Zašto bi me to povredio? Ako sam najgori onda je ona u frci jel je spala na najgoreg. Ako je imala 28 pre mene znači da ima jak nagon. Šta je tu loše? Zašto žene ne umeju da kupe ono što im treba već iz kupovine dođu sa milion stvari osim sa onim šta su pošle da kupe.
Lilith
Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
Naslov: Re: Pitanja za žene Ned 29 Dec - 14:53
Za svaki slučaj... Manja je šansa da su pogresile pri izboru.. Uzmes vise komada i nema greske
A i dobar je izgovor zasto sutra opet moras u kupovinu.. Satro, zaboravila si ono najbitnije
Željko B.
Član
Poruka : 4
Učlanjen : 29.12.2019
Naslov: Re: Pitanja za žene Ned 29 Dec - 16:12
Promućurno, nema šta.
Lilith
Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
Naslov: Re: Pitanja za žene Pon 30 Dec - 10:57
Jel da!?
Zasto zene ne vole da fudbal?
EROTIC MAN
MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
Naslov: Re: Pitanja za žene Čet 9 Jan - 17:28
ko kaže da ne vole?
ima dosta žena koje vole fudbal.
pitanje: da li žene moraju znati majstorisati po kući, ili da sve prepuste muškarcima?
pitanje: da li žene moraju znati majstorisati po kući, ili da sve prepuste muškarcima?
Ne moraju, sad su se dale na fotografisanje, ova poza - ona poza, ponekad se samo slikaju sa motikom, da se vidi kako su vredne Vidiš Erotični ja čak i gletujem zidove, toliko dobro da je tek malo potrebno šmirglanje zidova...mene niko nije terao da ja to radim ali ja sam jako srećna kad vidim šta sam uradila.... ..inače znam ja dosta tih nekih ''muških''poslova A ni svaki muškarac ne zna da uradi nešto u kući, svaka čast onima koji znaju