|
| Zašto devojke vole starije muškarce? | |
| Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Zašto devojke vole starije muškarce? Čet 29 Sep - 7:47 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] Muškarci u svojim dvadesetim godinama imaju potpuno drugačije prioritete nego zreliji muškarci u tridesetim i četrdesetim. Dvadesetogodišnjaci su još uvek u procesu spoznavanja sebe, istraživanju svojih talenata i ukusa, naročito kada su žene u pitanju. Mnoge aspekte života oni će iskusiti upravo u ovom periodu. Fizički, dvadesetogodišnjaci ulaze u najbolji seksualni period i, shodno tome, češće traže veze zasnovane isključivo na fizičkoj privlačnosti. Seks, novac, obrazovanje, materijalna dobra, sport i status jesu njihova primarna interesovanja i motivaciona energija. Njihov "ja" način života još nije sazreo u "mi" filozofiju, a ljubomora se često pojavljuje bez provokacije. Nešto stariji muškarci imaju sasvim drugačiji raspored prioriteta i interesovanja. U kasnim tridesetim muškarci su odavno spoznali sebe, a ako nije tako - bar su shvatili šta nisu. Muškarci su u tom periodu u drugoj ili trećoj fazi svoje karijere i odavno su shvatili da u životu postoje mnoge stvari pored novca, seksa i prestiža. Devojke će vrlo lako primetiti da oni izbegavaju "igrice" kojima mlađi muškarci često pribegavaju, jer za to jednostavno nemaju vremena. Do sada su verovatno naučili kako fizički, emotivno i intelektualno mogu zadovoljiti ženu. Malo stariji muškarci često su odgovorniji, preduzimljiviji i, što je jako važno - imaju svoj život pored ljubavne veze. Oni vas neće pritiskati radi seksa, neće vam preispitivati svaku reč i istinski će ceniti vreme provedeno sa vama - oni znaju da je vreme dragoceno i zato ga ne gube na gluposti. Žene zauzimaju veoma različite uloge u životu jednog muškarca, u zavisnosti od njegove starosti. Mlađi muškarci često gledaju na ženu kao na osobu koja uvek treba da im se nađe, da ih prati i podržava. Stariji muškarci doživljavaju zabavljanje sa mlađom ženom kao veliki lični uspeh. Žene koje se zabavljaju sa malo starijim muškarcima ističu da je zabavljanje sa njima zabavnije, interesantnije i značajnije. Takvi muškarci lakše drže njihovu pažnju, imaju mnogo više iskustva i nemaju konstantnu želju da budu koncentrisani samo na sebe. Zabavljanje sa starijim muškarcima nije za sve žene, ali ako ste pronašle čoveka svog života i ispostavi se da je on malo stariji, nemojte se ustručavati. Izvor:Žena Šta mislite zašto su stariji muškarci interesantniji devojkama? [You must be registered and logged in to see this image.] |
| | | Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Zašto devojke vole starije muškarce? Čet 29 Sep - 8:47 | |
| Moje mišljenje se uglavnom poklapa sa navodima u tekstu i takođe smatram da su stariji muškarci privlačniji, jer su ozbiljniji, smireniji i veoma šarmantni, za razliku od mlađih, koji su razmaženiji, hteli bi sve odmah i sad i nestpljivi.. Nekim ženama se ta nestrpljivost dopada,.. ali neke koje žele nešto više u vezi, osim čiste privlačnosti, će se radije odlučiti za malo starijeg.. Postoje i muškarci koji su u svojim razmišljanjima zreliji iako imaju manje godina, ali se malo redje nalaze..
Poslednji izmenio Shadow dana Čet 29 Sep - 14:40, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Zašto devojke vole starije muškarce? Čet 29 Sep - 14:14 | |
| Zato što su zreliji,pametniji i zato što umeju i hoće ženu da vole od glave do pete. Tačno znaju šta im godi, znaju kako da se udvaraju,ne smaraju glupostima i kažu pravu stvar u pravo vreme [You must be registered and logged in to see this image.]Zeleni su zeleni i nagli i nepredvidivi, imaju oni svojih kvaliteta samo ih nisu svesni i uvek kažu jednu više od onog što treba previše žure [You must be registered and logged in to see this image.] |
| | | EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Zašto devojke vole starije muškarce? Sub 28 Mar - 12:38 | |
| Devojke se izludiraju, nauživaju i kada odluče da se srede, cene da je pametnije uz starijeg muškarca. Računica je to. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto devojke vole starije muškarce? Pon 6 Apr - 23:22 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto devojke vole starije muškarce? Sub 11 Apr - 10:49 | |
| Pre par dana sebi sam postavila to pitanje.Delimičan odgovor sam našla u činjenici,da sam još uvek u porodici u kojoj vlada harmonija.Otac,uzor! Čak i izgledom!Način razmišljanja starijih,apsolutno mi odgovara ( razlika 10-20 god.)Možda sam, iako ne sa tim iskustvom, ipak sazrela da razumem njihov način razmišljanja. Imaju ono što nedostaje mojoj generaciji,nežnost,poštovanje i znanje.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto devojke vole starije muškarce? Sre 5 Apr - 0:11 | |
| Zato što su pametniji. |
| | | Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Zašto devojke vole starije muškarce? Sre 5 Apr - 0:15 | |
| Saslušaju što im se kaže, ne upadaju u riječ i ne dahću prilikom razgovora. Imaju strpljenja i razumijevanja, ne žure, ne pišu recke po zidu. Tolerantniji su. Vide neke stvari bolje od junadi. I uvijek se možeš osloniti na njih, ne daju lažna obečanja često. Uglavnom, sasvim druga liga. |
| | | Emelie Master
Poruka : 382995
Učlanjen : 29.03.2018
| Naslov: Re: Zašto devojke vole starije muškarce? Pet 17 Sep - 12:08 | |
| Zato što stariji muškarac ima samopouzdanje, zna šta želi u životu na svim poljima, iskusan i ne mora sve da mu se crta |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto devojke vole starije muškarce? | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 1 od 1 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 282 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 282 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|