| Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled Sub 24 Avg - 2:19 | |
| Vidi one silikonke na šta liče. A možda su i bile lijepe prije silikona. Pametna žena zna sakriti ili prikriti fizičke nedostatke. A istaknuti prednosti. |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled Sub 24 Avg - 2:24 | |
| Posle nekog vremena dosadi i ta pametnica ..onda se ipak odlučuju za one atraktivne koje nisu mnogo pametne ..lakše se manipuliše sa njima a i od razmene mišljenja tu nema ništa |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled Sub 24 Avg - 2:28 | |
| Pametnica me upozna, potrudi se da sazna kakav sam. I brine se da ne bude dosadna. A bez razgovora, tj razmjene mišljenja nema ništa.
Poslednji izmenio Abu Dabi dana Pet 6 Dec - 10:37, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
kliker Elita
Poruka : 3977
Godina : 49
Učlanjen : 30.11.2013
Raspoloženje : hronično opičeno
| Naslov: Re: Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled Čet 5 Dec - 18:48 | |
| ne vidim zašto bi pamet isključivala lepotu i zašto bih bio u toj vrsti dileme.. hoću da je inteligentna, obrazovana, lepa, zgodna, mlada.. takva ili nikakva |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled Pet 6 Dec - 10:38 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled Sre 20 Feb - 21:08 | |
| zavisi od muškarca. meni je važno da žena bude interesantna ko osoba, da mi predstavlja intelektualni izazov, da nije predvidiva, iako ne treba ni da me šokira svako malo. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled Sre 20 Feb - 21:12 | |
| Muškarci se zaljube u elokventne, a završe sa lopatama, jer se njima lakše manipuliše, lakše su za koegzistenciju.
Izvinjavam se muškarcima, verujem da ima i izuzetaka. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled Pet 22 Feb - 14:09 | |
| šta fali lopati, bar će da redi baštu i imam uvek sveže povrće sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Muškarci će prije "pasti" na pamet žene nego na njezin izgled | |
| |
|
| |
|