Pogledajte kako izgledaju svetske zvezde kada NISU doterane..
Iza slavnih ličnosti često stoji čitava armija ljudi čiji je posao njihov izgled, pa nije ni čudo da ponekad izgledaju nestvarno. Ipak, iza toga se kriju obična lica.
Šminkeri, stilisti, lični kuvari i treneri, frizeri... Iza slavnih zvezda obično stoji čitava vojska ljudi sa jedinim poslom - njihovog ulepšavanja, pa nije ni čudo da ponekad izgledaju nestvarno. Nestvarno kao Kejt Apton na naslovnoj fotografiji.
Ipak, ponekad se i oni opuste i tada izgledaju kao i svi drugi - sa podočnjacima, bubuljicama, masnom kosom i tako dalje. To dokazuje i ovaj snimak sa čak 66 zvezda bez šminke:
SD
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Ned 12 Nov - 10:36
Šokantna odluka Džordža Klunija: Vest koja je odjeknula svetom! Džordž Kluni objavio je da odustaje od svoje holivudske karijere. Nećemo ga, čini se, tako brzo videti na velikom platnu. Poslednje filmske uloge odigrao je tokom 2016. godine, a sada je za The Sunday Times izjavio kako gluma više nije na njegovoj listi prioriteta. Ne treba mu više, kaže, novac."Već dugo vremena bavim se glumom i znate, imam 56 godina. Nisam više momak koji osvaja devojke, ili barem ne bi trebalo da budem", rekao je Kluni i dodao da bi ga neka izvanredna odluka ipak mogla dovesti ponovno pred kamere. Otvoreno je rekao i da je zahvaljujući glumi plaćao račune, ali novac mu više ne treba. Prodao je kompaniju za proizvodnju tekile za milijardu dolara i da mu je novac nepotreban.Dotakao se Kluni i političkih ambicija, o kojima se šuška već neko vreme. Rekao je kako ga sve više ljudi podstiče na ulazak u politiku, pogotovo otkako je Tramp postao predsednik.
"Uvek sam bio uključen u politiku. Moj otac bio je u trci za Kongres i politika je u mojoj porodici uvek bila prisutna. Mogu da pomognem onako kako znam najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam", zaključio je Kluni.
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Ned 12 Nov - 10:43
Kako se Ketrin Zita-Džons i njen svekar pozdravljaju: Slika o kojoj bruji ceo internet! Ketrin Zita-Džons i njen suprug Majkl Daglas su zajedno već punih 17 godina, a glumica nikada nije skrivala koliko je bliska sa njegovom familijom... VIP PRIČA 10.11.2017. - 18:18h Autor: gloria.hr Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džons, Foto: Profimedia Ovog vikenda bili su se na proslavi, a Ketrin je svog 100-godišnjeg svekra pozdravila i više nego srdačno.
Na gala večeri u Los Anđelesu susrela se cela familija Daglas.
Velška lepotica za tu je priliku obukla plavu svilenu haljinu koja je sezala do kolena, a iskombinovala ju je uz crne sandale s visokom potpeticom.
Ketrin (48) je na večeru stigla u društvu svog supruga Majkla (73) i njegovog 38-godišnjeg sina Kamerona. Ugledavši svog svekra, 100-godišnju filmsku legendu Kirka Daglasa, Ketrin mu je prišla i poljubila ni manja ni više nego u usta, a tu su scenu zabiežili brojni fotografi koji su se našli na glamuroznom događaju.
Razumljivo, u samo nekoliko sati obišla je celi svet, a komentari ne prestaju da pljušte. Da li je reč samo o nespretnom trenutku ili nameri, ostaje nepoznato, ali činjenica je da Ketrin gaji srdačne i tople osećaje prema roditeljima svog supruga. Svoju svekrvu En Daglas glumica je pozdravila toplim i čvrstim zagrljajem. Majkla i Ketrin deli čak 25 godina razlike, ali to im nikada nije predstavljalo problem. Bračne su zavete razmenili pre 17 godina, prebrodili su njenu borbu s bipolarnim poremećajem, njegov rak grla, a podigli su zajedno i troje prekrasne dece, biološku decu Kari i Dilana, kao i njegovog sina Kamerona iz prošlog braka sa Diandrom Luker.
neno
MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Sub 9 Dec - 10:53
“Merilin Monro i ja se dopisujemo preko Fejsbuka“: SRAMNI blamovi balkanskih starleta teraju suze na oči..
- Da to znam, bila bih na fakultetu, ne bih bila starleta - reče Tijana Ajfon u jednoj emisiji pravdajući se što ne ume da odgovori na pitanje iz opšte kulture. Niko ni ne očekuje da starlete intelektualno blistaju, ali pojedine su poznate kao kraljice blamova, a od pojedinih "mudrosti" ne preostaje ništa drugo nego da “pametan zaćuti“.
Tijana Ajfon
- Ja nikad u životu nisam pročitala nijednu lektiru, a pogledajte dokle sam dogurala i što sam sve svojim trudom postigla u životu - rekla je Tijana Ajfon, a onda je objasnila zbog čega su joj knjige, uglavnom, odbojne. - Ne volim komplicirane knjige, jer ja ako pročitam jednu stranicu i ne shvatim o čemu se radi, meni je ta knjiga teška - zaključila je starleta najpoznatija po plastičnim operacijama. Zanimljiva scena desila se i u rijalitiju “Parovi”, kad je voditeljka počela da propituje Tijanu Ajfon oko padeža u srpskom jeziku. Ona je znala da kaže koliko padeža ima, ali nije htela da ih nabraja jer je istakla da “nije debil“.
Ostali biseri:
- Uzela bih nož i razbila bih mu o glavu! - Između Maroka i Italije je reka? Je**te, koliko ja ne znam! - Ja baš volim što sam glupa!
Sandra Meduza
Starleta Sandra Meduza je u jednom kvizu znanja ispričala da je boja srpske zastave “plavo - bela”, nije znala ni kako se zvao (Josip Brpoz) Tito, dok je za Svetog Savu rekla da je naziv srpske himne.
Makedonska starleta
Jedna makedonska starleta čiji snimak kruži internetom izjavila je da je dobila holivudsku ponudu da snima film sa Džejmsom Dinom, Marlonom Brandom i Merilin Monro. Kada ju je prevejani voditelj dodatno pitao da li poznaje Merilin, ona je istakla da se njih dve dopisuju putem Fejsbuka.
Ava Karabatić
U šokantnim izjavala, pak, prednjači starleta Ava Karabatić. Nabrojaćemo samo neke njene izvale koje se i danas prepričavaju. - Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj! - Baš mi je sve u životu prava zeka-peka! - Da imam priliku da budem nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin, zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu?! - Živimo zdravo. Špiro svaki dan meditira pola sata, a ja 30 minuta. - Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vozom. - Uvek sam uključena u mobing. Imam pet mobilnih telefona. - Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti. - Srušila bih Crkvu Svetog Donata u Zadru i sagradila još stariju. - Volela bih da mogu da imam više samopouzdanja u druge ljude.
SD
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Sub 24 Mar - 10:11
Lepa Lukić je, naime, promašila termin, te se na Košutnjaku za potrebe snimanja jedne emisije pojavila u izuzetno ranim jutarnjim časovima...
Lepa Lukić pozvana je na gostovanje u emisiju "Grand magazin" koja se emituje svakog radnog dana uživo od 12 do 15:40 sati, a pevačica se na Košutnjaku pojavila usred noći, piše Kurir. Ona je pozvala taksi i uputila se ka "Grandu", shvativši da je omašila termin tek kada joj je čuvar rekao da je snimanje emisije samo u toku dana.
Program se emituje uživo, a Lepi nije prvi put da gostuje u ovoj emisiji. Ona je došla usred noći, gde je zatekla samo jednog čuvara. Kada ju je čuvar pitao zbog čega je došla, Lepa je rekla da mora snimati emisiju, a on joj je odgovorio da nema nikoga", kaže izvor.
Pevačica je bila zbunjena u potpunosti...
Nije joj bilo jasno zbog čega nema nikoga, a onda se vratila nazad u vozilo. Tek tada je shvatila da je zapravo tri ujutru, a da se emisija emituje preko dana", kaže izvor.
Lepa je potvrdila informacije i objasnila da nije shvatila da je noć zbog toga što je grad dobro osvetljen.
Snimala sam emisiju u Zemunu koja takođe ide uživo i završila sam u deset uveče. Došla sam kući mrtva umorna, prispavalo mi se, a kada je bilo tri ujutru, pomislila sam da kasnim i brže-bolje pozvala taksi. Nisam shvatila da je noć jer su mi roletne bile spuštene u celom stanu", rekla je ona.
Na pitanje kako nije videla da je napolju mrak kada je izašla, izjavila je:
Sve je bilo lepo osvetljeno. Primetila sam da mi je čudno, da je nekako mračno, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da je toliko kasno. Još ja razmišljam, što me vozač pita šta snimam u to doba. Odletela sam kao muva bez glave. Bilo mi je sumnjivo što nema nikoga, a onda sam sebe nazvala ludom nastom. U povratku sam se ismejala samo tako, ali dobro. Veliki sam profesionalac, pa se stvorim odmah gde treba. Hvala Bogu, pa danas dolazi vozač po mene, više ne zovem taksi", rekla je s osmehom Lepa.
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Sub 24 Mar - 10:14
Pirs Brosnan se ne odvaja od svoje supruge: Ona je stub mog života!
Iskusni holivudski glumac i producent Pirs Brosnan ovih dana je dobio još jednu potvrdu za profesionalnost, ali i trud. U društvu supruge Keli Šej Smit pojavio se na svečanoj gala večeri posvećenoj zaštiti okoline gde im je dodeljena nagrada za zajednički projekat Nepopravljivi romantik Pirs Brosnan u četvrtak uveče došao je u društvu dugogodišnje supruge Keli Šej Smit na "UCLA" Institut gde se održavala gala večera i dodela nagrada svima koji su u prošloj godini posebno doprineli okolini i podizanju svesti. Nagradu kući je odnio i poznati Irac koji je izvršni producent rediteljskog debija svoje supruge, nagrađenog dokumentarnog filma "Poisoning Paradise" koji govori o zagađivanju okoline u Kuaiju na Havajima.Holivudski velikan zablistao je u elegantnom tamno plavom odelu, dok se njegova voljena opredelila za klasičnu crnu haljinu koja je istakla njen dekolte. Kao i uvek par je izgledao skladno i srećno, a nisu krili ni emocije zbog ovako bitne i velike nagrade.
Keli i Pirs su sinonim za jedan od najsrećnijih i dugovečnijih brakova u filmskom svetu, a njihova ljubavna priča tera suze na oči. Naime, nakon što je Brosnan ostao udovac i samohrani otac, kada mu je preminula prva supruga Kasandra, mislio je da više nikada neće iskusiti ljubav. Onda je upoznao i Keli koja je sve vratila na svoje mesto. S njom je u braku dugih 17 godina te su ponosni roditelji sinova Dilana i Parisa.
"Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena", objasnio je jednom prilikom popularni glumac. Smrt voljene osobe itekako je uticala na njegov odnos s današnjom suprugom koju drži kao kap vode na dlanu.
"Keli je stub naše porodice, stub mog života i svakog joj dana ponavljam koliko je volim. Govorim joj koliko je lepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje", znao je da kaže Brosnan, koji se od supruge ne odvaja ni trenutka.
Ona ga prati na svim važnim poslovnim putovanjima, snimanjima van države, a uz njega je i na većini javnih pojavljivanja.
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Sub 24 Mar - 10:19
Opet nova devojka: Bred Pit je ovog puta ukrao srce najlepše devojke iz kraljevske porodice
Kako pišu strani mediji, par je zajedno već 2 meseca.
Anđelina je kako se piše, ljubav pronašla u bogatom britanskom preduzetniku i filantropu, a posle brojnih kolegica sa kojima su spajali Breda, sada se spominje novo ime.
Srce glumca navodno je osvojila Šarlot Kaziragi (31), ćerka princeze Karoline od Monaka.
Šarlot je slobodna od 2015. godine kada je raskinula sa Gadom Elmalehom, komičarem i glumcem, s kojim je 2013. godine dobila i sina.
Bred i Šarlot nedavno su viđeni u Los Anđelesu u jednom muzeju gde je bilo očigledno, kako kažu svedoci, da se sviđaju jedno drugome, piše časopis "New Idea". Par je navodno u vezi zadnja dva meseca.
"Niko nije mogao da veruje kada su ih videli zajedno. Šuškalo se puno u zadnje vrijeme da je Bred krenuo dalje, ali niko nije očekivao da će ga sresti s rukom u ruci sa članicom kraljevske porodice", dodao je izvor.
Glumac i Šarlot imaju i puno toga zajedničkog. Oboje su prošli kroz medijski popraćen raskid i oboje već imaju decu, pa osećaju da jedno drugome mogu sve da kažu.
Šarlot je drugo dete princeze Karoline od Monaka i trenutno je deveta po redu za tron.
Ona je trenutno ambasadorka za Guči, a piše tekstove za "The Independent", "Another Magazine" i "Above Magazine" i brojne druge časopise.
Izvor: 100posto.hr
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Sub 24 Mar - 10:22
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds s razlogom su omiljeni: Ovaj holivudski ne prestaje da nas oduševljava
Kako stilom, tako i savršenom zajedničkom energijom, lepa Blejk i njen zgodni muž Rajan su ostavili sve bez teksta na premijeri filma u Njujorku.
Mladi, uspešni i lepi. Zvuči kao u nekoj bajci, ali u slučaju Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa je istina i gde god da se pojave zajedno izazivaju divljenje.
A tako je bilo i u četvrtak 22. marta 2018. u Njujorku na premijeri filma Final Portrait koji je režirao upravo Rajan, a njegova 11 godina mlađa supruga bila mu je najveća podrška te je par, osim lepotom, pažnju privlačio i modnom usklađenošću. Naime, Rajan je blistao u sivom odelu od tvida, dok se plavokosa glumica odlučila za kariranu asimetričnu haljinu te zanimljive crne štikle, ali i elegantan bež kaput s crnim detaljima.
Oni su poznati i po tome da kada zajedno pojavljuju u medijima imaju besprekoran stil, gotovo kao da su došli iz vremena zlatne ere Holivuda. Tako i sada, izgledaju savršeno.
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Sub 24 Mar - 10:25
Prva fotografija mame Ane Ivanović i malog Luke Švajnštajgera Ceo internet se raznežio od slatke fotografije!
Ana Ivanović objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako je maleni Luka drži za prst. Lepa taniserka je ovom divnom fotografijom odlučila da se zahvali svima na podršci koju joj pružaju prethodnih dana.
"Hvala vam svima na lepim rečima i blagoslovu. Mi smo srećni, zdravi i okruženi s mnogo ljubavi", napisala je srećna mama.Podsetimo, Bastijan je pre dva dana objavio još jednu fotku mališana, na kojoj smo videli kako ga ponosni roditelji drže.
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Sub 24 Mar - 10:28
Nova frizura Selene Gomez biće najtraženija za proleće i leto 2018.
Laka za održavanje i pravo je osveženje za sve devojke koje imaju dugu kosu, a žele promenu.
Nakon što smo saznali da su Selena Gomez i Džastin Biber ovog meseca ponovo i definitivno stavili tačku na svoju ljubav, samo smo čekali koja je sledeća novost kada je ovaj par u pitanju.
Za sada nema vesti o pomirenju, ali lepa pevačica ima novu frizuru koju bismo rado iskopirali posebno za mesece koje nam dolaze.
Iako nije neka velika promena s obzirom na to da je do pre neku nedelju nosila kosu do ramena, bob frizura je ipak pravo osveženje.
Moramo priznati da je Selena tokom ovih par meseci prošla kroz nekoliko fizičkih promena. Bila je platinasto plava, pa je odlučila da je kao brineta najlepša, ali je ukrasila frizuru šiškama, a sada je gledamo u skroz drugačijem izdanju. Mi dajemo glas nanovijoj varijanti jer je savršena za proleće i leto, a i pevačici stoji neodoljivo.
Bob ili paž frizure već nekoliko godina su omiljena frizura i devojke se uglavnom odlučuju na nju kada žele neku drastičnu promenu. Frizeri ih toplo preporučuju jer su lake za stilizovanje, podmlađuju i jednostavno niko ne može da im odoli.
Šta kažete vi? Da li biste se ošišali poput Selene?
neno
MODERATOR
Naslov: Britanska princeza zablistala na kraljevskom venčanju u haljini srpske dizajnerke Ned 20 Maj - 19:56
Prinzeca od Jorka Beatris nosila je na venčanju princa Harija i Megan Markl kreaciju Roksande Ilinčić
U subotu, 19. maja, u Vindzoru održano je kraljevsko venčanju, gde su su sudbonosno "da" jedno drugom izgovorili princ Hari i njegova izabranica Megan Markl. Ovaj događaj okupio je mnogo poznatih ličnosti, a tamo su bili i članovi britanske kraljevske porodice. Između ostalog i princeza Beatris od Jorka, koja je blistala u haljini poznate srpske dizajnerke Roskande Ilinčić.
Princeza Beatris od Jorka(..u plavoj haljini) na kraljevskom venčanju u haljini Roksande Ilinčić (Telegraf.rs)
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Čet 7 Jun - 13:07
NAJBOGATIJI LJUDI HIP HOP INDUSTRIJE
Šon “Diddy” Kombs ponovo se našao na samom vrhu Forbs liste najbogatijih ljudi u svetu Hip Hopa, sa vrednošću od oko 130 miliona dolara…
Kao što je očekivano, veći deo tog novca on je zaradio van muzičke industrije. Pozamašna suma potekla od masivne Bad Boy reunion turneje, kao i prodaje njegovog dela Sean Jean kompanije, omogućivši mu da zaradi još oko 70 miliona dolara.
Njega na ovoj top listi prate uobičajeni ljudi. Mi smo vam ovog puta pripremili listu 15 najbogatijih ljudi u svetu hip-hopa
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Čet 7 Jun - 13:08
10 MILIJARDERA ZA KOJE VEROVATNO NIKADA NISTE NI ČULI
Kada razmišljate o bogatim ljudima, na šta prvo pomislite?
Sigurno verujete da je to novac i kapriciozan način života, jahte na svim stranama sveta, milioni sledbenika na društvenim mrežama, fantastične kolekcije kola i privatnih aviona, lažni osmesi pred kamerama, pozivnice za prestižne džet set događaje…
Ali postoje i drugi, ne baš tipični milioneri i milijarderi, koji žive normalnim životom baš kao što to većina nas čini. Oni provode svoje vreme u kancelariji sa svojim zaposlenima, kreiraju proizvode koje svakodnevno koristite, možda uopšte nemaju asistente i uživaju u svojoj anonimnosti. Zbog toga nikada i niste čuli za njih. Dakle, bez intervjua, bez lepih automobila, bez želje za eksponiranjem, ovo su samo neki jednostavni ljudi sa puno novca.
Ako ste radoznali saznajte ko su nepoznati milijarderi:
Gost
Gost
Eliodoro Mate – $1.03 milijarde Eliodoro Mate je potomak bogate i uticajne čilenaske porodice Mate, sa katalonskim poreklom i ovo je priča koju su otpočeli u 19. veku Eliodorovi roditelji. Do 1855. godine već su imali prodavnicu tekstila u Santjagu de Čile i njihov sin je otvorio banku u Valparaisu.
Eliodoro održava porodičnu tradiciju nakon što je nasledio kompaniju Compania Manufacturera de Papeles y Cartones, od oca Eliodora Mate Osa. Dvoje od troje njegove dece rade u kompaniji i u dobi od 72 godine, vrednost njegovog bogatstva se povećava na neverovatnu sumu od 1,03 milijardi dolara prema Forbsu.
Gost
Gost
.Džejms Leprino – $3.1 milijarde Džejms Leprino je američki biznismen, vlasnik "Leprino Foods", najvećeg proizvođača mocarela sira u Sjedinjenim Američkim Državama, koji prodaje svoje proizvode brendovima kao što su Pizza Hut ili Domino's.
Sve je počelo još 1950. godine kada je njegov otac Mike Leprino italijanski imigrant, otvorio prodavnicu i počeo da prodaje sireve. Prodavnica je zatvorena 1958. godine, ali je osnovao Leprino Foods, sa fokusom na proizvodnju sira za picu. Posao je prerastao u ono što je danas i nastavio ga je njegov sin. Džejms Leprino sada ima bogatstvo od 3,1 milijardi dolara, uglavnom zbog izrade slavnog sira za picu.
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Čet 7 Jun - 13:09
Rilej Bektel – $3.3 milijarde Rilej Bektel je bio predsednik i izvršni direktor Bechtel korporacije osnovane 1898. godine od strane njegovog pradede Vorena A. koji je posedovao, kompanije Channel Tunnel, Hoover Dam i Tacoma Narrows Bridge.
Nakon što je napustio rukovodstvo kompanije 2014. godine ostavio ju je svom sinu Brendanu. Trenutno živi u Kaliforniji sa svojom suprugom Suzan, i dalje je u upravi nekih drugih važnih kompanija, od kojih su neke u vlasništvu Bechtel korporacije kao i u savetima važnih institucija kao što je Nacionalni savet za naftu. Njegova neto vrednost prema Forbsu je danas 3,3 milijarde dolara.
Gost
Gost
Džon Tu – $4 milijarde Rođeni američki preduzetnik sa kineskim korenima, Džon Tu je suosnivač kompanije Kingston Technology koju su osnovali on i njegov partner Dejvid Sun nakon prodaje svoje prve kompanije, Camintonn, za dobrih 6 miliona dolara.
Rođen u Čongkingu u Kini, Džon Tu je studirao elektrotehniku u Nemačkoj, a potom se preselio u Kaliforniju. Danas je oženjen ima dvoje dece, svira bubnjeve u bendu i podržava mnoge druge institucije i fondacije kao što su Freedom Writers, pokušavajući da izgradi bolji svet. Neto vrednost Džon Tua danas je neverovatnih 4 milijarde dolara.
Gost
Gost
Kjeld Kirk Kristijansen – $5.5 milijardi Najbogatiji Danac, danas je vlasnik treće generacije poznatog proizvođača igračaka, Lego, Kjeld Kirk Kristijansen koji ima 75% udela u kompaniji kojom ravnomerno upravlja i kontroliše posao sa svoje troje dece.
Pored kompanije Lego, Kristiajnsen je uključen i u poslove sa drugim kompanijama kao što su Merlin Entertainment i Madame Tussauds. Ulaže takođe u vetrenjače i nekretnine. Sve ovo donelo mu je neto vrednost od 5,5 milijardi dolara.
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Čet 7 Jun - 13:10
Dejvid Čeriton – $6.5 miljardi Rođen u Vankuveru u Kanadi, Dejvid Ros Čeriton je kompjuterski naučnik i profesor na Univerzitetu Stanford u Kaliforniji. On je biznismen i kapitalista.
Napravio je svoje bogatstvo nakon što je uložio 10.000 dolara u Google kada je bio u samom začetku. Zajedno sa partnerom koji je u to vreme uložio istu sumu u Google, stvorili su i kasnije prodali tri kompanije - Granite Systems, Arista Networks i Kelia. Čeriton je takođe podržao obrazovanje kroz doniranje nekoliko desetina miliona dolara različitim univerzitetima. Njegovo bogatstvo danas doseže dobrih 6,5 milijardi dolara.
Gost
Gost
Dejvid Sun – $6.9 milijardi Dejvid Sun, dugogodišnji je poslovni partner Džon Tua i takođe je bio uključen u Kingston Technology, jednog od najvećih proizvođača računarske memorije, USB-ova i SSD-ova.
Rođen na Tajvanu i odrastao u Kini, Dejvid Sun je studirao na Univerzitetu Tatung, a zatim se preselio u Sjedinjene Države 1977. godine. Pet godina kasnije, on i Džon Tu su osnovali Camintonn Corp u garaži. Sun je još uvek uključen u vođenje Kingston Tehnology. On i njegova žena sada imaju fondaciju koja podržava obrazovanje i zdravstvenu zaštitu na Tajvanu. Dejvid Sun je do danas sakupio bogatstvo od 6,9 milijardi dolara.
Gost
Gost
Aliko Dangote – $13.9 milijardi Aliko Dangote je rođeni Nigerijac, vlasnik Dangote Group i najbogatiji je čovek u Africi sa neto bogatstvom od $13.9 milijardi. Deo Dangote grupe je i Dangote Cement, najveći proizvođač cementa na afričkom kontinentu. Iako je inicijalno bila mala trgovinska firma, kompanija se proširila i obuhvata preradu hrane i isporuke takođe. Grupa sada uključuje Dangote rafineriju šećera i Dangote brašno, čime je Dangote Grupa najveća industrijska kompanija u Nigeriji i jedna od najvažnijih na celom afričkom kontinentu.
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Čet 7 Jun - 13:11
Rejnold Vurt – $14 milijadi Nemački biznismen i kolekcionar umetnosti Rejnhold Vurt osnovao je Adolf Würth Group nakon što je preuzeo poslove od oca. Pružanjem proizvoda direktnim kupcima na gradilištima kompanija je brzo postala lider na tržištu.
Adolf Würth Group posluje u više od 80 zemalja, snabdevajući materijalom za pričvršćivanje i montažu u građevinarstvu, inženjeringu i automobilskoj industriji, sa prodajom od preko 14 milijardi dolara. Iako je Rejnhold penzionisan 1993. godine, on je i dalje predsednik upravnog odbora. Njegova neto vrednost se danas povećala na sumu od 14 milijardi dolara.
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Čet 7 Jun - 13:11
Horhe Paulo Leman – $28.7 milijardi Horhe Paulo Leman je brazilski investitor švajcarskog porekla i danas je najbogatiji Brazilac. Obrazovan u SAD, dobio je diplomu ekonomije na Univerziteu Harvard. Leman je otpočeo svoju karijeru u investicionom bankarstvu, a zatim je postao jedan od osnivača Banco Garantia u Brazilu, a kasnije se preselio i na druge domene, zajedno sa svojim partnerima - najvećom pivarom na svetu, Anheuser-Busch InBev, Restaurant Brands International i HJ Heinz & Company, između ostalog. Njegova neto vrednost sada iznosi 28,7 milijardi dolara.
N.V.T.
neno
MODERATOR
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Uto 4 Sep - 9:03
Gost
Gost
Naslov: Re: Zanimljivosti sa zvijezdama Pon 19 Nov - 14:46
Bizarna priča o megazvijezdi koja to uopće nije: lažirao rock karijeru da bi nastupao u praznim dvoranama PIŠE LARA KAPOVIĆ
Priča gotovo svih pjevača ili grupe koji su tek stupili na scenu i pokušavaju se probiti ide više manje isto. Napiši par pjesama, snimi ih, sviraj po lokalnim birtijama, čekaj da te netko prepozna, izbaci album, skupi fanove i odi na turneju.
Gotovo svih. Jared Threatin iz Los Angelesa odlučio je svoju karijeru započeti krenuvši od zadnjeg koraka. Famozni Threatin odlučio je cijeli ovaj dio koji dolazi prije, zvan početak karijere, jednostavno falsificirati u čemu mu je glavno oružje bio internet. Sva njegova dostignuća koja se mogu naći na internetu zapravo su razrađena laž, i to poprilično skupa laž kojoj je krajnji cilj koncertna turneja po nekim od najprestižnijih europskih dvorana. Da bi to postigao, Jared Threatin, predvodnik benda Threatin, predstavljao se kao bendov agent (koji ne postoji niti ga bend ima) kako bi ugovorio koncerte u europskim dvoranama. Koristio je krivotvorene snimke navodno krcatih koncerata u LA-u, kupovao lajkove na Facebooku i pregledena YouTubeu te lagao o brojevima prodanih karata kako bi uvjerio vlasnike dvorana da mu ponude termin za koncert. To mu je i uspjelo te je 1.11. sa svojim bendom krenuo na europsku turneju.
O samoj turneji ćemo malo kasnije, ajmo prvo vidjeti tko je uopće Threatin.
Za početak, evo jedne pjesme za koju tvrdi da je njegov najveći hit. Molimo vas da pogledate jer ovakve stvari se na internetu ne nalaze svaki dan, koliko god se mi to trudili.
Ok, nitko neće negirati da Jared može pjevati i svirati različite instrumente na pristojnoj razini i za ljubitelje rocka/metala 80tih ovo možda može proći. Ali samo u slučaju da ne gledaju video koji izgleda kao da ga je osmogodišnjak napravio na Windows Movie Makeru pred 15 godina, a koncept je napravio netko tko nije prošao audiciju za kreiranje videa Whitesnakea u 80-ima. Ako ovaj video uradak nije bio prvi znak vlasnicima dvorana da je nešto s ovim bendom poprilično off, onda hej, mogli bi i mi probati dobiti termin u jednoj i pjevati karaoke za prijatelje. Sigurno bi prodali više ulaznica.
Drugi red alert je Threatinova web stranica. Dati ćemo vam minutu da je malo proučite, a onda se vratite. Zbilja vrijedi.
Ok, po strani to što sajt izgleda kao da ga je 2000.-te napravio neki mali koji se pomalo kuži u HTML. Očito nije rad plaćenog dizajnera u 2018. kakav bi si priuštili bendovi Threatinovog renomea. Ali Jared očito ima i ozbiljan narcisoidni poremećaj ličnosti. Dovoljno je pogledati onaj “spot” i “bio” na stranici.
“Svijet rijetko vidi toliko talenata umotano u jednu osobu. Jered Threatin, profesionalno poznat kao Threatin je pjevač, pisac pjesama i multi-instrumentalist iz Los Angelesa, CA.”
Nekoliko dobrih duša s interneta si je dalo truda i provjerilo navodne “rasprodane koncerte” s navodne “turneje po Americi”. Yeah, that didn’t happen either.
Threatin je također izlažirao i poglede na YouTubeu, kao i komentare na videe što je poprilično jasno svima osim onima koji odgovaraju na mailove princa iz Nigerije. Možda su oni upravo Threatinovi fanovi? Dopustit ćemo i tu mogućnost.