|
|
Autor | Poruka |
---|
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sre 3 Okt - 15:54 | |
| |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 8 Okt - 0:25 | |
| |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 8 Okt - 0:34 | |
| Probudi se, pijanice! - drma žena muža - Upravo sam čula miša kako cvili! I šta očekujes od mene, da ga ulovim i podmažem?! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 8 Okt - 0:45 | |
| Razgovaraju dve 13-godišnjakinje: - Ja već imam dečka, šta ti čekaš ? - Ja čekam bebu. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 8 Okt - 0:45 | |
| Mama grdi ćerku. - Takva ti je današnja omladina. Imaš 15 godina, a svako veče sa drugim momkom u disko.
A mamin 30. rođendan zaboravila. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 8 Okt - 0:46 | |
| Šta fali devojčicama od 13 godina? - Nevinost. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 8 Okt - 0:49 | |
| Koja je sličnost između žene i tornada?
I žena i tornado izazivaju ogromnu buku kada dolaze i uzimaju kuću kada odlaze. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 8 Okt - 0:49 | |
| Kako da znaš da si promašen slučaj? Kad ti nimfomanka kaže: - Hajde da budemo samo prijatelji! |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sre 17 Okt - 11:59 | |
| "Kakva je razlika izmedju birtije i G-tocke?"
"Birtiju muskarci nadju vrlo lako ...."
[You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sre 17 Okt - 12:00 | |
| "Zasto su muskarci kao snjezna oluja?"
"Nikad ne znas kad dodju, koliko centimetara ce donijeti i koliko dugo ce trajati" |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sre 17 Okt - 12:01 | |
| "Sto imaju zajednickog muskarci i oblaci?"
"Kad se presele na drugo mjesto ostane lijep dan!"
|
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sre 17 Okt - 12:03 | |
| Zasto zene cim se probude trljaju oci ? Zato sto nemaju m..a... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sre 17 Okt - 13:22 | |
| Trenerka Alo ženo ,koji program na mašini da uključim da operem trenerku ? -Zavisi .Šta piše na trenerci ? -Piše Mančester Junajted ,što? |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sub 20 Okt - 17:01 | |
| Mušakarc umre i ode kod Boga: -Božq, zašto su žene tako lepe? Bog odgovara: -Da možeš da ih voliš. -Dobro, ali zašto si ih onda napravio tako glupim? -Da bi one mogle tebe da vole..! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sub 20 Okt - 17:08 | |
| Muž, liječnik, svađa se sa ženom, domačicom, za doručkom. Bijesan odlazi od stola i kaže : - I da znaš, uopce nisi dobra u krevetu ! Poslije, na poslu, shvaća kako je pretjerao i kako se želi pomiriti, pa je odluči nazvati. Bira broj, a telefon zvoni i zvoni... Nakon podužeg vremena javlja se ona. Muž je ponovo ljut: Zašto ti je toliko trebalo da se javiš? Bila sam u krevetu - ona odgovara. Što radiš u krevetu u ovo doba dana!? ? bjesni on. Pa, potražila sam drugo mišljenje. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Uto 23 Okt - 0:23 | |
| Jednom davno zivio jedan mladic,zaljubio se,te je pitao djevojku: "Hoces li se udati za mene?" Djevojka je odgovorila: "Ne!" I tako je mladic zivio sretno do kraja zivota,isao u lov,isao u ribolov,igrao golf,gledao nogomet i pio pivu kad god je pozelio... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Ned 11 Nov - 18:12 | |
| -Pomoz'Bog Milojka! -A kuj ono ti beše? -E,bre Milojka, ne me se sećaš? A kada se prošle godine na ovi isti vašar po.ebasmo kod čika Mileta u pojatu, toj gu se ne sečaš? -Aaaa, toj si gu ti!? Pa kako j.ebanje tako i sećanje! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Ned 11 Nov - 18:32 | |
| Žena je zadobila ružne opekotine po licu i da bi joj vratio normalan izgled estetski kirurg skinuo je komad kože sa stražnjice njenog muža i presadio joj ga na lice. Nakon niza operacija, gledajući se napokon zadovoljno u ogledalu, žena kaže dirnuto: 'Dragi, hoću li ti se ikad moći odužiti za to što si napravio za mene?' 'Dušo, svaki put kad vidim kako te tvoja majka ljubi u obraz znam da bih opet učinio isto!' |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 26 Nov - 14:40 | |
| |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 10 Dec - 14:55 | |
| KAKO OSVOJITI ŽENU: Obasipaj je komplimentima, poštuj je, mazi je, strasno je ljubi,voli je svim svojim bićem, slušaj je, tješi je, štiti je, troši novac zbog nje i na nju, puni joj praznu čašu, brini se za nju, podupiri je, kupuj joj nakit, čini sve da bi je zadržao...... [You must be registered and logged in to see this image.]KAKO OSVOJITI MUŠKARCA: - daj mu, ne zajebavaj ga .. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Pon 10 Dec - 14:58 | |
| Slovenac: Što radi žena kad dobi jabolko? Mujo: Ne znam... Slovenac: Napravi jabolčna pita. [You must be registered and logged in to see this image.]Gleda ga Mujo: A znaš li ti što radi žena kad dobije šljivu? Slovenac: Ne, ne vem. Mujo: Sve radi, jarane, sve! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Čet 13 Dec - 13:59 | |
| Sjedi Fata na kavi s prijateljicama, i one se dobro zapričale. Nakon sat, dva, prebaciše se na razgovore o seksu, i evo ti Habibe: - Ja sam čula da se od velikih penisa može dobiti rak maternice! Fata zavrti glavom: - Jok, al se od malih sigurno dobije slom živaca! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sre 26 Dec - 11:16 | |
| - Dragi, što ćeš mi kupiti za rođendan ? - Dogodine ću ti kupiti naušnice. - Dogodine !? A što ove godine ? - Ove godine ću ti probušiti uši . . .
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sre 26 Dec - 11:33 | |
| Kaže žena mužu: ''Kada se navečer pogledam u ogledalo, vidim staru ženu na kojoj sve visi, punu bora i prepunu celulita. To me jako rastužuje. Dragi, reci mi nešto što će me razveseliti. A on će joj: ''Pa, draga moja, ti i dalje izvrsno vidiš . . . ''
[You must be registered and logged in to see this image.]
|
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi Sre 26 Dec - 13:12 | |
| Pita muž ženu, ženo hoćemo li prvo da ručamo pa da se tu*amo ili da se tu*amo pa da ručamo. Na što ona odgovara. Kako hoćeš pa da ručamo. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Muško - ženski odnosi | |
| |
|
| |
|