moja daje veći džeparac. |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Čet 7 Avg - 1:57 | |
| Daaa. I još da je diže do nebesa, na sav glas. pa puknite zlobnici - niste takvi sretnici kao jaaa. Da, da filly to je ono što se traži - pametna žena, koja neče zloupotrijebiti svoju pamet. "meni moja daje veći džeparac" |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Pet 8 Avg - 1:25 | |
| Kaže se da se partneri u vezi izgrađuju, nadopunjuju, razvijaju, postaju bolje osobe. Sve to je jednostavnije, lakše i efikasnije uz pametnu ženu. |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? Pet 8 Avg - 1:28 | |
| - Abu Dabi ::
- Kaže se da se partneri u vezi izgrađuju, nadopunjuju, razvijaju, postaju bolje osobe.
Sve to je jednostavnije, lakše i efikasnije uz pametnu ženu. Lepo receno...to je sustina... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li pametne žene ugrožavaju današnje muškarce? | |
| |
|
| |
|