EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Sta po vama znaci Patriotizam i ko su Patrioti? Pon 7 Okt - 23:29 | |
| ne bi rekao. to što sam napisao po meni je bit svega. čuvaš to što voliš da ostane čisto i neokaljano. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
DesnoOkoOdProdigyKrabe Super Član
Poruka : 523
Učlanjen : 30.09.2019
| Naslov: Re: Sta po vama znaci Patriotizam i ko su Patrioti? Sre 9 Okt - 15:53 | |
| Ono što ova slika predstavlja |
|
Emelie Master
Poruka : 382995
Učlanjen : 29.03.2018
| Naslov: Re: Sta po vama znaci Patriotizam i ko su Patrioti? Sre 16 Feb - 14:49 | |
| Svaki patriotizam ako u svojoj suštini nema elemente humanizma je najobičnija obmana i laž.. |
|
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Sta po vama znaci Patriotizam i ko su Patrioti? Sre 16 Feb - 15:07 | |
| a dno dna je svako naplaćivanje patriotizma sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
Emelie Master
Poruka : 382995
Učlanjen : 29.03.2018
| Naslov: Re: Sta po vama znaci Patriotizam i ko su Patrioti? Sre 16 Feb - 15:14 | |
| Kad to bude jasno većini onda ni oni, ta šaka bednika i drekavaca nemaju šanse da profitiraju u ime našeg patriotizma.Budimo patriote tako što ćemo uvažavati i poštovati, kao svačije pravo na postojanje i pravo na život, a ne njihovu isključivost i večno podgrejavanje mržnje i tenzije straha...budimo bolji ljudi od njih, imamo pravo na to. Život nam nisu oni podarili, nemaju pravo ni da nam ga truju a ni da ga uzimaju. |
|
Tony Elita
Poruka : 2756
Učlanjen : 06.02.2019
Raspoloženje : kako kada
| Naslov: Re: Sta po vama znaci Patriotizam i ko su Patrioti? Sre 16 Feb - 18:34 | |
| Ljudi koji vole ili prate patriotizam su za mene jadni ljudi. Jer, lideri ih izkoristavaju a oni to nekontaju. Ako imas love, neinteresuje nikoga da li si patriot ili nisi. To vazi i ako si po relegiji nesto drugo ili trece. Moj moto je uvjek bio i ostace : moje govno smrdi ko i tvoje. Nema tu razlike ili bilo sto.Razlika se pravi da bi bilo patriota.Tako da drugi mogu to izkoristiti. |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta po vama znaci Patriotizam i ko su Patrioti? | |
| |
|