Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.]
katarina
MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
Naslov: Re: Sand art Ned 18 Avg - 17:29
Joo Heng Tan singapurski je umjetnik koji je svoju bujnu maštu odlučio izraziti kroz nesvakidašnje kreacije koje oduševljavaju ljude širom svijeta. Ovaj višestruki svjetski prvak već godinama od pijeska izrađuje fascinantne skulpture, zbog čega je dobio nadimak “pješčani Van Gog”. Heng Tan, inače grafički dizajner, pješčana je remek-djela počeo raditi 1997. godine učestvujući na manjim lokalnim događajima. Dvije godine kasnije dobio je pozivnicu za nekoliko međunarodnih festivala i takmičenja. Svoja djela najčešće radi na plaži, a ona su puna fascinantnih detalja, često visoka preko 3.5 metra, rade se i po nekoliko dana, a za neke je utrošeno i do čak 18 tona pijeska. No, na nesreću traju samo po nekoliko sati ili dan prije nego što ih voda sapere. “Radim skulpture u različitim veličinama. Najveća koju sam napravio je bila visoka 12 metara, ali su mi omiljenije one apstraktne. Pijesak je sjajan materijal za rad jer ga možete prilagoditi svim vašim idejama''
Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.]
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie
» Šta slušate dok kuckate na Haossu?
Juče u 22:35 od Emelie
» Šta trenutno slušate?