| Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 24 Mar - 0:04 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Čet 28 Mar - 14:37 | |
| ako ne mogu u RL, ajde da se bar obrišem na forumu. bilo bi lepo u životu da se čovek može obrisati i krenuti iz početka, iako mislim da ne bi bilo pametno. svako svoje treba da nosi sa sobom. mane, vrline, uspehe, neuspehe, nema bez istorije ništa, a svako od nas mora da ima neku svoju istoriju. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Čet 28 Mar - 20:34 | |
| Ti stvarno nosis neki teret u vezi ovoga Sta te muci, daj da razjasnimo jednom za sva vremena |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Čet 28 Mar - 22:03 | |
| - EROTIC MAN ::
- ako ne mogu u RL, ajde da se bar obrišem na forumu.
bilo bi lepo u životu da se čovek može obrisati i krenuti iz početka, iako mislim da ne bi bilo pametno. svako svoje treba da nosi sa sobom. mane, vrline, uspehe, neuspehe, nema bez istorije ništa, a svako od nas mora da ima neku svoju istoriju. Odličan post ! I u potpunosti se slažem sa tobom. I ja nikad ne bih volela da krenem ispočetka i obrišem svoj život sa svim padovima i usponima u njemu. Tako isto važi i za Forum... |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 13:51 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 13:53 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 13:55 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 14:00 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 14:01 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 14:07 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 14:09 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 14:12 | |
| Posto sam se obrisala dva puta tvoja poruka je upucana meni direktno. Negdje usput si stekao dojam da zelim da se izbrisem iz svog zivota ? |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 14:22 | |
| Čemu hejt?
Pa nisi se samo ti obrisala.
Nije pomenuo ničije ime posebno, niti je kriv što si se ti sama u tome pronašla.
Govorio je o tome uopšteno kao o pojavi. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 14:55 | |
| - malena72 ::
- Posto sam se obrisala dva puta tvoja poruka je upucana meni direktno. Negdje usput si stekao dojam da zelim da se izbrisem iz svog zivota ?
malena, ne zaebavaj. ako mi je iko ovde drag, onda si to ti. nikom nijednom reči ovde nisam spomenio privatni život jer mislim da je to dno dna, a o osobama koje to rade mislim sve najgore. pogotovo to ne bi tebi spomonio ili predbacio. post nije usmeren nikom lično, to je samo moje obično lamentiranje, baš kako sam rekao, misli mi vrludaju. NIKOM JA OVDE NE PIŠEM IZMEĐU REDOVA. ŠTA IMAM PUKNEM U FACU, TAKO DA MOLIM DA SE MOJI POSTOVI NE TUMAČE LIČNO. svako ko je zaslužio će od mene dobiti svoju porciju. ne brini, i ti ćeš, ako zavrediš. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 14:58 | |
| - EROTIC MAN ::
- malena72 ::
- Posto sam se obrisala dva puta tvoja poruka je upucana meni direktno. Negdje usput si stekao dojam da zelim da se izbrisem iz svog zivota ?
NIKOM JA OVDE NE PIŠEM IZMEĐU REDOVA. ŠTA IMAM PUKNEM U FACU, TAKO DA MOLIM DA SE MOJI POSTOVI NE TUMAČE LIČNO.
Lajk na ceo post ! Pogotovo ovo što sam izdvojila..... To bih i ja rekla ! |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 15:00 | |
| na mene je krenila cela haranga kad je plačko jedan moj lični post, moje životno iskustvo krivo protumačio da je upućen njemu. luda kokoš je postala direktno iza tog mog posta i nije joj smetao, ali nakon par dana se upalila svećica pa je i ona "poludela". molim vas, nemojte me . šta će meni "između redova" kad ja obožavam kresanje u facu. normalno, SAMO ONIMA KOJI ZASLUŽE. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 15:02 | |
| Gdje si sad procitao da mislim da ti nisam draga Prestani da citas izmedju redova, pitanje je bilo doslovno. Pricamo, diskutujemo. Mene zaista zanima sta te navelo na tu pomisao bas zato sto sam i ja jedna od tih koja se obrisala. Isto tako vjerujem da se jos neki pojedinci nisu brisali zbog svojih zivota nego jednostavno zbog nekog stanja na forumu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 15:05 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 15:16 | |
| - malena72 ::
- Gdje si sad procitao da mislim da ti nisam draga
Prestani da citas izmedju redova, pitanje je bilo doslovno. Pricamo, diskutujemo. Mene zaista zanima sta te navelo na tu pomisao bas zato sto sam i ja jedna od tih koja se obrisala. Isto tako vjerujem da se jos neki pojedinci nisu brisali zbog svojih zivota nego jednostavno zbog nekog stanja na forumu. prvo, nisam nigde pročitao da misliš da mi nisi draga. drugo, možda sam i ja tebi drag. treće, obrisala se i Emelie, a i ona mi je draga, da ne vrednujem redosled četvrto, pomisao o privatnom životu je nastala bez ikakve povezanosti s ikim na haossu. jednostavno, ako razmišljaš o nečemu, nameću ti se razne ideje. meni se nametnula ideja o RL, bez ikakve pomisli na tebe ili bilo koga drugog s haossa peto, iskreno, mislim da se niko na haossu nije obrisao ZBOG SVOG PRIVATNOG ŽIVOTA. šesto, pitaj me za svaku osobu koja se obrisala i ja ću ti ISKRENO I DIREKTNO reći što JA MISLIM zašto se obrisala. to ne mora biti tačno, ne mora biti ni istina, to je SAMO MOJE MIŠLJENJE. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 15:19 | |
| Pa i moje misljenje je moje misljenje Razmisljanje ti i nije bilo nesto I zasto vices na mene |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 29 Mar - 15:27 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
Tony Elita
Poruka : 2756
Učlanjen : 06.02.2019
Raspoloženje : kako kada
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pon 22 Apr - 21:33 | |
| Interesantnije je pratiti poznato lice koji zeli da se on ili ona izbrise sa foruma. Prijestupnik-a je zanimljivo pratiti, na koje nacine zrtvu lekvidira, izolira itd. U sustini je to kao jedan kriminalan roman u svakom postupku. Dramaticne scene uvjek privlacilo ljude, tako da ljudima nezanima ko je nasilnik a ko ne. Zrtva kao zrtva ce uvjek biti i ostati zrtva. A prijestupnik ostaje uvjek prijestupnik, jer nista drugo i nezna. |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pon 22 Apr - 22:57 | |
| - Mandow ::
- Interesantnije je pratiti poznato lice koji zeli da se on ili ona izbrise sa foruma. Prijestupnik-a je zanimljivo pratiti, na koje nacine zrtvu lekvidira, izolira itd. U sustini je to kao jedan kriminalan roman u svakom postupku. Dramaticne scene uvjek privlacilo ljude, tako da ljudima nezanima ko je nasilnik a ko ne.
Zrtva kao zrtva ce uvjek biti i ostati zrtva. A prijestupnik ostaje uvjek prijestupnik, jer nista drugo i nezna. To se zove manija gonjenja. |
|
| |
Tony Elita
Poruka : 2756
Učlanjen : 06.02.2019
Raspoloženje : kako kada
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Uto 23 Apr - 19:55 | |
| - Lilith ::
- Mandow ::
- Interesantnije je pratiti poznato lice koji zeli da se on ili ona izbrise sa foruma. Prijestupnik-a je zanimljivo pratiti, na koje nacine zrtvu lekvidira, izolira itd. U sustini je to kao jedan kriminalan roman u svakom postupku. Dramaticne scene uvjek privlacilo ljude, tako da ljudima nezanima ko je nasilnik a ko ne.
Zrtva kao zrtva ce uvjek biti i ostati zrtva. A prijestupnik ostaje uvjek prijestupnik, jer nista drugo i nezna.
To se zove manija gonjenja. Znaci pronasla si se u postu,fino za tebe ako tako mislis ili se vidis. Da imas neki talent kao prijestupnik nisam dosada prepoznao. Vidio sam ostale pozicije i talente koje imas, no to ovdje nije mjesto o tome pisati. A i ne pripada mi da nekoga osudjujem, opisujem, skidam masku itd. itd. Nepostoje jednostavno interes u vezi tvog lika sa moje strane gledajuci, pogotovo javni interesi. Ali radi javljanje na ovoj temi jedan veliki LIKE od mene i za hrabrost |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Uto 23 Apr - 20:37 | |
| Ne nisam se pronašla, samo to što si gore pisao se zove manija gonjenja, samo toliko rekoh.
I izvini, ništa od diskusije između tebe i mene , jer te ni pola nisam razumela šta pišeš. Ne umem da diskutujem sa ljudima koji tako pišu nejasno i polupismeno.
Pozz. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? | |
| |
|
| |
|