Naslov: Re: Kad porastem biću .... Sre 21 Nov - 10:29
Htjela sam da budem prevodilac ali zivot me pomjeri i zavrsih nesto drugo. Sada samo razmisljam gdje sam mogla sve biti da sam dobila posao prevodioca... Eh...
Lollita
Član
Poruka : 93
Učlanjen : 22.11.2012
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Čet 22 Nov - 13:13
Kao klinka sve su mi se želje vrtele oko medicine... dok nisam uvidela da i od samog pogleda na krv, padnem kao sveća... Ovo danas daleko je od planiranog i priyeljkivanog, ali je i dalje ispunjavajuće!!!
Kao što su neki već napisali, mada mi je preko 40 još uvijek sam veliko dijete.
Htio sam da budem profesor istorije. Moji mi to nisu dozvolili da studiram.
Sad želim da budem pisac. Pišem svoj prvi književni roman. Imam nekoliko knjiga u glavi, biće nešto od toga.
wild filly
ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Čet 6 Feb - 0:09
San mi je bio da budem stjuardesa ..pa slikarka ..pa turistički vodič..pa da budem ženski fudbaler.. tako da sada iako se ne bavim nijednim od tih poslova delimično kidam parčiće svoga sna onako amaterski i za svoju dušu i zadovoljna sam nije da nisam..
Lutajuće Srce
Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Sre 26 Feb - 21:57
Prvo sam maštao da iskopavam australopitekuse po Africi , zatim sam se konkretizovao i crko od želje da budem arheolog, onda sam malo bio profi šahista, posle toga sam imo želju da budem večiti student, između teo da budem vojno lice, razmišljo o politici... ma teo sam da budem sve što mi je ikada palo na pamet.
Postao sam nešto sasvim drugo
Markoni
Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Sre 26 Feb - 22:12
Kao mali hteo sam da postanem Doktor i to Ginekolog... Ali Hvala Bogu na vreme sam odustao od toga...
Sada se nadam da postanem malo Pametniji ili malo Gluplji...
Dragana
Super Član
Poruka : 992
Učlanjen : 15.04.2011
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Pet 2 Maj - 15:51
jedino mi jos za vesticu nije kasno...
Gost
Gost
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Pet 2 Maj - 17:56
Dobra
Katarinaa
Član
Poruka : 51
Učlanjen : 19.03.2014
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Pet 2 Maj - 18:19
Kad porastem biću ... Kengur - ?! Pilot - мање-више сваки клинац то жели а само мали проценат то и буде. Filozof - сви ми филозофирамо али нисмо и филозофи. Naučnik - онај који је постао научником никада то није пожелео. Lekar - неки су лекари више него што треба. Sportist - мало лево па десно и већ си спортиста. Higijeničar - ко није хигијеничар није цивилизован. Pisac/Pesnik - нема тога а да није. Glumac/ica - нема тога а да није. Gubitnik - нема тога а да није. Kockar - нема тога а да није. Bogati naslednik/ica - сви смо читали бајке и установили да су све више бајке. Političar - нема тога а да није. Nikada nisam razmišljao/la - размишљала сам да постанем човек и постах Људица.
Haoss
Član
Poruka : 72
Učlanjen : 23.05.2014
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Pet 23 Maj - 22:07
...visok 181... novinar
Shi
Član
Poruka : 477
Godina : 33
Učlanjen : 15.05.2014
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Pet 23 Maj - 22:10
математичарка ако бих причала о висини онда бар 202
Gost
Gost
Naslov: Re: Kad porastem biću .... Uto 27 Maj - 12:19
Kad porastem biti ču drugačija od svih drugih i jest uspjelo mi moram priznati manita i munjena 100%