| Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 8 Jul - 14:27 | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 8 Jul - 19:06 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Uto 18 Jul - 15:06 | |
| neke spavaju jer im se muško mnogo dopadne, neke jer skupljaju recke, neke se svete sadašnjem ili bivšem, nekima je dosadno a neke su naprosto željne kur*a sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
tamoneki Master
Poruka : 5128
Učlanjen : 07.02.2014
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sre 19 Jul - 13:18 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 15:04 | |
| cm |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 15:11 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 15:13 | |
| |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 15:18 | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 18:00 | |
| E kad bi one to znale bio bi car ma kralj. To je momenat, taj momenat kad dodje i to je to. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 21 Jul - 14:14 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 21 Jul - 14:19 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 21 Jul - 14:22 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Ned 23 Jul - 11:34 | |
| - EROTIC MAN ::
- Emelie ::
- EROTIC MAN ::
- cm
ja uvek dodam 5 kad me pita za cm. nijedna me nije odbila do sad.
posle se vadim na veštinu, onda se cm zaborave
A ja uvek prvo opipam...
a hobotniceee, ona bi prvo opipala
dam ja i pipanje, da ne ispadne da nudim mačka ( mislim ...... ) u džaku.
ima pipanje na hladno, preko hlača, to ne dam, jedino može pipanje na vruće, koža na kožu
samo obavezno tople ruke i koji minut vremena da se uverimo dokle raste Baš si erotičan... Vidiš, ja prvo opipam što bi ti rekao na hladno. Te ''veštine i tehnike pipanja na vruće''...nisu interesantne To je ''mačak u džaku'' Pošto ti voliš na vruće, a još i da sačekaš koji minut Uključi mu opciju poziv na čekanju, čisto da znaš ko je zvao dok je zauzeto. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 28 Jul - 15:18 | |
| - Emelie ::
- cm
A ja uvek prvo opipam...
ima pipanje na hladno, preko hlača, to ne dam, jedino može pipanje na vruće, koža na kožu
samo obavezno tople ruke i koji minut vremena da se uverimo dokle raste
Baš si erotičan...
Vidiš, ja prvo opipam što bi ti rekao na hladno.
Te ''veštine i tehnike pipanja na vruće''...nisu interesantne To je ''mačak u džaku''
Pošto ti voliš na vruće, a još i da sačekaš koji minut Uključi mu opciju poziv na čekanju, čisto da znaš ko je zvao dok je zauzeto.
fleksibilan sam ja i volim da ugodim. pipaj na hladno sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 29 Jul - 2:00 | |
| - EROTIC MAN ::
- cm
A ja uvek prvo opipam...
samo obavezno tople ruke i koji minut vremena da se uverimo dokle raste
Baš si erotičan...
Vidiš, ja prvo opipam što bi ti rekao na hladno.
Te ''veštine i tehnike pipanja na vruće''...nisu interesantne To je ''mačak u džaku''
Pošto ti voliš na vruće, a još i da sačekaš koji minut Uključi mu opciju poziv na čekanju, čisto da znaš ko je zvao dok je zauzeto.
fleksibilan sam ja i volim da ugodim. pipaj na hladno Našao si pogrešnu crkvu u kojoj se moliš. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 1 Sep - 15:06 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 1 Sep - 23:48 | |
| Mora biti pametan. |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sre 13 Dec - 8:36 | |
| Ako je tretira kao kraljicu.. najljepša, najzgodnija, najmilija.. ama savršena |
|
| |
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sre 13 Dec - 11:28 | |
| Sve |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 6 Jan - 1:53 | |
| da malo prica, a vise radi |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 6 Jan - 10:58 | |
| - malena72 ::
- da malo prica, a vise radi
E da, a Vi puno pricate a malo radite ma skoro nikako. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 6 Jan - 14:02 | |
| to ne znaju ni žene same, jer nakon prekida sve kažu: šta mi je to trebalo? gde mi je bila pamet? sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 6 Jan - 15:59 | |
| manje price momci, manje price |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Ned 7 Jan - 14:27 | |
| dobro zavođenje (znači priča i mimika ) sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Ned 7 Jan - 19:56 | |
| - malena72 ::
- manje price momci, manje price
Ajd ti busi sa busalicom 2-3 sata bez pause pa da te cujem. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? | |
| |
|
| |
|