Poruka prijatelju - prijateljici
Autor Poruka Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Čet 1 Nov - 14:57 Moje Čudo
-Hajde,moje čudo,da ti i ja malo vodimo rat-ti da si kralj,ja zemlja:
ti da me osvajaš stopu po stopu,komad po komad,
a mene ima iznova mnogo neosvojene.
-I kad se umoriš,da svoje tijelo predaš meni na vlast, pa da zemlja vlada kraljem.
Ako izgubiš,da ne izgubiš me.
-Hajde čudo moje,da ti i ja malo vodimo mir-ti da si Bog,a ja nebo:
ti da si dozivan,a nedozvan,porican,a neporečen,svuda prisutan.
-I kad se nađosmo,ovako osvajani,a neosvojeni,zavođeni,a nezavedeni,
ljubljeni,a nedoljubljeni,na ovoj zemlji,da se ovako voljeni,a nedovoljeni
predamo jedno drugome.
Ako izgubim, da ne izgubim te.
Dosta je bilo krivudanja!
-Hajde moje čudo,
da ti i ja malo vodimo-ljubav!
Ti da si Čovjek,a ja Žena.
EROTIC MAN MODERATOR Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pet 2 Nov - 15:37 Tanguy molim te oprosti mi ako možeš. pogrešio sam u oba slučaja, bio si u pravu za svaku svoju reč.
sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu d u g a
Gast Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Sub 3 Nov - 9:59 EROTIC MAN :: Tanguy molim te oprosti mi ako možeš. pogrešio sam u oba slučaja, bio si u pravu za svaku svoju reč. Erotic, moj pajdo kad ti kaze to ti je amen.
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Sub 3 Nov - 16:25 Ne plaši se....
nećeš me izgubiti
uvijek ćeš me prepoznati u masi
uvijek od drugih razlikovati zastani.....
Nemoj proći iako će koljena klecati srce snažno lupati
zastani.....
Nemoj proći ime mi izgovori neće biti teško
dugo ti je na usnama počivalo
stavi mi ruku na rame u oči duboko pogledaj bez straha
upitaj koga sada snivam ja....
Ja ću se nasmiješiti toplu,slanu suzu pustiti
jer uvijek sam ista uvijek ona
puna ljubavi i sa sjajem u očima....
Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Ned 4 Nov - 18:30 Lutalico druže strari nek ti niko dan ne kvari na parče torte danas svrati nama se na haoss vrati VIDEO
a tebi u srcu d u g a
neno MODERATOR Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pon 5 Nov - 9:05 EROTIC MAN :: Tanguy molim te oprosti mi ako možeš. pogrešio sam u oba slučaja, bio si u pravu za svaku svoju reč. Kad-tad kockice se sklope .. tamo gdje im je mjesto. Crvene sa crvenim, bijele sa bijelim, žute sa žutim, crne sa crnim..
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pon 5 Nov - 11:36
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Čet 8 Nov - 14:46 Znam.Rekli su ti da sam bila sretna.
Da sam te čak zaboravila.
Ali,evo ja ću ti reći kao je bilo.Saslušaj me samo malo!
Noćima nisam mogla spavati.
Zamišljala sam te pokraj sebe.
Noćima sam crtala u glavi tvoj lik i opet se potajno nadala tebi.
Noćima sam plakala,patila i molila Boga s kojim se stalno svađam,samo da mi ti budeš sretan u životu.Iako to ne znaš.I uvijek se još potajno nadam da ću te sresti opet, samo da ti odlijepim jednu pravu šamarcinu tebi za inat, da znaš.
Lijepo mi je s tobom svađati se,ali i ne skrivati,i biti sakriven od svijeta kao zlo neko.
Eto neću da te više gnjavim,skraćeno još da ti kažem hebi se u svom filmu lipo,ili se svađamo ili ne biraj.
neno MODERATOR Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Čet 8 Nov - 15:17 Ne ujeda sve što reži i ne misli dobro, sve što se osmjehuje
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pet 9 Nov - 4:36 EROTIC MAN :: Tanguy molim te oprosti mi ako možeš. pogrešio sam u oba slučaja, bio si u pravu za svaku svoju reč. Da i ti napokon progledas
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pet 9 Nov - 18:29 U životu trebam prihvatiti dvije stvari.
Prva je da možemo imati sve,
a druga je da sve što imamo možemo lako
izgubiti.
Gast Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pet 9 Nov - 19:01 Onaj supak
@Tanguy se vec mjesec dana ne javlja, ni na telefon ni na poruke.
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pet 9 Nov - 19:03 'os da ga izribam
Gast Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pet 9 Nov - 19:06 Ma preko noci nestane, tko zna gdi je i gdi se vuca.
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pet 9 Nov - 19:07 ne silazi sa motora, tko zna kakve sve ribe voza
Gast Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pet 9 Nov - 19:08 da da, babe djevojke voza okolo...
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pet 9 Nov - 19:19 voza, to je glavno
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Sub 10 Nov - 16:25 Svako slovo tu što unesem, nema veze sa ikim sa foruma da ne bi bilo kakve zabune, tako i na Muzici.
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pon 12 Nov - 14:52 Zar nije čudno kako
osjećaš u grudima i stomaku
kad netko povrijedi tvoje
osjećaje.
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Uto 13 Nov - 9:46
Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Uto 13 Nov - 15:18 Labude crni , da sam ja na tvom mestu pazario bi jedan lep prsten, zajahao besnog vuka, pravac ***** i zaprosio bi
ludu kokoš .
normalno da ni jedno slovo ovde nema veze ni s kim s foruma.
a tebi u srcu d u g a
Gost Gost Naslov: TEBI ŠTO SAMO ČITAŠ Uto 13 Nov - 17:16 Dokad još moram čekati da se svađamo,ljubimo, volimo, grlimo
bijemo i strašimo,čekam ja tebe i čekam,evo ti i slike za profil pa stavi od ove dvije jednu
nemoj mi neke lipuškaste,koliko vidim nitko nema u ovom stilu sliku na profilu, ti kad uđeš
stavi nešto ovako i daj stavi si ime nicka Devil
Gost Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Pon 19 Nov - 16:33
Gast Gost Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Uto 20 Nov - 20:59
Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici Sre 21 Nov - 11:48 tebe nisam ni jednom rečju uvredio, ni tebe ni nikog drugog na haossu. prezirem ljude koji druge vređaju iz čista mira. ti si mi jedna od najdražih osoba na haossu i pre bi si nešto odrezao nego tebe uvredio. molim te napiši gde i čime sam ja tebe uvredio da ti objasnim da to nije tako, a ako treba nije problem, javno ću se pred svima izvinuti.
a tebi u srcu d u g a
Sponsored content Naslov: Re: Poruka prijatelju - prijateljici