|
| |
Autor | Poruka |
---|
LJUBAVNIK LEDI ČETERLI
Poruka : 3780
Učlanjen : 22.08.2011
| Naslov: Re: Crven ban Pet 15 Feb - 9:32 | |
| Пошла за Цинцара
А што си се намицкала Кад си пошла за Цинцара? У Цинцара седа брада, Ти си, ћерко, врло млада! У Цинцара бела кика, А у тебе тесна пика!
|
| | | Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Crven ban Pet 15 Feb - 9:37 | |
| Ој девојко преко кола, Усала ти једна пола, Она друга ваља вола! Ја не дадо мога вола, Него дадо два ножића Да ју јебем до Божића, Од великог па до малог. И да знаде њена стрина Кака ју је пича вина, Она би ми дукат дала, Пак се не би покајала, А камоли што би ја Да јој пица боље сја. |
| | | LJUBAVNIK LEDI ČETERLI
Poruka : 3780
Učlanjen : 22.08.2011
| Naslov: Re: Crven ban Ned 24 Feb - 8:59 | |
| Дили-дикла
Ој ђевојко, дили-дикла, Је ли пички длака никла?" - "О ђетићу, дили-диш, Ходи дођи да видиш: Подигни ми кракове И погледај како је!" |
| | | Dinka
| Naslov: Re: Crven ban Uto 20 Avg - 23:47 | |
| Ој девојко преко кола, Усала ти једна пола, Она друга ваља вола! Ја не дадо мога вола, Него дадо два ножића Да ју јебем до Божића, Од великог па до малог. И да знаде њена стрина Кака ју је пича вина, Она би ми дукат дала, Пак се не би покајала, А камоли што би ја Да јој пица боље сја. |
| | | Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Crven ban Uto 20 Avg - 23:51 | |
| LJUBAVNIK LEDI ČETERLI ::Дили-дикла
Ој ђевојко, дили-дикла, Је ли пички длака никла?" - "О ђетићу, дили-диш, Ходи дођи да видиш: Подигни ми кракове И погледај како је!" Hahahahahahaha... |
| | | Dinka
| Naslov: Re: Crven ban Sre 19 Feb - 23:29 | |
| МАЛА МОМА
Чува овце три године, Заборав' се оженити. Имам стрица домишљана И стрикацу двоишљачу, Мене мому испросише, Клофтер дугу и широку, Баш девојку нинарицу. Не може јој појас бити Него узе са вршаја; Не може јој прстен бити Него гужва орачица; Не може јој чарапе бити Него старе врећетлне; Не може јој цијел' бити Него старе кожулине; Не може јој капа бити Него стара кожњичина; Не може јој кошиља бити Нег' поњава од девет поли; Не може јој рита бити Нег' поњава од три поле. Сакриваше кола од олова, Упрепнуше сто волова Да повезу младу мому. Први воли помркују, Под њам кола подшкрипују: "Ајс, малоња, ајс, црвоња!" Кад пођоше на венчање Навалило девојчици Мало орати и писати Три мекоте загнојила И четврту пригнојила. Кад одоше пред дворове, Троја врата уставише Док девојку уведоше; Три клупице наредише Док девојку посадише; Оку масти измазаше Док девојку намазаше, Три гребена растргаше Док девајку расправише. Ал' јој иде свекрвица; "Шта ћемо ти за вечеру?" "Лака ми ти вечерица Девет пећки просеница, И два јарад прцевита, И два пурана брботљива, И две гуоке ометаче, За напитак каблић вина!" Кад сведоше младиће, Ал' повика младожења: "Ој, Бога вам, сви сватови, Који слеме, који греду, Да дижемо моми ноге' Моми ноге не дигоше, Два девера и убише |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:40 | |
| 265. ОПЕТ ЗА ДУКАТ Пири ватру, јеби Кату! Не да Ката без дуката; Ја ћу Кати дукат дати, Па ћу Кату појебати! Подај грош, јеби још, Подај два, па ћу ја, Подај три, па ћеш ти! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:40 | |
| 223. СЕКИ У ТКАНИЦИ Ој ти секо у тканици, Мој ти курац у јамици! Што ме глодаш окорела, курац ми је до колена! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:41 | |
| 228. ЦРВЕН БАН "Ој ти брате с јабане, Би ли мало таране?" "Ћути, враже, ко ти каже!" "Мени каже црвен бан, Који јебе сваки дан!" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:41 | |
| 230. ДА ЈЕ ЗНАЛА Ој девојко Деспо, Јебес ли се често? Жив ми братац таламбас, Нисам нигда до данас; Да сам знала и данас Ко је курац будалас, Не би нигда ни данас! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:44 | |
| 216. НЕКА ЈЕ ПРИЧЕКА "Ој цурице малена, А у лицу румена, Би ли легла код мене? Ја сам готов кад тебе!" "О, момчићу, момчићу, Причекај ме до љета Доклен будем повећа; Поводи ме у шуму, Заврни ми кошуљу, Под њоме је рупица Без је курцу кућица!" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:45 | |
| 217. ДЈЕВОЈЦИ ИЗ ИЛОКА Ој девојко, ведро небо, Ја би тебе ваздан јеб'о; Ој девојко из Илока, Уватим те сниже бока, Ти по земљи, ја по теби! Моја рука, твоја дрка, Па ме води у шумицу Ди је шума густа! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:46 | |
| 20б. ПРЕПОЗНАВАЊЕ ПО КОРАКУ Познаћу је по кораку: Која радо мути у мраку, Која одећ' титра с груди Она жели курац с муди. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:46 | |
| 208. МОЛИТВА Подај, Боже, да ми дика може! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:47 | |
| 199. СВЕ СЕ ЧУДИМ Све се чудим и крстим Како пица не брсти, Но стала па гули. Погули ми шљивице, Јебем ли јој вилице! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:48 | |
| 241. ПИТАЊЕ Ој соко Сегедиш, Кажи браци ди лежиш? У браце је мицало Шта пробија пишало. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:48 | |
| 243. ОБЕЋАЊЕ Уј, тако ти сиса твоји, Управо ми курац стоји! Још ћу га ја улепшати Ако ћеш га умекшати! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:49 | |
| 244. ЛИЈЕК Има л' онде каква сека Да би знала курцу лека? Дао би га мало трти Јер се бојим нагле смрти. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:49 | |
| 245. СЕШКИ Алов, сешка, на завезак -- На мој курац на зарезак! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:55 | |
| 247. КРИВА ДЛАКА Ао, секо, танка, лака, Упала ти крива длака Дедер браца да те хака Да с' исправи крива длака. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:56 | |
| 205. КРИВОВРАТИ И ВРТАРИЦЕ Да су пичке као што су звезде, Сви би људи кривоврати били Гледајући на небу звијезде; Да су курци ка сто су краставци, Све би фрајле вртарице биле, Свеђ радиле, краставце садиле. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:56 | |
| 252. ОЈ ТИ СЕКО Ој ти свко, мала сешка, Подај пицу нек' се чешка, А кад будеш баба стара, Онда подај нек' се пара! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:57 | |
| 255. КИшА ИДЕ Киша иде, трава расте, Крава пасе, жена музе, Купи лој, маже мој. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:57 | |
| 258. ДА БИ ГА ЉУБА ЉУБИЛА Господине и господски сине, Ако оћеш да те љуба љуби, Поглади је по гузици с муди |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Crven ban Sre 8 Apr - 10:58 | |
| 262. ДАРЕЖЉИВОСТ Једна сека тебе звала, Тебе звала, теби дала; Јос ти једно у џеп дала, А ти си јој рек'о вала. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Crven ban | |
| |
| | | |
Strana 2 od 3 | Idi na stranu : 1, 2, 3 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
Ko je trenutno na forumuImamo 521 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 521 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38 Dvorana slavnih
Naj Avatar Haossa !
Kreja
Poslanici naj aktivniji nedelje |
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie