|
|
Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Uto 9 Avg - 11:24 | |
| Stoji soko negde visoko na planini, baci pogled dole, a ono visoko, ne možeš ni zemlju da vidiš. Pusti se on tako sa te visine i slobodno pada, pada, pada... i taman kad pomisliš da će da se polomi, on na metar od zemlje raširi krila i uzleti. Gledao sve to orao, pa mu nije bilo jasno šta ovaj radi, te ga upita: Je li sokole, šta to Ništa, kuliram. Pomisli orao "Kad može soko, zašto ne bih mogao i ja?". I orao ponovi istu stvar: baci se sa visine, i pred samu zemlju raširi krila i uzleti. Gledao sad to medo, pa pita orla: A šta ti to radiš? Ništa, kuliram. Pomisli medo "A što ne bih i ja?". I skoči medo sa planine, i pada, pada... Stižu ga u padu soko i orao: Je li, medo, a imaš li ti krila? Nemam... Uuuuu, ala ti kuliraš! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Uto 9 Avg - 11:26 | |
| Sedi mačka na ogradi i duva neku vutru. U tom prolazi baba i kaže: Pisss, maco! Mačka samo podigne dva prsta i kaže: Peace, baba! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gothic
Poruka : 4155
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Pet 30 Dec - 10:09 | |
| Skupljao miš danima pare i pravac javna kuća. Tamo ga dočekuje vlasnica lija. -Izvolite mišu, šta biste želeli. -Imam 5e, pa daj šta daš. Lija malo razmisli i pošalje ga u sobu kod zmije. Uđe on u sobu, počne da se skida, a zmija ga gleda i razmišlja da li je ovo mušterija ili hrana? Ma biće da je hrana i proguta ga. Posle par minuta počne da razmišlja : a šta ako je ipak bio mušterija, ostaću bez posla... I brže bolje odluči da ispljune miša. A miš će : p.t.m. drugi put kad budeš pušila manje uvlači. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub 31 Mar - 23:10 | |
| Otac i sin poveli svoje dve krave, belu i crnu, u susedno selo da ih bik oplodi. Kada su stigli, otac ostavi sina da pazi da krave budu oplođene, a on ode u kafanu na piće. Nakon pola sata, utrča sin u kafanu sav zadihan i reče ocu: - Tata, da si samo video kako je bik *ebo belu kravu! Otac mu opali šamarčinu, istera ga iz kafane i krene da viče: - Pa, jesi li ti normalan! Kako se to izrazavaš pred ljudima! Ne kaze se bik *ebo kravu, već da ju je iznenadio. Hajd sad nazad u štalu i pazi šta ćeš reći sledeći put! Nakon izvesnog vremena, utrčava sin opet u kafanu: - Tata, da si sad video kako je bik iznenadio crnu kravu! A otac, sav ponosan, upita: - Kako sine? - OPET **BO BELU! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub 31 Mar - 23:50 | |
| Težak život
Zašto kojoti zavijaju u pustinji? Zato što pišaju uz kaktus. |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Pon 8 Okt - 0:48 | |
| Vrabac gleda crva kako jede jabuku i misli: " Da li da ga pojedem odmah ili kad se dobro najede?... Ma bolje da sačekam, biće sočniji i deblji kad pojede još jabuke..." Maca gleda vrapca i misli: " Da li da ga odmah pojedem ili ... ma sačekaću da pojede crva, biće onda deblji i ukusniji.. " Crv se nažderao jabuke, proviruje iz rupe ... vrabac to jedva dočeka, kljucnu ga i proguta. Maca skoči da uhvati vrapca, ali ovaj polete i maca upade u bure puno vode. Naravoučenije: Što je duža predigra, to je maca vlažnija. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Ned 11 Nov - 18:13 | |
| Di spava zeko od 500 kg??? Di oce!!! |
|
| |
JM Seka Član
Poruka : 42
Godina : 30
Učlanjen : 26.10.2012
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Ned 11 Nov - 20:01 | |
| Išli slon i miš u bioskop, međutim slon imao kartu a miš ne...Tek će miš slonu: "Aj budi drug, daj meni kartu a ti se nekako provuci..." |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub 17 Nov - 11:03 | |
| Pita mali dinosaur mamu: - Hoću li ja ići u nebo kad umrem? - Ne sine, ići ćeš u muzej. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub 8 Dec - 13:49 | |
| Lete dva komarca oko pijanca, i govori ovaj jedan: "Hajde, ujedi ga..." -"Ne hvala, ne pijem dok vozim." odgovara drugi komarac.
|
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sre 26 Dec - 13:58 | |
| Sedi gavran na grani držeći u kljunu komad mesa. Primetila to lisica ispod drveta pa umilno prozbori: Gavrane dični, pričaju da pevas kao slavuj. Volela bih čuti tvoj umilni glas. Gavran stavi meso pod krilo i graknu: Marš! Jeb ' o ti Ezop mater! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Doktor Zo Master
Poruka : 79242
Učlanjen : 03.06.2011
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub 29 Dec - 15:54 | |
| Ide lisica šumom, gladna. Sve gleda gde će šta da strpa u stomak... Tek, iz jednog grma se začuje: - KUKURIKUUUUUU!!! Lisica, presrećna, skoči u grm. Kad tamo, dohvati je meda i poče da je guzi i kaže: - Hehehehehehehe, otkad sam naučio ove strane jezike, riba kolko 'oćeš! |
|
| |
Mina
Poruka : 7923
Učlanjen : 15.11.2011
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Čet 21 Feb - 12:55 | |
| Šta radi zlatna ribica u čaši sa kiselom vodom? Hidromasažu!
Šta krava daje posle zemljotresa? Milkšejk.
Sretnu se beli i crni medved. Crni gleda neko vreme belog, pa ga upita:
Je li, bre, koji to izbeljivač koristiš?
|
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10917
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Pet 17 Maj - 19:55 | |
| Mudri petao
Imao jedan farmer farmu kokošaka i samo jednog, već ostarelog petla. Kupi on novog pevca i pusti ga u kokošinjac . Naravno, pogadjate, najzanimlj iviji je bio susret starog i novog petla. Pridje stari mladom i rece: -"Eh,'ajde da se dogovorimo , jeste da si nov, al'evo, pola koka tebi, pola meni?" -"Ma hajde matori, tvoje vreme je prošlo, sve koke su moje!" -"Dobro, mlad si, uzmi sve, al'ostavi mi bar dve koke, one najstarije ..." -"Ma čuješ šta ti kažem matori - briši. Ne dam ti ni jednu jedinu!" -"Dobro, daj da se dogovorimo ... Evo, da se trkamo do onog plota, pa ako ti stigneš prvi tebi sve koke, a ako ja stignem prvi meni daš samo dve najstarije ." -"Hm, blesav si, nemaš šansi, al''ajde!" -"E, al'da mi daš 5 metara fore, ipak star sam..." -"Dobro, eto ti i tih 5 metara, opet nemaš šansi!" I krenuli oni da trče, stari petao prvi, a za njim onaj novi, a sve to gleda farmer, i iznenada ulete u kuću, zgrabi pušku i ubi onog mladog petla: -"Aaaa majku mu, treći peder ove nedelje!"
|
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Pet 16 Avg - 23:13 | |
| Zašto petao rano peva? - Zato što ne sme da pisne kad ustanu kokoške. |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Pet 16 Avg - 23:14 | |
| Posle velike katastrofe koja je zadesila Zemlju, sve je uništeno - preživela su samo dva majmuna. Sede na stablu, gledaju oko sebe i odjednom jedan ustade i reče: - Ništa bratac, sad sve moramo ispočetka... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Ned 3 Nov - 12:12 | |
| Vozi momak motor i slučajno udari vrapca u letu. Bilo mu ga je žao, pa ga je ponio kući i stavio u kavez sa malo vode i kruha. Nekoliko sati kasnije vrabac se budi i ogledava. 'Rešetke, kruh i voda... K vragu! Ubio sam motorista!' |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Pon 16 Feb - 18:25 | |
| Pobegnu lav i lavica iz zoo vrta. Posle sat vremena ulove lavicu i vrate u zoo. Posle 3 meseca vraćaju i lava. Pita njega lavica: • Vau, ti si super neki mačak, kako si uspeo da im bežiš tako dugo? • Ma, pobegnem preko parka, uletim u Knez Mihajlovu, gde ću, šta ću... I onda uđem u neku zgradu, a na njoj piše ''Banka''. Tamo mi bilo odlično, svaki dan pojedem jednog direktora, niko nije primećivao da fale... • Pa kako su te onda uhvatili? - pita ga lavica. • Jebi ga, zajebem se i pojedem kafe kuvaricu! Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Ned 8 Sep - 14:04 | |
| Pozvao konj magarca u goste. Došao magarac i gleda sve trofeje i medalje. Kaže konj: - Sve te medalje su ti sa raznih takmicenja i sa Olimpijskih igara. Sav zadivljen gleda magarac. Sutra dan magarac pozove konja u goste ali ne zna čime da se pohvali i razmišlja. Seti se pa mu pokaze sliku zebre na zidu i kaze: - Vidis to sam ja dok sam igrao za Juventus |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama | |
| |
|
| |
|