|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Smešni stihovi Čet 18 Okt - 8:52 | |
| Ti si moja drugarica, lukava si kao lisica, kad te nema meni se plače, jer te volim ko ružno pače, debela si ko telefonsko blokče, al nema veze šaljem ti CMOKČE!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smešni stihovi Čet 18 Okt - 8:53 | |
| . Sanjao sam da sam krao kokoši i jaja iz kokošinjca i da su me ulovili... Ti si mi bila sudija. Za kokoši si me osudila, a za jaja si me pomilovala... |
|
| |
Gost Gost
| Šta će meni kola i kuća sa spratom, kad ja volim jednog sa debelim vratom, pa ga često molim dok radim masažu, uteraj mi uteraj kola u garažu. |
|
| |
Gost Gost
| . Muškarci su snaga, muškarci su moć, muškarci samo za jednu noć, za jednu noć i ništa više, mi smo gadure, al' nas je više. |
|
| |
Gost Gost
| Volim kad uđeš u mene malu, vlaznu... Kad uđeš prvo se naježiš, a posle ti je toplo i vlažno. Voliš štrcati u meni i po meni. Voli te tvoja - tuš kabina. |
|
| |
Gost Gost
| Nemoj da plačeš na mom kućnom pragu, da mi nova vrata ne povuku vlagu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smešni stihovi Čet 18 Okt - 8:54 | |
| Razgovaram sa foteljom, Šarmiram se televizorom, Doručkujem sa tosterom... Molim te javi se dok ne započnem ozbiljnu vezu sa usisivasem! |
|
| |
Gost Gost
| Dragi, uzmi me i nežno dodiruj svojim prstima... Obožavam da mi šapućeš na donju rupicu... I da me ponekad napuniš do kraja... Voli te zauvek tvoj mobilni aparat. |
|
| |
Gost Gost
| . Suzama sam lepio tapete od kad ode ti i odvede dete. |
|
| |
Gost Gost
| Ja sam najlepši gad koji šeta kroz grad, Najveće zlo koje gazi ovo tlo, Najveći lik koga je stvorio Bog, Napraviću haos od života tvog... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smešni stihovi Čet 18 Okt - 8:55 | |
| Idemo učiti matematiku, tebe i mene zbrojimo, odeću oduzmemo, noge delimo pa se množimo. |
|
| |
Gost Gost
| Ja sam seljak veseljak, a u duši tugu skrivam, šta ću jadan kraj Morave kad ne znam da plivam! |
|
| |
Gost Gost
| Naše prijateljstvo mi mnogo znači... Kad se ti smeješ - i ja se smejem, kad ti plačeš - i ja plačem... Kad ti skočiš kroz prozor ja pogledam dole i opet se smejem. |
|
| |
Gost Gost
| Sećaš se kad si mi polako umočio prst a onda ga polizao i tu radnju ponovio više puta. I onda shvatio, to je nešto najbolje na svetu do sad. Tvoj džem |
|
| |
Gost Gost
| Kraj kazana svako veče gledam kad se šljiva peče i gradiram svako piće pa ga punim u buriće! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smešni stihovi Čet 18 Okt - 8:56 | |
| Znam i sama koliko ti značim, koliko ti nedostajem, kako sam ti potrebna u ovom trenutku... žao mi je što sam te napustila. Tvoja pamet. |
|
| |
Gost Gost
| Prija ti moj dodir i neznost kada se obavijam oko tvog tela. Postoji li lepši osećaj kada si ti go, a ja na tebi. Voli te tvoj verni... frotir! |
|
| |
Gost Gost
| oš uvek se sećam reči moje nane: pazi ćero ljubav ti je kora od banane...! |
|
| |
Gost Gost
| Kao anđeo raširi krila, suza nek ti ne krene niz lice, jer ja ću te uvek voleti moja gologuzice, ovaj, golubice! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smešni stihovi Čet 18 Okt - 8:57 | |
| Najpre ću skinuti tvoju svilenu košuljicu, zatim te prisloniti na svoje tople usne. Potom te lagano probati jezikom a tek tada staviti te u usta dragi moj bronhi. |
|
| |
Gost Gost
| . Papiri se bele ispod vitke jele gde smo ja i Stoja jeli karamele! |
|
| |
Gost Gost
| Leva mi je noga Božić, desna Nova godina, a ti dođi između toga! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smešni stihovi Čet 18 Okt - 8:58 | |
| Ima metar preko leđa, sviđa mi se jedna smeđa. Oj Draginjo, ja bi' tebe naginj'o. |
|
| |
Gost Gost
| Budi ponos svoga sela, budi ružna i debela, Imaj sise ko u krave, budi slika ćurke prave, Smrdi na kiseli kupus, i dalje ćeš biti drugarica za moj ukus! |
|
| |
Gost Gost
| Pre upotrebe suv i spušten, za vreme upotrebe mokar i dignut, a posle upotrebe mokar i spušten! Pozdrav od kisobrana. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Smešni stihovi | |
| |
|
| |
|