Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: ŠOKANTNO KAKO NAS VARAJU: Žena izliječila karijes svom sinu bez odlaska zubaru! Pon 18 Avg - 15:12 | |
| Mogu kosti da narastu. Ali se moraju prvo namjestiti, pa učvrstiti,po potrebi vijcima, pločicama i čime ne već. I ono najvažnije, ostaje zadebljanje, vidi se da su srasle. |
|
Daksi Elita
Poruka : 1492
Učlanjen : 06.08.2014
| Naslov: Re: ŠOKANTNO KAKO NAS VARAJU: Žena izliječila karijes svom sinu bez odlaska zubaru! Pon 18 Avg - 15:25 | |
| - Abu Dabi ::
- Mogu kosti da narastu. Ali se moraju prvo namjestiti, pa učvrstiti,po potrebi vijcima, pločicama i čime ne već.
I ono najvažnije, ostaje zadebljanje, vidi se da su srasle. Naravno ali kako je moguce da ponovo srastu?Ajde doktor si pa mi objasni ... |
|
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: ŠOKANTNO KAKO NAS VARAJU: Žena izliječila karijes svom sinu bez odlaska zubaru! Pon 18 Avg - 19:31 | |
| U samom članku piše kako je to sve neverovatno, ali ... - citat ::
- " U oštroj suprotnosti trenutnoj konvencionalnoj "mudrosti", Dr. Weston Price je pisao o brojnim situacijama u svojoj praksi još 1920-ih i 1930-ih, gdje su šupljine i karijesi bili izliječeni bez potrebe za bušenjem i ispunom plombom. Dr. Price je otkrio kroz istraživanje da su šupljine i karijes u zubu uzrokovani nutritivnim nedostatkom i kad je ovaj nutritivni nedostatak ispravljen, šupljina i karijes se liječi sam od sebe."
Možda i jeste istraživao od 1920 d 1930 godine prošlog veka neke slučajeve ali ti slučajevi se ni u kom slučaju ne mogu upoređivati sa današnjim načinom ishrane i kvalitetom života...Nema te stvari danas koja ne sadrži "hemiju" bilo u namirnicama , bilo u proizvodima za higijenu zuba ..Tako da je neverovatno izgurati ovu terapiju i uspeti u tome da ti se karijes sam izleči..Možda jedino da se nekom dijetom , spreči ili uspori napredak bolesti pa tako i karijesa. Kosti mogu da srastu, krivo ako se ne nameste kako treba, ali ovde nije spominjano lomljenje zuba već samoizlečenje karijesa. |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ŠOKANTNO KAKO NAS VARAJU: Žena izliječila karijes svom sinu bez odlaska zubaru! | |
| |
|