Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Čet 12 Jan - 22:16
Žena ima više na planeti Zemlji a muškaraca manje..možda je veći asortiman razlog prevare..toliko toga a ti ..samo sa jednom ženom do kraja života [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Čet 12 Jan - 22:18
Ja ..lele..ne me vuci za jezik...
wild filly
ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Čet 12 Jan - 22:24
A ako to ipak uradim..desiće se ..šta? [You must be registered and logged in to see this image.] Rećićeš ..jeste u pravu je.. gde sam bio..gde sam dangubio.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Čet 12 Jan - 22:29
Zavisi kako ćeš da me povučeš za jezik.. A reći ću ti ..jeste u pravu si..al ću da nadoknadim ..radiću u tri smene..ili bolje samo u treću..
nemo
Član
Poruka : 460
Učlanjen : 28.11.2011
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 14 Jan - 12:55
Shadow ::
Svejedno je šta god da statistike kažu.....I dalje ostaje činjenica da muškarci varaju zbog seksa, a žene zbog ljubavi.... [You must be registered and logged in to see this image.]
da, ako je ljubav zenski izgovor da moze da skine gacice
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 14 Jan - 13:06
Muškarci samo misle na sex i varaju ....stalno, a žene, one se zaljubljuju i za njih to mora biti posledica nečeg višeg od pukog parenja. Nisam feministkinja ali znam o čemu govorim. Izuzecima svaka čast, oni i nisu obuhvaćeni mojom ekspretizom
nemo
Član
Poruka : 460
Učlanjen : 28.11.2011
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 14 Jan - 14:09
Varanje podrazumeva da budes uhvacen bez toga , nema varanja Muskarci mozda misle na seks (stvar kolicine neiskoristenog hormona testosterona u cirkulaciji), ali zene to isto rade, i daleko su mastovitije od muskaraca po pitanju zamisljanja
Mina
Poruka : 7923
Učlanjen : 15.11.2011
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 14 Jan - 14:27
Dinka ::
Muškarci samo misle na sex i varaju ....stalno, a žene, one se zaljubljuju i za njih to mora biti posledica nečeg višeg od pukog parenja. Nisam feministkinja ali znam o čemu govorim. Izuzecima svaka čast, oni i nisu obuhvaćeni mojom ekspretizom
Potpisujem, i jos dodajem, da zene jesu osecajnije od musakaraca i tacka. Naravno izuzetaka ima na obe strane.
wild filly
ADMIN
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 14 Jan - 16:31
Citat :
ali zene to isto rade, i daleko su mastovitije od muskaraca po pitanju zamisljanja
Ako je zamišljati isto što i fizički prevariti ..( a nije) ..onda da Ko može sa stopostotnim mislima biti posvećen samo jednoj osobi on nije normalan Uostalom to niko i ne može sa sigurnošću da tvrdi, jer još u misli ne može da se udje i sve što se tamo nalazi, pročita i vidi .. [You must be registered and logged in to see this image.] Ni žene muškarcima, ni muškarci ženama ne mogu da čitaju misli .. [You must be registered and logged in to see this image.] Na stranu vidovnjaci [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 14 Jan - 17:34
zene sluze svrsi, isto kao i muskarci...to sto neko zeli da ima celofan sa masnom, je divno, ali ne menja na realnosti
Gothic
Poruka : 4155
Učlanjen : 30.03.2011
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 14 Jan - 21:24
Zaboravili ste da zene varaju i iz osvete,meni se tako nabacivale nekoliko i sve sam ih glatko odbio,sta misle da se preko mene osvete svom partneru sto ih je prevario,pa nisam bas tolika budala i sexualno ugrozen da odmah pojurim za svakom koja mi se nabacuje.[You must be registered and logged in to see this image.]
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 14 Jan - 21:37
Gothic ::
Zaboravili ste da zene varaju i iz osvete,meni se tako nabacivale nekoliko i sve sam ih glatko odbio,sta misle da se preko mene osvete svom partneru sto ih je prevario,pa nisam bas tolika budala i sexualno ugrozen da odmah pojurim za svakom koja mi se nabacuje.[You must be registered and logged in to see this image.]
Evo jednog trezvenog razmišljanjja. Ima takvih žena, i muškaraca, doduše, što u prvom sledećem (ishitrenom) zagrljaju žele da saniraju svoju emocionalnu propast. E, neka si ih otkačio kao takve
wild filly
ADMIN
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 20 Okt - 23:20
7 razloga zbog kojih će se devojke upustiti u prevaru svog partnera
Ranije se znalo da su muškarci oni koji varaju, a neka istraživanja su pokazivala šokantne podatke o razmerama ove pojave. E pa, prevara je sve manje a muškarci više nisu glavni negativci. Žene sada varaju u pet posto slučajeva, dok su muškarci još bolji pa je samo trojica od 100 prevarilo svoje supruge. Evo ih osnovni razlozi zašto se žene danas češće odlučuju na prevare.
Iz osvete
Prevarena žena će često odlučiti da se osveti.
Zbog uzbuđenja
Brak može da bude dosadan, pa će neke pokušati da se razonode prevarom. Pre toga će partneru pokušati da objasni da nije zadovoljna.
Zbog ega
Kada muškarac zapostavlja svoju partnerku ona će na drugom mestu potražiti dokaz da je i dalje privlačna.
Žele da ih uhvate
Neke devojke ne mogu da prekinu vezu. Zato će prevariti partnera i nadati se da će je uhvatiti.
Hoće vreo seks
Čak 81 posto žena u braku smatra kako im je seks postao predvidljiv i jednostavno žele vrelu akciju.
Usamljenost
Kada žena misli da ona i suprug nemaju više zajedničkih interesa može doći do prevare pa čak i razvoda.
Zbog privlačenja pažnje
Posle posla, kuvanja, dece i obaveza one jednostavno žele svojih 5 minuta. Ako njenog muškarca nema, neki drugi će verovatno biti zainteresovan.
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 20 Okt - 23:24
Dinka ::
Muškarci samo misle na sex i varaju ....stalno, a žene, one se zaljubljuju i za njih to mora biti posledica nečeg višeg od pukog parenja. Nisam feministkinja ali znam o čemu govorim. [You must be registered and logged in to see this image.] Izuzecima svaka čast, oni i nisu obuhvaćeni mojom ekspretizom [You must be registered and logged in to see this image.]
Ako sam dobro shvatio muškarci se ne zaljubljuju [You must be registered and logged in to see this image.] i žene ne misle na sex [You must be registered and logged in to see this image.].
Gost
Gost
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 20 Okt - 23:26
wild filly ::
7 razloga zbog kojih će se devojke upustiti u prevaru svog partnera
Ranije se znalo da su muškarci oni koji varaju, a neka istraživanja su pokazivala šokantne podatke o razmerama ove pojave. E pa, prevara je sve manje a muškarci više nisu glavni negativci. Žene sada varaju u pet posto slučajeva, dok su muškarci još bolji pa je samo trojica od 100 prevarilo svoje supruge. Evo ih osnovni razlozi zašto se žene danas češće odlučuju na prevare.
Iz osvete
Prevarena žena će često odlučiti da se osveti.
Zbog uzbuđenja
Brak može da bude dosadan, pa će neke pokušati da se razonode prevarom. Pre toga će partneru pokušati da objasni da nije zadovoljna.
Zbog ega
Kada muškarac zapostavlja svoju partnerku ona će na drugom mestu potražiti dokaz da je i dalje privlačna.
Žele da ih uhvate
Neke devojke ne mogu da prekinu vezu. Zato će prevariti partnera i nadati se da će je uhvatiti.
Hoće vreo seks
Čak 81 posto žena u braku smatra kako im je seks postao predvidljiv i jednostavno žele vrelu akciju.
Usamljenost
Kada žena misli da ona i suprug nemaju više zajedničkih interesa može doći do prevare pa čak i razvoda.
Zbog privlačenja pažnje
Posle posla, kuvanja, dece i obaveza one jednostavno žele svojih 5 minuta. Ako njenog muškarca nema, neki drugi će verovatno biti zainteresovan.
dominomagazin
Zbog Audija, BMW-a, Eur-a
Niko lovu ne spominje auuuuuuuuuuuuuu
wild filly
ADMIN
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Sub 20 Okt - 23:36
Žene se zaljube u drugog a muškarci bi da nešto u svom životu promene ..kad ne mogu situaciju u zemlji , mogu bar ženu [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Ned 21 Okt - 0:01
andelika79 ::
Varam kad sam nezadovoljna doticnim iz nekog razloga a vjerovatno ce me i doticni varati kad bude on samnom nezadovoljan ili nesretan... [You must be registered and logged in to see this image.]
To je sadržano u sve tri "moje izreke".
Iako nisam najvažnije napisao.
Ženu koju stvarno voliš nećeš nikada prevariti.
Za jednu ševu riskirati svoju ljubav, ja to niti mogu niti ću ikada moći razumjeti.
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Ned 21 Okt - 0:23
Svako ima svoje razloge zasto se to dogadja. Prevara je bilo i uvek ce biti. Evo jednog odlicnog filma na tu temu. Jako dobar i zanimljiv film.
"Neka ostane medju nama" Rrajka Grlica.Odlicno obradjena vecita tema... ( ceo film )
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Pet 9 Nov - 12:55
andelika79 ::
Varam kad sam nezadovoljna doticnim iz nekog razloga a vjerovatno ce me i doticni varati kad bude on samnom nezadovoljan ili nesretan... [You must be registered and logged in to see this image.]
A koji je razlog ako si nezadovoljna u vezi, da u njoj ostaješ i problem "rešavaš" varanjem ?
Enigma
MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
Naslov: Re: Muškarci varaju zbog sexa a žene zbog ljubavi Pet 9 Nov - 17:22
Iz smora varaju oba pola , može bit muški više zbog nagona koji je u njih jači al žene kad to urade , urade ili iz osvete ili iz besa, a jedina pozitiva u varanju je ako to urade jer su se zaćorile u drugog , boljeg i vrednijeg njene pažnje [You must be registered and logged in to see this image.]