Kada Sunce za mnom zadje ja ti necu reci zbogom moja jube
Kada lipi dani prodju ti ne placi, budi stina moja jube
Ref. Bilo cvice ti posadi ne daj da mu vitri pusu cuvaj ga ka moju dusu
Bilo cvice ti posadi da na Uskrs kad procvita ja te ljubim s oneg svita
Bilo cvice moja jube
Kada moji po me dodju ti ne placi, budi stina moja jube
Rozela
Elita
Poruka : 1253
Učlanjen : 07.12.2012
Raspoloženje : uvek dobro
Naslov: Re: Goran Karan Uto 1 Jan - 22:22
CVIJET MEDJU STIJENAMA tekst
Otvori srce sirom kao prozore ne slusaj uvijek sto to ljudi govore udahni polako i pusti da nosi te struja
Ja cu te cekat' s druge strane mjeseca nek' ti se put sa mojim putem presijeca ucinit' ce ljubav da sve prodje bez oluja
Ref. Jer ti si ta medju svim zenama jedina, k'o cvijet medju stijenama ti si ta i ja te prepoznajem, jedina ja tebi se predajem
Mnoge su zene posjetile zivot moj i ne sjecam se svake reci grad i broj
I uvijek ce ime mi tvoje na usnama stati sad samo pusti nesto staro razbij muk
Nek nam do srca dodje dobro poznat zvuk zaroni u oci, k'o zivot kroz vene mi prodji
Jer ti si ta medju svim zenama jedina, k'o cvijet medju stijenama jer ti si ta i ja te prepoznajem, jedina
Tu ne postoji laz, istina vodu pije uzmi me bit' cu tvoj kralj kraljica bila si i prije
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Uto 1 Jan - 22:40
DA ME POJUBIS tekst
Evo se vuku kasne litnje ure ja mira niman, krv tilon vrije ka vitar kliznija bi ti kroz skure da te probudin ka niko prije
I da ti recen koliko te jubin svi pusti libri bili bi malo a da se stisnes tu uz moje grudi bez jedne rici sve bi se znalo
Najliplja medju svim lipima usne mi svoje daj
Ref. Da me pojubis, da te pojubin pitali bi posto svit da me pojubis, da te pojubin pivali bi andjeli
Da me pojubis, da te pojubin nima tega ca ti ne bi da misec i zvizde ca nebon klize sve bi ti skinija
Od srice cilo srce bi bilo kad bi me jubila
Jo da je malo po' tvoje lancune posteja tepla tajne ti skriva duse i tila najlipje bokune ti imas ono ca meni triba
Najlipsa medju svim lipima usne mi tvoje daj
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:28
DA MI SE PROVIDI
Da mi se providi da cu te izgubit skoncao bi tuzan prije nego odes prije nego pustim drugom da te ljubi prije nego nozem srce mi izbodes
Da mi se providi jutro bez tvog jutra zar bi iceg bilo da mi krv uzmisa zakopan u tebi ne budem li sutra nek me 'ladna ploca pokrije i stisa
Da mi se providi da mi te ne bude pustio bi suze da mi te isplacu dani bez tvog lica neka mi dosude misto ruzmarina samo ljutu bracu
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:30
DALMATINSKE SUZE
Lipa si zemjo moja ma za me kruva nimas doli za mulon je leut vec jidra dize
Zato mi vaja partit di nikog svoga niman ostavit vesla na zalu i prazne mrize
Ref.: Zbogon tebi moje plavo more nek te jubi galeb bili! Zbogon klapo, zbogon lipe zore kad smo skupa sritni bili!
Pivan ti pismu ka suzu za kraj pismu za oprostaj! Pivan ti pismu ka suzu za kraj suzu za oprostaj!
Ostavjan jubav moju o njoj mi pisi mati da li je usnila sricu il za mnon pati.
Ref.
Rasula se bilin sviton ova dusa dalmatinska pa je niko skupit nece samo pisma kad potece.
Gorka si zemljo moja, ma za me druge nima
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:31
DI ME MLADOST OSTALA
Jos vidin dvoje dice ispod bora di se grle na toj hridi pokraj mora jos cutin ca ji' nima dok cipa vitar dok priti zima
Jos vidin dvoje dice na tom zalu svoja tila iston pridala su valu jos cutin lita ca ji' nima dok cipa vitar dok priti zima
Ref. Kad bi moga vratit vrime i pustit suzu na one stine di san pisa tvoje ime di me mladost ostala
Sa zivota skinit brime i ciste duse pojubit stine di san ukra sritno vrime di me mladost ostala di me mladost ostala
Jos cutin miris mora, okus soli kad jubija san tebe sve do boli dok sanjam lita ca ji' nima nek cipa vitar nek priti zima
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:32
DITE JUBAVI (DUET SASA JAKELIC)
Bog zna da jubin te od sveg na svitu boje Bog zna da cutin te vise neg tilo svoje
Ref. Ti si dite jubavi sjaj od zvizda, zemje mir okom tvojin nebo gleda me pa me rukom tvojom miluje
Ti si dite jubavi neba dar si najlipi nek' ti pute svitli srca luc jer je jubav za sva vrata kljuc
Bog zna da Njegov sam kad za te srciu istem Bog zna da covik sam kad te na grudi stiscem
Ref.
Nek ti pute svitli srca luc jer je jubav za sva vrata kljuc
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:34
DRUGO LICE LJUBAVI
Ti vidio si sve onaj svijet koji samo ljubav daje dane pune njeznosti noci pune svjetlosti
Sad sve se mijenja oko nas neki nepoznati grad druge rijeci, drugi glas
Ti ubrao si njoj onaj cvijet koji samo ljubav daje dane pune njeznosti noci pune svjetlosti
Sad sve se mijenja oko nas neki nepoznati grad druge rijeci, drugi glas
Ref. To je drugo lice ljubavi vrijeme je za oprostaj to je drugo lice ljubavi ono koje gubi sjaj
To je drugo lice ljubavi drugo ime za kraj to je drugo lice ljubavi to je izgubljen raj
Dane pune njeznosti noci pune svjetlosti sad sve se mijenja oko nas neki nepoznati grad druge rijeci, drugi glas
Ref.
To je hladan zagrljaj
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:35
JA SAM SAMO VAGABUNDO tekst
Ti si njezan cvijet ja sam vjetar ludi i ne zivim ja kao svi drugi ljudi, ti si njezan cvijet ali necu te ubrati ja... Ako ranim te nek mi nebo sudi, ja ti sanjam let bolje s drugim budi zato pusti me neka boli kad odlazim ja... REFREN Ja sam samo vagabundo, mene ljubit to je ludo! Bijelo jedro na sred mora mene zove nova zora, pod zvijezdama si zaspala... Ja sam samo vagabundo ti si mene sanjala...
Ako ranim te nek mi nebo sudi, ja ti sanjam let bolje s drugim budi, ti si njezan cvijet ali necu te ubrati ja...
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:37
JOS UVIJEK VJERUJEM DA LJUBAV POSTOJI tekst
Stojim tu k'o ranjenik iz tvog srca prognanik otkad tebe znam, tebi pripadam jos te vojom osjecam
Ref. Jos uvijek vjerujem da ljubav postoji jos uvijek vjerujem da samo moja si
Jos tebi ova dusa pripada i volim te k'o nikog nikada jos uvijek vjerujem da jedan svijet smo mi da ljubav - to si ti
Tko sam ja kad odes ti pola me ne postoji otkad tebe znam, tebi pripadam jos te svojom osjecam
Ref.
Jos te svojom osjecam
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:39
JUBIN TE, JUBIN tekst
Da san ti srce na dlan ti ga spustih ka bili cvitak ubran usrid grudi ka malo dite jedva sam izusti jubin te, jubin moja budi
Da sam ti jubav prid tebe san kleka u zoru zlatnu prid to lice lipo skoro san umra prije neg san reka jubin te, jubin ludo, slipo
Ref. Jubin te, jubin duso moga tila nocas sam sanja moja si bila jubin te, jubin, lipsa si od vila ti si mi dala jubavi krila
Sad srcu pusti neka plane kad s neba Bog te posla za me
Da sam ti jubav prid tebe san kleka u zoru zlatnu prid to lice lipo skoro san umra prije neg sam reka jubin te, jubin ludo slipo
Ref.
Sad spusti glavu na moje rame Kad s neba Bog te posla za me
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:41
KAD TI SRCE NE PIVA tekst
Odma san ubra da pripuna si grinte i rodia se nije jos covik za tebe
Jer si mi rekla da ostavim te finte i da ne cinim vise cuguna od sebe
I ronjala si da zivot pisma nije da ne more se zivit' od same arije
Sve dokle nisam osladija ti grije dok srce nisam aci ti drito prid noge
Ref. Jubav lipa, jubav slipa srica je i pokora al' nimas u sta, nima gusta kad ti srce ne piva
Jubav lipa, jubav slipa srica je i pokora al' nimas u sta, nima gusta kad ti srce ne piva
Odma san ubra da bila bi mi spoza da tilu ti je misto u mojoj posteji
Ma de ne das gusta kad prava dispetoza i srcu svome ne das da s menom poludi
Al' Bog je 'tija da pustis se do kraja kad smo se ono stisli na ladnoj promaji
I kad smo prosli kroz sama vrata raja ni sitila se nisi da smo siromaji
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:42
KADA JESEN DODJE (DUET JELENA RADAN) tekst
Dok ne dodirnem tebe dok ti ne cijem rijec nikad smirit' se necu dok mi nemirnu dusu s tvojom ne stave lec' nikad smirit' se necu
Dok mi ljubavi voce ne naraste uz put dok mi najdraze oci tvoje ne kazu kud dok mi drvo zivota nema boju tvog sna necu znat' da zivim ja
Ref. Cuvaj me kada jesen dodje kad su zvijezde hladne a na usne padne gorko crno grozdje cuvaj me kada jesen dodje da ne zadrhtim ako ljubav prodje
Dok sa usana mojih ti ne okusis most nikad smirit' se necu dok ne prolijes vodu dok ne pozelis jos nikad smirit' se necu
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:43
KADA ZASPU ANDJELI tekst
Poljubi me i budi tu da sklopim oci na tvom toplom ramenu poljubi me i budi tu nek srce lupa kao da je prvi put poljubi me, pomoli se sve svijece svijeta nek' se za nas upale
Ref. Ostani, ovu noc kad svi mi prijete, ostani zagrli me kao dijete, ostani kad sva si ljubav moja samo ti ostani da me cuvas kada zaspu andjeli
Poljubi me i budi tu nek srce lupa kao da je prvi put poljubi me, pomoli se sve svijece svijeta nek' se za nas upale
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Sre 2 Jan - 10:45
KAKO DA TE ZABORAVIN tekst
Mogu zivit mijun godin i da lita projdu pusta ma ni jedna ka 'no tvoja jubiti me nece usta
Mogu duso umrit sutra i ka da me ni ni bilo ma ni jedno ka 'no tvoje grijalo me nije tilo
Ref. Kako da te zaboravin kad sve si meni bila ti kako da te zaboravin jedina moja jubavi
Mogu druge jubav prosit al' mi viruj nije stalo jer ni jedno ka 'no tvoje srce mi se ne bi dalo
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 13:15
KAO DA TE NE VOLIM tekst
Kao da te ne volim nocas odlazim svu ti ljubav ostavljam, nista ne nosim samo jedno, duso, zao mi to sto nikad neces saznati kako sam te volio, a izgubio
Ref. Neka Bog ti da sve sto nisam ja kako sam te volio samo on to zna
Neka Bog ti da sve sto nisam ja i da ljubis nekoga boljeg nego ja
Kao da te ne volim vrata zatvaram neka Bog mi oprosti sto te ostavljam samo jedno, duso, zao mi to sto nikad neces saznati kako sam te volio, a izgubio
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 13:55
KAZNA MI JE STO TE LJUBIM tekst
Nedas mi nista, ni mrvu nade ni malo duse, da srce stopim dok moji snovi u prah se ruse
A zivim samo, samo za ljubav i nju ti nosim, ja nisam rodjen da ljubav molim, da ljubav prosim
Ref. Kazna mi je sto te ljubim sto ti sebe do kraja dajem kazna mi je sto te ljubim al' moram dalje za tvojim sjajem kazna mi je sto te ljubim i sto bez nade bas tebe volim tvoje srce je od leda a moje boli, a moje boli
Nedas mi nista, ni da ti pridjem za korak blize, a more prijeti na mene zadnju oluju dize
Kazna mi je sto te ljubim sto ti sebe do kraja dajem kazna mi je sto te ljubim al' moram dalje za tvojim sjajem kazna mi je sto te ljubim sto te ljubim
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 13:58
KOGA JUBIS SAD (DUET DORIS DRAGOVIC) tekst
Prosla je godina od tvojeg pojupca jos mi gori na usnama iz starih razloga jos nemam nikoga da mi zaspe na grudima
I sve u redu je, al' sad bih drukcije sad bih dao ti sve jos cuvam stari broj sto budi nspokoj i pitam se
Ref. 2x Koga jubis sad, koga jubis sad da l' te ima k'o nekad ja il' jos cuvas njeznost za me
Jos jedno proljece za smijehom krijem se nikad ne pitam za tebe stranci mi prilaze, bez mene olaze njihov raj nije za mene
I srcu priznajem, moglo je drukcije da sam dala ti sve i gledam stari broj sto budi nespokoj i pitam se
Ref. 2x
Sve bih dao za jos jedan dan sve bih dala da vratis mi san
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 13:59
KUCA SLOMLJENOG SRCA tekst
Jos ponekad pomislim da sam s tobom jos pred Bogom dijelimo zlo i dobro jos ti stoje kovcezi poluprazni i ti, mila, jos si tu, k'o po kazni
Medju nama pustinja k'o na dlanu svaka rijec nam otvara novu ranu ja bih da te dodirnem da te vratim ne znam kako, reci mi
Ovo je kuca slomljenog srca samo joj tuga na vrata kuca milijun suza u nju se slilo ma briga tebe, lako ti bilo ovo je kuca slomljenog srca
Ujutro se probudim, tebe nema pokraj mene usnula druga zena gdje je moja jedina koja umije, svaki pogled da razumije
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 14:00
LIPA SI, LIPA tekst
Dodji u ponoc, prodji niz skaline ako se nisi drugom obecala za tobom nocas placu mandoline najljepsa ruzo ikad procvitala
Dodji u ponoc, prodji kraj djardina tu di je mladost uvik jubovala ubracu tebi cvitak ruzmarina tu di je mater ocu viru dala
Ref. Lipa si, lipa, andjeli ti slice lipa si, lipa, usne, tvoje lice jubi me, jubi i kad zora svice sa neba pada po nama cvice
Dodji u ponoc, prodji kraj fontane da misec vidi tvoje lipe oci a ti mu reci da ih cuvas za me i da ces nocas meni, vilo, doci
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 14:03
LIPI GALEBE MOJ tekst
Dobro ti jutro galeb mi klice zove me i vice ahoj, di si covice moj
Na srid sam kulfa idra rastizem pirim gor' u nebo ahoj, di si galebe moj
A pisme nisu ka pri, osit i more je sporko ka mid, ka mid i nema zivota di ni lipota di ni galeb coviku lip
Ima li mista ptica me pita sleti 'vod na provu ahoj, lipi galebe moj
Tople i slane stine sad nima jerbo na kraj svita, ahoj moj je party askoj
Ma pisme nisu ka pri, osit i more je sporko ka mid, ka mid i nima zivota di ni lipota di ni galeb coviku lip
I jedan drugome smo vira jer nas isti vitar tira nebo zna di gremo mi jos drugome smo mira jos nas drzi ista vira nebo zna di gremo mi o, lipi galebe moj
Ma pisme nisu ka pri, osit i more je sporko ka mid, ka mid i nima zivota di ni lipota di ni galeb coviku lip
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 14:05
LIPO MISTO tekst
Tamo di nebo tajni nima di more grli kamen nas tamo san ostavi srce tamo je moj rodni kraj
Tamo di vitar pisme nosi di Bog je svu lipotu da tamo san prvi put jubi tamo san ja posta ja
Moje lipo misto malo veliko ka cili svit di god pojden tebe nosin usrid grudi zauvik
Moje lipo misto malo srcu mome ti si lik nek mi puten dusu grije pisme tvoje lipa ric
Tamo di restu dica mora tamo di dispet lici bol najlipje oci su tamo tamo je moj lipi dom
I di god da zvizdu svoju slidin tamo je vijadima kraj isti ka svi drugi judi tamo san ja uvik ja
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 14:09
LOLITA tekst
Muzika tvojih koraka kao da zemlju ne diras s kojeg si pala oblaka sa licem k'o u andela
Da bar se nisi smijesila srce mi ne bi odnijela kao da vec si grijesila a jos se nisi ljubila
Ref. Lolita, lolita, lola Lolita, lijepa k'o san Lolita, lolita, lola zbog tebe ovaj je svanuo dan
K'o ljetnja kisa prosla si i sva su sunca zasjala sa koje zvijezde dosla si i meni tajna ostala
Ref.
Znam da neces ti ulicom tom jos jednom proc' znam, cekat' cu ja bas svaki dan i svaku noc
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 14:11
MALENA tekst
Obrisi suze, duso moja sve je to zivot, vjeruj mi ova je pjesma samo tvoja velika mala ljubavi
Ref. Dok sunce sja, dok zivim ja voljet cu tebe, malena dok sunce sja, dok disem ja srce si moje, malena voljet cu tebe, moja malena
Obrisi suze, duso moja kad kazem sreca to si ti ova je pjesma samo tvoja velika mala ljubavi
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 14:16
MOJA SI, TI TO ZNAS tekst
U tvome sjecanju ja imam stranicu rijetko je otvaras a kad je otvoris, nemire probudis moja si, ti to znas
Nocas si opet tu, u mome narucju ne das da budem sam negdje na jastuku mirisi ostaju moja si, ja to znas
I dok srce stavljas mi na dlan ja sne ti pogadjam, i opet pocinje
Ref. Daj mi ruku, zagrli me sad mi trebas, ne pustaj me nocas smo rijeka i more
Sve do zore jedno drugom dali smo sve cijeli zivot stane u tren nek' tijela zajedno gore
Polako vodis me u svoje vrtove gdje tajne sakrivas u tvojim ocima sva ljubav pociva moja si, ti to znas
Ref.
Ovi sati sad su sve sto imamo dok se nebo igra nasom sudbinom to jace, to jace je od nas
U tvome sjecanju ja imam stranicu moja si, ja to znam