|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Čet 21 Feb - 19:55 | |
| |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Čet 21 Feb - 22:12 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Pet 22 Feb - 20:34 | |
| Ovo mi nikada nece dosaditi............... |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Svašta po nešto Pet 22 Feb - 22:33 | |
| |
|
| |
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sub 23 Feb - 9:20 | |
| |
|
| |
stepski Član
Poruka : 492
Učlanjen : 28.01.2019
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sub 23 Feb - 14:16 | |
| Pixar nikada nije razočarao. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sub 23 Feb - 16:19 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sub 23 Feb - 16:31 | |
| |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sub 23 Feb - 18:27 | |
| Nisam tu da začudim svet, tu sam da sebe uvek vidim čudesnim.
~ Čarls Bukovski |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Pon 25 Feb - 17:24 | |
| |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Svašta po nešto Uto 26 Feb - 22:48 | |
| |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sre 27 Feb - 0:26 | |
| |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sre 27 Feb - 11:46 | |
| Pravog nećeš prepoznati po hodu, po parfemu, po lepoti. Prepoznaćeš ga po načinu kako se ponaša kada je sa tobom, načinu na kojim ti drži ruku, po načinu koliko čvrsto te grli, po načinu koliko dugo jedva čekaš opet da ga vidiš, po načinu na koji te ljubi, po načinu na koji te gleda, po načinu kakav osmeh uputi samo tebi. Kad te pogleda da se slediš. Kad te poljubi da vreme stane. Kad te zagrli, onako čvrsto, da osetiš da te neće pustiti, a ti poželiš da ne prestane nikad. Kad ti je hladno prebaciće jaknu svoju preko tvojih ramena iako si rekla da ti nije hladno jer mu je ipak draže da se on smrzava nego ti. Da se sa tobom šeta gradom, držeći te čvrsto za ruku i ponoseći se. Čim kaže “Vidimo se” odmah da ti fali. Neće bilo ko moći da te gleda nerazbuđenu, raščupane kose, kako se prevrćeš po krevetu dok te on ne zagrli. Sa pravim čak i obične stvari su zanimljive. Kad osetiš sve to, ostaje ti samo jedno. Ne puštaj ga. Ako te voli, ne puštaj ga.Jednom, kad upoznaš neku osobu i osetiš sve ovo.. To je to. Njihov si. Zauvek.
|
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sre 27 Feb - 22:59 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Čet 28 Feb - 0:35 | |
| ''A ja sam pred život istupio naježen i razdrljen, ko pred streljački vod u zoru, iz straha nepromenjen dok metak putuje. Al' sa sudbom se natežem, onako zagrljen, ko dve pijane lude na šoru; znam, kaljavo ordenje na mom kaputu je! Hajde, pričaj mi malo o patetici! - Tvoji su sveci za mene tek ubogi mali heretici! Pričaj mi malo o tome!...ili nemoj...''
Balasevic |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Svašta po nešto Čet 28 Feb - 1:20 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Čet 28 Feb - 1:47 | |
| Kada je sve volim – Jovan Nikolić
Kada mi upadne u sobu I unese sneg na trepavicama I miriše na napolje. Kada kupi psa pa ovaj Hteo, ne hteo ubrzo Počne da liči na nju. Kad se setim da je bila fetus I takvu je volim U stadijumu punoglavca Na fotografijama iz detinjstva Kao bebironu sa loknicama A najvolim zato što se ona Od tih fotki do danas Uopšte ne menja Kad noću piše Baterijom po vazduhu Šalje poruke vanzemaljcima Kad me na Rilkeove Stihove pita – A je l’ ti se svidja Moja nova tašna? Kada usisava tepih u ’aljinčetu I kada je uštinem otpozadi A ona vrisne – Jesi li normalan Mogla sam tako da poginem ovde Kad slušamo muziku A ona podigne kažiprst Slušaj sad ovaj prelaz Kako je dobar Ram-tara-ram-tira-tam Kad je pogledam na neko mesto A ona stavi ruke preko tog mesta Kaže – što si pokvaren, Marš tamo! Kada donese ćumur Na poslužavniku Evo, malo su mi Izgorele kiflice – kaže Dok čita ove beleške Pa se iznervira Što lažeš, za one kiflice! Kada mi kaže Bože, koliki ti je nos! To je zato što me lažeš Pa ti stalno raste K’o Pinokiju… Kad kaže Ja bih te nešto pitala Ako obećaš da Nećeš da se smeješ Kad izadje iz kupatila i Kad joj kosa liči Na dečiji crtež Kad šmrca na ljubavni film I kada opazi da se jedva Uzdržavam da Ne prasnem u smeh Pa stane da me gadja Korama od pomorandže Kad mi kaže – Ti mene kad bi ostavio Ja bih samo legla Na patos I umrla… |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Svašta po nešto Pet 1 Mar - 12:36 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sub 2 Mar - 18:23 | |
| Dve sile bore se u meni: Gde živim, sve novi koreni iz mene prodiru u stvari i bića, i život mi biva sve bogatiji sokovima okoline. Ali dođe poziv izdaleka: po silueti planine na vidiku, po vodi u toku, po tici u letu. I onda nemilosrdno počupam korene; duboka tuga rastanka vuče se za mnom kao senka.
Momčilo Nastasijević |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Svašta po nešto Sub 2 Mar - 22:06 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=3uH5kF63C-k |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Ned 3 Mar - 2:52 | |
| "Ima ljudi koji izazivaju i potiču ono najbolje u nama i drugim ljudima, samo…ti se ljudi ne mogu otkriti na prvi pogled. Oni ne vole nositi zlato ni srebro (a po njihovu bismo ih sjaju možda prepoznali), jednostavno, ni po čemu se ne ističu od ostalih ljudi.. a ipak, čine nam život ljepšim, svjetlijim, ispunjenijim, svrhovitijim, plemenitijim. Katkad ih možemo prepoznati po smijehu onih oko njih, ljudi ili djece, po vedrim licima kojima su okruženi, po sretnim pričama ili pjesmama, ili po glazbi kojoj uče djecu. U njihovoj blizini nema mržnje, ljutnje ili ružnih riječi. Okruženi su dobrotom, a takvih ljudi ima u svakom gradu. Oni nas uče kako živjeti, kako se radovati, kako voljeti. Zovu ih Zlatni ljudi. Svatko sretne nekog zlatnog čovjeka, a toga čak i ne mora biti svjestan. No, trag toga susreta ostaje. Prepoznat ćete ga u očima koje sjaje i u osmijehu koji ostaje na licu, u lijepu, smirenu i ispunjenu osjećaju sreće u grudima. Potražite Zlatne ljude… tu su… oko nas…"
Jadranka Klepac - "Patuljci žive u kuglama" |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Svašta po nešto Ned 3 Mar - 14:52 | |
| |
|
| |
Salome Master
Poruka : 11055
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
| Naslov: Re: Svašta po nešto Ned 3 Mar - 15:12 | |
| " Brat sedi na stolici u dnevnoj sobi, na celu stola.Za stolom su jos mama i tata. Ja sam na fotelji. Brat se izuo, leto je, toplo je, porodicno volimo da smo bosi, stano se izuvamo i izuvamo druge ljude. Pravi muskarac, simpatican, jak , nasmejan. Gledam ga i mislim da je to sve sto zelim da budem. Bos, nasmejan, bezbrizan, kao on. "
i. Tokin |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Svašta po nešto Pon 4 Mar - 0:33 | |
| It was love at first sight, at last sight, at ever and ever sight.
~ Vladimir Nabokov
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Svašta po nešto | |
| |
|
| |
|