|
|
Da li ste zadovoljni radom administracije? | Da | | 32% | [ 6 ] | Ne | | 32% | [ 6 ] | Super su | | 0% | [ 0 ] | Loši su | | 16% | [ 3 ] | Nisu svi loši | | 16% | [ 3 ] | Ne želim da se izjasnim | | 4% | [ 1 ] |
| Ukupno Glasova : 19 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Kijara-brm Master
Poruka : 6268
Godina : 44
Učlanjen : 05.08.2015
Raspoloženje : Fenomenalno ;))
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 16 Dec - 0:02 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 16 Dec - 12:18 | |
| |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Administracija Foruma Čet 26 Jan - 17:35 | |
| Administracija na nasem forumu vise nego savrsena! Sve pohvale nenu,malojlili |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pon 20 Feb - 10:27 | |
| Adminka,neno,malalila,anka,ivkic i ja smo ostali,kao lica sa stvarnom komunikacijom,znaci 6 : 1 |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Administracija Foruma Sub 25 Feb - 0:16 | |
| |
|
| |
Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Administracija Foruma Sub 25 Feb - 0:19 | |
| Sreća pa nisam ja u redakciji, otvorio bi se Goli otok i ljetovanje sa zimovanjem u Sibiru. |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Administracija Foruma Sub 25 Feb - 0:24 | |
| |
|
| |
Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Administracija Foruma Sub 25 Feb - 0:26 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Administracija Foruma Sub 25 Feb - 14:55 | |
| a zašto Goli otok i Sibir? zar batine, elektrošokovi i čupanje noktiju nije dovoljno? sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Administracija Foruma Sre 1 Mar - 11:37 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Administracija Foruma Sub 11 Mar - 9:43 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Administracija Foruma Čet 6 Apr - 13:24 | |
| Odlicna,dobro obavestena,pruza pomoc svake vrste |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Administracija Foruma Sre 26 Apr - 14:27 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Administracija Foruma Uto 16 Maj - 18:30 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 12:39 | |
| - Gost ::
- Sa nekima jesam, a bogami sa drugima nisam
moram priznati,nekad mi se tak čini da nema logike da bilo što da pišem, ako će se to da za mnom pobriše, kao da nemamo pravo glasa, stavili ste neke naslove provokativne, tamo sam pisala i stavila jednu sliku jer je tema tako nazvana,nakon dana slika je pobrisana,samo nije mi jasno zašto onda neke teme otvarati ako ne smijem staviti sliku uz tekst. Tacno,uvredljivo,ponizavajuce i bez obavestenja |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 12:44 | |
| Clan sam ,i skoro svi se razlikujemo u stavovima i misljenju. Losi kriterijumi na svim poljima imaju i ovde uporiste. Sujeta je slast za ego a otrov za dusu.A ovde je upravo to! Vrlo cesto me je sramota radi odredjenih postupaka,koje i iz mene izvuku neke reci koje su sigurno skrivene u mracnoj strani moje licnosti.Ne prema forumasima vec prema clanovima stafa. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 14:22 | |
| iskreno prema meni je administarcija ok. s nikim iz administracije nisam imao problema i nema ni reč prigovora da bi reko. koliko se meni čini u administraciji postoje međusobni problemi, neka netrpeljivost, neusaglašenost, nesaradnja. namerno izbegavam reč mržnja jer se nadam da dotle nije došlo. iako nisam siguran. odavno sam po forumima, imao sam i višegodišnju pauzu, pa se opet ovde vratio. svedočio sam kako je neke lepe forume administracija upropastila. nadam se da se to neće desiti i ovde. moj savet. ako ne možete zajedno, podelite pdfove međusobno i ne petljajte se posle toga u "tuđe delove". zna se ko je i gde otvorio većinu tema, tao i podelite. možda se ovo čini glupo i detinjasto, ali mi se čini da je dobro rešenje. svako ima svoje, odgovara za svoj deo, pa će da vidimo gde raste trava a gde je zapušteno i zbrljano. umesto da se igram i zabavljam, mora ovde da mozgam i lupetam. sve u stafu ima da vas je sramota za ovu situaciju, ne znam i ne zanima me koga treba da bude više, a koga manje sramota. ako ništa drugo, treba da vas je sramota pred sećanjem na pokojnu Fili. žena je dala sebe u ovaj forum, ostavila dušu ovde i nije zaslužila da se po njemu sere. PS iskopirao sam ovaj post i spremio ga. ako ga obrišete ima da ga postavljam svaki dan, ako treba i noć, sve dok se ovde situacija ne uljudi. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 14:26 | |
| Svi članovi imaju prava da postavljaju teme gde god žele, pa tako i članovi administracije. Naravno, samo da nisu duplirane... ... |
|
| |
Ariana CoAdmin
Poruka : 25066
Učlanjen : 23.11.2014
Raspoloženje : Menja se
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 14:29 | |
| - EROTIC MAN ::
- iskreno prema meni je administarcija ok. s nikim iz administracije nisam imao problema i nema ni reč prigovora da bi reko. koliko se meni čini u administraciji postoje međusobni problemi, neka netrpeljivost, neusaglašenost, nesaradnja. namerno izbegavam reč mržnja jer se nadam da dotle nije došlo. iako nisam siguran.
odavno sam po forumima, imao sam i višegodišnju pauzu, pa se opet ovde vratio. svedočio sam kako je neke lepe forume administracija upropastila. nadam se da se to neće desiti i ovde.
moj savet. ako ne možete zajedno, podelite pdfove međusobno i ne petljajte se posle toga u "tuđe delove". zna se ko je i gde otvorio većinu tema, tao i podelite. možda se ovo čini glupo i detinjasto, ali mi se čini da je dobro rešenje.
svako ima svoje, odgovara za svoj deo, pa će da vidimo gde raste trava a gde je zapušteno i zbrljano.
umesto da se igram i zabavljam, mora ovde da mozgam i lupetam. sve u stafu ima da vas je sramota za ovu situaciju, ne znam i ne zanima me koga treba da bude više, a koga manje sramota.
ako ništa drugo, treba da vas je sramota pred sećanjem na pokojnu Fili. žena je dala sebe u ovaj forum, ostavila dušu ovde i nije zaslužila da se po njemu sere.
PS iskopirao sam ovaj post i spremio ga. ako ga obrišete ima da ga postavljam svaki dan, ako treba i noć, sve dok se ovde situacija ne uljudi.
Potpisujem svaku reč, slažem se u potpunosti
Poslednji izmenio Ariana dana Pet 6 Apr - 14:36, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 14:32 | |
| Erki pun si gorcine.Razumem te. Shadow je ovde,ona ce reci sve sto treba.Svi smo odrasli znamo da clanovi svojim radom cine Forum,ali dirigentska palica ,Admin mislim,kucne kada treba ponoviti ton ili ritam.Ti si jedan svestran Forumas,koji iskreno voli ovaj Forum zato verujem da ces i ti i svi mi biti zadovoljan odlukom. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 14:33 | |
| slažem se ja s postavljanjem, nek postavljaju teme, ali neka ne brišu i spajaju po "tuđim" pdfovima. kad bi ja bio zemljoradnik ne bi voleo da mi bilo ko kom dođe mečka čačka po njivi kad se god seti. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 14:35 | |
| - Dala ::
- Erki pun si gorcine.Razumem te. Shadow je ovde,ona ce reci sve sto treba.Svi smo odrasli znamo da clanovi svojim radom cine Forum,ali dirigentska palica ,Admin mislim,kucne kada treba ponoviti ton ili ritam.Ti si jedan svestran Forumas,koji iskreno voli ovaj Forum zato verujem da ces i ti i svi mi biti zadovoljan odlukom.
nisam ja pun gorčine, ali mi je pun kua dolaska na forum kad nemam pojma koga ću ovde nać a koga neću. zbrojite se ljudi. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Ariana CoAdmin
Poruka : 25066
Učlanjen : 23.11.2014
Raspoloženje : Menja se
| |
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 14:43 | |
| Moderator ima većinu dozvola da može da sredjuje koji god pdf, ako smatra da je neka tema duplirana ili nevidljiva, jer se ne vide slike. |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Administracija Foruma Pet 6 Apr - 14:44 | |
| Neki od nas VEDROG DUHA, dodju da se zabave, nasmiju, ispricaju sa normalnim ljudima.. A neki od nas ne vole izgleda sklad i harmoniju...ljepse je razarati.. Pa izvol'te radite sta vam je volja. Ja svakako gubim strpljenje. Prica se vrti u krug, rijesenja kao da nema. Stvari se smire 5 dana ali vec 6-ti neko se nadje da uebe stvar. Dokle vise da ispastamo zbog neciji frustracija? Dok se svi ne pokupimo i odemo? Ne, ovo ovako ne ide. Ili poduzimajte nesto, ili cete izgubiti vecinu nas...ako nas i smatrate gubitkom. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Administracija Foruma | |
| |
|
| |
|