|
|
Autor | Poruka |
---|
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 28 Jan - 15:45 | |
| Kako Mujo naručuje kafu na Beverly Hillsu?
"Matere ti baby giv mi van kavurina vit varenika, giv meni, giv njemu,over der i deder naplati!"
|
|
| |
haklberi
Poruka : 31977
Učlanjen : 20.09.2011
Raspoloženje : Светлост, плодна земља испод и сунце изнад мене
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 31 Jan - 23:16 | |
| Дође Мујо на железничку станицу и види нови аутомат. На њему пише: "Убаци новчић, овде стави руку и машина ти каже ко си". Мујо стварно проба и убаци новчић. Аутомат му каже: • Ти си Мујо и чекаш воз за Сарајево. А Мујо хоће да зајебе аутомат, нашминка се и опет убаци новчић у аутомат. • Ти си Мујо и чекаш воз за Сарајево. Оде Мујо у WЦ и види кондомат. Купи кондом и навуче га на главу, оде до машине и опет убаци новчић. • Јеби га Мујо, док ти овде глумиш курац, оде ти воз за Сарајево.
|
|
| |
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 9 Feb - 18:00 | |
| Mujo kod vračare. Ona mu kaže: - Imate dvoje djece sa Fatom. Mujo je prekine: - Haaa,to ti misliš,troje! Vračara: - Ne,to ti misliš! |
|
| |
aquariusaqua Elita
Poruka : 3297
Učlanjen : 01.12.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 9 Feb - 18:47 | |
| Sretne Mujo Engleskinju i pita je: • Kako se zoveš? • Jessy. • Ma evo me...nego, kako se zoveš? |
|
| |
Doktor Zo Master
Poruka : 79242
Učlanjen : 03.06.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 17 Feb - 17:06 | |
| Sede Muja i Hasa na obali, pecaju i pijuckaju pivo.
- Mislim da ću morati da se razvedem - reče Mujo - žena sa mnom već dva meseca ne progovara ni reč.
Haso otpije gutljaj, pa će:
- Razmisli, nije lako opet naći takvu ženu.
|
|
| |
Doktor Zo Master
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 17 Feb - 17:07 | |
| Mujo gleda Fatu i ne skida oka s nje.
Fata mu kaže:
- Mujo, ne gledaj me tako, znaš da moje srce pripada drugom.
- Znam, Fato, ali imaš ti i drugih organa... |
|
| |
Doktor Zo Master
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 17 Feb - 17:09 | |
| Sudija pita Muju:
- Zašto ste ubili Fatu, a ne njenog ljubavnika?
- Bilo mi je lakše ubiti jednu ženu nego svaki dan novog muškarca.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 17 Feb - 18:16 | |
| Prilazi Bosanac djevojci: - Đe ti je papirić?! - Molim? - Đe ti je papirić, djevojč'ce? - Kakav papirić? - Pa iz kog si ispala, bombon'ce! |
|
| |
_Zana_ Super Član
Poruka : 751
Učlanjen : 17.02.2013
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 17 Feb - 18:17 | |
| Mujo skine sve sa sebe i ostane u novim cipelama.Gleda ga Fata : -Zašto si skinuo sve osim cipela? -Vidiš da su nove? -Vidim,ali zašto ih ne skineš? -Neka ih moj k..vidi ! -Lako mu je njih vidjeti,nek ti vidi šešir ako može! |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 6 Mar - 15:21 | |
| Muju ceo dan zajebavaju na poslu i on popizdi i kaže: - Odoh ja kući jer me tamo vole, a tako me i zovu! |
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 9 Mar - 17:56 | |
| Odlučio Mujo da se riješi mačke pa je strpa u auto i izbaci u drugom kvartu. Mačka se, naravno, odmah vratila kući. Sutradan Mujo odveze mačku u udaljeniji kraj grada i tamo je ostavi. Mačka se opet isti dan vratila kući. Poludi Mujo, odveze mačku u šumu daleko od grada i izbaci je. Na povratku kući, normalno, zaluta i izgubi se u šumi. Poslije nekog vremena nazove Fatu mobitelom: 'Fato, je l' stigla mačka?' 'Jeste.' 'Daj mi je malo na telefon .. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 21 Mar - 13:22 | |
| Sretne Mujo opaticu, te ju on zamoli da mu pruzi jednu vecer zajednickog uzitka. A ona ce njemu ostro: - "Samo ako nisi ozenjen i nemas djecu." - "Naravno da nemam ni jedno, ni drugo!" Kad su oboje svrsili kaze Mujo opatici: - "Ja imam djecu, a zena me ceka kod kuce sa vecerom." A ona ce njemu: - "Ja sam Miljenko i idem na maskenbal!" |
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 6 Apr - 17:34 | |
| |
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 13 Apr - 21:13 | |
| Žali se Fata komšinici: - 'Mujo postao 300% impotentan.' - 'Kako 300%, juče si rekla 100%?' - 'Pao sinoć niz stepenice, slomio prste i još se ujeo za jezik" [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 13 Maj - 20:51 | |
| Mujo počeo da piše dnevnik. 1. maj: Otvorio sam profil na Facebook-u. 2. maj: Našao sam Dženanu. Da li me se seća? 3. maj: Pogledao sam spisak njenih prijatelja. Ne seća me se garant. 4. maj: Našao sam 15 bivših devojaka. Divota! 5. maj: Videla ih Fata. Slagao sam je da su mi to koleginice sa posla. 6. maj: Dobio sam zahteve za prijateljstvo od 350 ljudi. Ko su oni??? 7. maj: Našao me šef na Facebook-u. Rekao mi je da će me otpustiti ako budem visio na Facebook-u dok sam na poslu. 8. maj: Video sam se sa Dženanom... opasna je riba. Eeeee ****** te živote!!! 9. maj: Ništa ne radim na poslu. Samo lajkujem fotke. 10. maj: Život mi se promenio... Samo gledam ko lajkuje moje fotke. 11. maj: Dao sam otkaz, razveo se, prestao sam da se kupam i brijem. 12. maj: Ugasio sam profil. Prestao sam da pijem. 13. maj: Vratio sam se mojoj Fati, vratio sam se i na posao. 14. maj: Predložili mi da se registrujem na Twitter. Baš me zanima šta je to...
|
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 2 Jun - 23:45 | |
| Javio se Mujo u radio-emisiju i voditelj mu kaže: - "Recite nam svoje ime." - "Ja bih ostao anoniman." - "Zašto?" - "Da ne bude posle Mujo rek‘o ovo, Mujo rek‘o ono..." [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 3 Jun - 1:03 | |
| Došao Mujo da se uslika. Fotograf ga upita: - "10 x 15?" Mujo: - "Sto pedeset! A zašto pitaš?" [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
priska Član
Poruka : 497
Učlanjen : 04.04.2013
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 4 Jun - 18:02 | |
| Jadali se Mujo, Haso i Suljo kako imaju glupe žene. Suljo reče: • Zamislite ljudi, ona moja glupača je kupila mašinu za pranje suđa, a nemamo vode u kući. Haso reče: • Nije to ništa. Moja je kupila i mašinu i frižider, a nemamo ni vode ni struje. • Ma, 'ajte ljudi, - reče Mujo - moja se svako jutro napudra i namiriše, pa prije nego što pođe iz kuće, uvjek stavi 2 kondoma u torbu, a nema ku*ac. |
|
| |
priska Član
Poruka : 497
Učlanjen : 04.04.2013
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 4 Jun - 18:02 | |
| Kaže Haso Muji: - Mujo, kažu da džentlmeni više ne postoje! - Glupost. Pa juče sam Fati držao kišobran da ne pokisne dok je mjenjala gumu! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 10 Jun - 15:34 | |
| Posto Mujo vec par mjeseci zbog puno posla nije vidio Fatu,odluci se da joj posalje neki poklon. Poslije dugog razmisljanja sjeti se on da Fata nema rukavice i pomisli da bi je to sigurno obradovalo. Povede on i Fatinu sestru sa sobom u robnu kucu da mu pomogne u biranju. Na kraju se odluci Mujo za par bijelih rukavica. Fatina sestra je sebi kupila jos par gaca. Prilikom pakovanja prevari se prodavacica i zamjeni pakete, tako da je sestra dobila rukavice, a Mujo gace. On to nije ni kontrolirao,vec odmah poslao Fati i uz to jos dodao malo pismo :"Ja sam ove izabrao jer sam primjetio da ih ti nemas. Normalno bih uzeo one dugacke sa dugmadima, ali tvoja sestra isto ima kratke i one se daju lakse skinuti. Boja je mozda malo osjetljiva, ali prodavacica mi je pokazala njene, koje vec tri nedelje nosi, i uopste nisu bile prljave. Ona je i tvoje isto probala i na njoj super izgledaju. Zelio bih da ti ih ja prvi put navucem, ali dok ja u petak dodem su vec sigurno mnogi s njima dosli u kontakt. Kada ih skines nemoj zaboraviti da malo piris unutra, jer od duge nosnje postanu vlazne. Nadam se da ces ih u petak za mene obuci.Puno te voli tvoj Mujo."
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 10 Jun - 15:43 | |
| Došao Mujo kod doktor da mu se požali. - Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim. - Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere....enp. pokušaj dovesti jednog crnca i neka ti maše lepezom dok ti guziš.. Mujo tako uradi, maše crnac, Mujo guzi, a Fata mrtva hladna. U neko doba ustane Mujo i kaže crncu. - Haj ti guzi ja ću mahati. I tako i bi...razvaljuje crnac Fatu, a ona se sva izludila od uzbuđenja, kad će ti Mujo na to. - Vidiš kako se maše, pizda ti materina...
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 10 Jun - 15:44 | |
| Silovo Mujo neku ženu i završio na sudu. Kaže ona: Pribio me uz zid! On: Laže. Ona: Skinuo me. On: Laže. Ona: Izvadio k... od 30 cm. On: Eee, što jest, jest.
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 10 Jun - 15:45 | |
| Saznao Mujo da ga Fata vara s Hasom pa je pita: - Jel' bolji od mene? - Nije! - Jel' ima duzi? - Nema! - Jel' ima deblji? - Nema! - Jesu li mu veca jaja? - Nisu! - E sto cu ga sutra zajebavati!!!
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 10 Jun - 16:06 | |
| Mujo ode u apoteku i traži dvije viagre. Apotekar: • Što će vam dvije, dovoljna je jedna. Mujo: • Trebaju mi dvije! • Nije potrebno uzeti dvije, dovoljna je jedna. • Ali meni trebaju dvije! • Pa dobro, što će vam dvije? • Dolaze mi dvije djevojke, na romantičnu večeru, poslije ćemo se malo maziti i na kraju ćemo imati žestoki i dugi seks, tako da mi trebaju dvije viagre da ih mogu zadovoljiti. Apotekar mu proda dvije viagre.
Sutradan opet Mujo dolazi u apoteku i trlja ruke. Apotekar: • Dobar dan, kako vam mogu danas pomoći? Mujo: • Dajte mi brzo melem za ruke! • Zašto, što se dogodilo? • Ma ni jedna nije došla!
|
|
| |
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 31 Avg - 11:14 | |
| - Bolan Mujo, ja sinoć izašla sa intelektualcem! - Bolan, što ti je to Fato? - Pa to ti jedan učen čovjek. - Pa kako je bilo? - Pa prvo me vodio na večeru, pa u kino, pa onda u šetnju, pa onda kući kod njega, pa onda intelektualni razgovor, pa je onda izvadio svoj penis... - Što ti je to "penis"? - Ma to imaju ti intelektualci, liči na ku*ac, al'malecko!
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mujo i Haso | |
| |
|
| |
|
Juče u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Čet 21 Nov - 16:46 od Poly