Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Sub 5 Jan - 16:09
Kristal Haris hoće Hefnerovu bebu
PRINOVA - Iako je njen novopečeni suprug 60 godina stariji od nje, Kristal Haris, koja se udala za Hjua Hefnera, želi decu što pre. Njih dvoje venčali su se u „Plejbojevoj“ vili na Novu godinu. __________________________________________________
Interesantno ..mora da je velika ljubav u pitanju
wild filly
ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Sre 9 Jan - 22:56
Saslušajte Vendi kako ogovara Minu ..i daje intervju vrlo ..vrlo čudno izgledajući..
Shadow
ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Sre 9 Jan - 23:08
Auu ala je skromna u vraćanju milo za drago
Svaka joj čast na rečniku
Black Wizard
Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Sub 12 Jan - 22:25
Britni Spirs raskinula veridbu
Par je zvanično objavio veridbu u decembru 2011. godine posle 19 meseci zabavljanja. Izvor blizak Dejli Mejlu je rekao da je par spavao u zasebnim sobama već neko vreme i da je njihova, nekada, jaka veza prerasla u prijateljstvo.
"Džejson i ja smo odlučili da otkažemo veridbu. Zauvek ću ga obožavati i ostati njegov blizak prijatelj" obratila se ona u zvaničnom saopštenju za medije.
Džejson je dodao: "Ovo poglavlje našeg odnosa je završeno ali je otvoreno jedno sasvim novo. Volim i cenim nju u njene dečake i ostaćemo bliski prijatelj zauvek".
Predstavnik za medije Britni Spirs, Džef Rejmond je rekao Dejli Mejlu: "Britni i Džejson su zajedno odlučili da prekinu svoju veridbu koja je trajala godinu dana. Kao dvoje odraslih ljudi, zajedno su doneli tešku odluku da svako krene svojim putem ali da ostanu u prijateljskim odnosima."
Obzirom na to da je Džejson bio i njen menadžer, pop zvezda je sada promenila menadžment pa su i poslovne veze ovog para prekinute.
Džejson se, navodno, već odselio iz kuće u kojoj su kao par zajedno živeli.
Britni je takođe odustala od uloge sudije u popularnom talent šou "X Factor", ona sada radi na dogovorima za koncerte koje bi trebalo da zakaže u Las Vegasu ali i na sitkomu koji se odavno sprema.
B92
Mina
Poruka : 7923
Učlanjen : 15.11.2011
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Pon 4 Feb - 0:35
Nema pojma ko je Nole
I još malo o Novaku kada smo već god tenisa! Victoria Beckham je ponovo sve iznenadila svojom neinformisanošću. U jednom kvizu na televiziji je trebalo je da odgovori na pitanje ko je osvojio Vimbldon 2012. godine, a od ponuđenih odgovora dobila tri imena: Roger Federer, Andy Murray i Novak Đoković.
"Mislim da nije pobedio Andy Murray, jer bi o tome brujala cela štampa na Ostrvu. Verovatno je u pitanju Roger Federer, jer za ovog trećeg nikada nisam čula", rekla je Victoria.
Prava pametnica.
Tajson: Moja žena je pu*ila Brad Pitu
Majk Tajson otkrio je da je bivšu suprugu Robin Givens zatekao dok se seksala s Bredom Pitom. "Bili su u njenom automobilu. Kad sam prišao bliže, uočio sam da je reč o belcu kojeg je verovatno oralno zadovoljavala", otkrio je Majk.
Pa nije ni čudno što ima tako kratke živce mučenik!
wild filly
ADMIN
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Uto 26 Mar - 23:52
Interesantna trač partija kad misliš da te niko ne gleda i ne čuje ..samo opušteno..
wild filly
ADMIN
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Sre 3 Apr - 0:07
RANI RADOVI:
Blam fotke Brene, Seke, Karleuše, Cece i ostalih estradnih zvezda Pogledajte kako su izgledali Brena pre nego što je zaradila nadimak Lepa, Ceca u uniformi, nenašminkana Karleuša, prirodna Seka, Šaban s kosom, Čola kao Titov vojnik, Nataša Bekvalac s prvim dečkom
Karleuša - Brena - Seka
Lepa Brena, Jelena Karleuša, Seka Aleksić, Ceca Ražnatović, Zgdravko Čolić, Goran Bregović, Šaban Šaulić, Nataša Bekvalac… Oni su poznati, slavni i uspešni… Njihove fotografije krase naslovnice, duplerice, zidove tinejdžerskih soba, vojničke kasete, kamionske kabine… Danas izgledaju bolje nego ikad. Ipak, nisu najveće srpske estradne zvezde oduvek izgledale tako dobro. Pre pojave fotošopa i ekspanzije estetske hirurgije neki od njih su se “ovekovečili” i tako su nastali ovi “rani radovi”. Neki se mogu svrstati u folder “blam”, dok su neki od estradnih junoša drugačiji do neprepoznatljivosti ili samo u potpuno drugačijem izdanju.
Pogledajte kako su izgledali Brena (pre nego što je zaradila nadimak Lepa), Ceca u maskirnoj uniformi, tinejdž Karleuša, prirodna Seka, Šaban Šaulić s kosom, Zdravko Čolić kao Titov vojnik, Nataša Bekvalac s prvim dečkom, Goran Bregović u pastirskom stilu, Dragana Mirković pre otkrića Beča, Ana Nikolić pre otkrića Fotošopa, Vesna Zmijanac, Mina Kostić, Oliver Dragojević, Lepa Lukić…
Dragana Mirković
Ana Nikolić
Goran Bregović
Lepa Lukić
Jelena Karleuša
Nataša Bekvalac i Lolo
Šaban Šaulić
Telegraf.
neno
MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Pon 6 Okt - 23:30
Merlin Monro se retko kupala,spavala je gola i jela u krevetu a ostatke hrane gurala ispod prekrivača pre nego što je išla da spava
katarina
MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Uto 7 Okt - 11:30
Goca Tržan progovorila o najvećem skandalu u svojoj karijeri Stil magazin
U tom trenutku ja sam izdala album Želim da se promenim. Radila sam i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu, objasnila je Goca
Pop pevačica Goca Tržan 2001. godine bila je u centru medijske pažnje zbog svog momka koji je navodno otkupio sve karte za njen koncert u Sava Centru kako bi samo njemu pevala.
Iako je izvesno vreme nakon tog nesvakidašnjeg događaja, Gocin bivši menadžer Gane Pecikoza izjavio da je čuveni koncert za jednu osobu bio marketinški potez, pevačica tvrdi da je to zaista bio ljubavni gest, prenosi Story.rs.
Naime, Pecikoza je rekao da su zapravo bila zakazana dva koncerta, a pošto se prvi loše prodavao, on i Goca su se dogovorili da obmanu javnost.
"Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su skonjene karte za Sava Centar, za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku", rekla je Goca u emisiji Iz profila na Grand televiziji.
Pevačica je objasnila zašto takav potez njoj u tom momentu nije trebao.
"U tom trenutku ja sam izdala album Želim da se promenim. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu", objasnila je Goca u emisiji.
Gane Pecikoza i Goca Tržan prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pevačice. Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.
Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
katarina
MODERATOR
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Uto 7 Okt - 11:32
Momci u tridesetim, javite se Vesni Zmijanac Mondo
Folk pevačica nakon raskida veridbe odlučila da živi punim plućima. Trenutno traži dečka!
Nakon raskida veridbe sa Željkom Rstićem, Vesni kao da je sve "procvetalo". Posao, udvarači, sve je nekako krenulo.
"Šta da vam kažem, ovo je moja godina! Imam rezervisane nastupe do Nove godine, a što se tiče ljubavi , mogu da se jave oni do trideset godina! Oni koji imaju više, matori su za mene", kroz smeh kaže Vesna za "Exkluziv".
Iako je Vesna imala mnogo toga o sebi da kaže, morala je da odgovori na neka pitanja vezana za njenu ćerku Nikoliju.
"Mnogi komentarišu da grudi vaše ćerke nisu "prave". Otkrijte nam istinu", bio je uporan novinar.
Vesna se nasmejala od srce i rekla da je kod "njene Nikolije sve prirodno".
"Velike su i lepe, baš kao i moje", rekla je Vesna.
katarina
MODERATOR
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Uto 7 Okt - 11:41
Telohranitelji izneli "prljav veš" svetskih zvezda! Paris Hilton je kleptoman, a Pink alkoholičarka!
Zvezde koje gledamo na filmskom platnu deluju savršeno, i odaju utisak ljudi koji nemaju nikakve poroke ni probleme u životu. Međutim, navike mnogih od njih su i više nego kontroverzne, a sa javnošću su ih podelili bivši telohranitelji kojima je očigledno dozlogrdilo.
Džoni Dep
Pre njegovog rastanka sa Vanesom Paradi, bivši telohranitelj otkrio je da su njih dvoje sa svojom decom provodili previše vremena u nekoj vrsti "skrivene prostorije ispod zemlje" u Holivudu, a ne u Francuskoj kako su tada naveli medijima.
- Potrošio je pravo bogatstvo na sigurnosne sisteme, koji sadrži na desetine sakrivenih kamera za koje niko sem njega ne zna - objasnio je bivši telohranitelj.
- Ne želi da ga gledaju kao poznatu ličnost. Nikada ga nećete videti kako kupuje u nekom od holivudskih bulevara. Ne voli pažnju. Kupuje tako što mu neko od telohranitelja donese stvari kući, gde on odabere ono što mu se dopada.
Pink
Pre nego što je dobila ćerku,pevačicin bivši zaposleni izjavio je: - Ona obožava da eksira pića, i jedna je od najluđih "parti devojaka" koje poznajem. -
Zatim je izjavio da je Pink posle tih pijanstava umela da zaspi na ulici, po toaletima, a da je jednom zaspala u stolici u dvorištu Plejboj vile, posle jedne od razuzdanih žurki.
Dženifer Aniston
- Džen je veoma slobodna kada je u pitanju pokazivanje njenog golog tela - rekao je bivši telohranitelj glumice.
- Kada vam ujutru otvara vrata uvek je u donjem vešu, a nekada samo u toplesu. Nikada se ne pokriva. Ali svi smo vremenom navikli na to. To je jednostavno ona. Polugola. Toliko puta sam je video obnaženu da mogu da vam nabrojim sve mladeže na njenom telu - slikovito je završio telohranitelj.
Džulija Roberts
"Zgodnoj ženi" očajno nedostaje kupanje. Tako tvrdi jedan od njenih bivših zaposlenih, koji je izjavio da Džulija ume toliko neprijatno da miriše da se svi sklanjaju.
-Džulija je totalni hipik. - izjavio je stručnjak koji se brinuo za bezbednost holivudske zvezde.
- Danima se ne kupa. Voli da štedi vodu, pošto je pravi borac za ekologiju. A takođe voli svoj prirodni miris. Njen suprug Deni je isti kao i ona, pa su se sjajno uklopili. Zajedno uživaju u tom izbegavanju kade. - rekao je bezbednjak.
Paris Hilton
Bogata naslednica je ni manje ni više nego - kleptoman! Prema tvrdnji njenog bivšeg telohranitelja, starleta je na jednoj žurci od njega zatražila da uzme nečije cipele, i odnese ih u automobil.
- Mnogo su joj se dopale. Uglavnom je krala sve što nije zaheftano za pod ili zid - oštar je bio bivši zaposleni Hiltonove.
Majli Sajrus
Nekada čedna Hana Montana, a danas razuzdana pop zvezda, obožava da se slika u lascivnim pozama. Njen bivši telohranitelj je izjavio da su zabave u limuzini koje Sajrusova pravi "totalna perverzija", u kojoj ona intimizira sa svojim drugaricama i naliva se šampanjcem, kao i da sve to ovekoveči fotografijama za ličnu arhivu. Takođe je osuo paljbu po njenoj majci, za koju je rekao da je bezobrazna, nevaspitana i "previše šefovski nastrojena".
Lindzi Lohan
Li Vejver, nekadašnji telohranitelj Lohanove je izjavio: - Čuvanje nje je bila prava noćna mora. Svake noći sam se molio da se ne ubije prilikom moje smene. Imala je pravu smrtnu želju, u sebe je unosila enormne količine droge i alkohola. To nikada u životu nisam video. -
Drugi telohranitelj je za Lindzi rekao da je "najaljkavija osoba na svetu, koja u roku od 10 minuta luksuznu hotelsku sobu pretvori u svinjac".
Nikol Riči:
Pre nego što se udala za Džoela Medena i dobila dvoje dece, Nikol je bila prava razuzdana devojka. Po svedočenju telohranitelja, Ričijeva je patila od dva poroka: šopinga i seksa.
- Umela je da potroši par hiljada dolara na jedan par farmerki, i bila je opsednuta seksom, naročito slanjem najrazličitijih poruka perverzne sadržine - rekao je bivši zaposleni.
Anđelina Džoli
- Posle svake svađe sa Bredom, Anđelina je bacala noževe koji su se zabijali po zidovima - ispovedio se novinarima njen nesrećni telohranitelj.
Naročito su je izluđivali pozivi Bredove bivše supruge, Dženifer Aniston, kada je po kući letelo sve: od vaza do televizora.
Takođe joj nisu bili strani hirovi poput slanja telohranitelja da joj u 4 ujutru donese hamburger i koka-kolu.
Britni Spirs
Kada je njen otac kao telohranitelja unajmio Tsura Adatoa, bivši član izraelskog Mosada nije ni sanjao šta ga čeka sa pop zvezdom.
- Godinu dana je živela na ćuretini i red bulu. Zatim me je seksualno napadala, šetala gola i dodirivala se preda mnom, insistirajući da imamo odnose. Kada bih odbijao, okretala bi se narkoticima - požalio se telohranitelj
blic
Gost
Gost
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Čet 9 Jul - 11:58
1.033 partnerke: Tajni život holivudskog zavodnika Piter O'Tul bio je podjednako poznat po svojim alkoholnim navikama kao i po ulogama, a posebno je bio popularan među ženama. Početkom šezdesetih godina prošlog veka, jedan prijatelj kladio se s irskim glumcem iz Engleske, Piterom O’Tulom, u 150 dolara da neće moći da spava s tri žene o kojima su u tom trenutku sanjali svi muškarci: Dajanom Dors, Džejn Mensfild i Anitom Ekberg. Nije sigurno koliko mu je trebalo, ali O'Tul je dobio okladu, piše “New York Post”.
U biografiji “Peter O'Toole: Hellraiser, Sexual Outlaw, Irish Rebel” autori Darvin Porter i Danfort Prins predstavili su stranu glumca o kojoj se najmanje znalo.
Ona je naznanimljivija mnogima koji se još rado prisećaju pokojnog glumca koji je umro 2013. godine, u 82. godini, nakon što je navodno spavao sa 1.033 žena, kao i Don Žuan.
S damama je počeo da se druži vrlo rano. Kao 13-godišnjak, 1945. godine, izgubio je nevinost sa španskom udovicom i striptizetom, koja ga je, iako je bila u 50-godinama, tokom pet meseci svakodnevno učila svim postojećim seksualnim trikovima.
Njihova romansa došla je kraju kada je striptizeta pitala bi li se uključio u seks u troje s jednim klijentom koji je bio spreman da plati za to iskustvo.
Kad je imao već ponešto ‘ljubavnog staža’, počeo je da se druži s ekstrovertnom mlađom sestrom kraljice Elizabete II, princezom Margaretom. Navodno je s njom bio u osmogodišnjoj vezi s prekidima nakon što se okončao njen brak s Lordom Snoudonom.
Tokom snimanja filma “Lorens od Arabije” 1961. godine, svi su želeli komadić sve popularnijeg glumca, a on se nije ustezao od deljenja. Tako je za vreme snimanja poslednjih scena filma u Španiji nakon jedne žurke otišao s modelom i modnom ikonom Ejpril Ešli, za koju u prvi tren nije znao da je transrodna osoba.
Ešli je naknadno izjavila da mu je u jednom trenutku blizu vrhunca šapnula da je rođena kao dečak, ali da je Piter u tom trenutku već došao toliko daleko da mu uopšte nije bilo važno kojeg pola je ona bila u trenutku rođenja.
Kratko pre snimanja romantične komedije “Kako ukrasti milion”, 1965. godine, O'Tul je upoznao Odri Hepbern, koja je u to vreme bila u braku s glumcem Melom Fererom. Uprkos tome, ubrzo su završili zajedno.
"Verujem da glumica mora da bude bar malo zaljubljena u glavnog glumca, i obrnuto", izjavila je Odri kada su se prvi put upoznali.
Njihova veza potrajala je tokom celog snimanja filma, a u novembru 1965. godine Hepbern je otkrila da je trudna - ili s O'Tulom ili Fererom. Mesec dana kasnije doživela je sponatni pobačaj, a glumac, koji se zaljubio preko glave, bio je očajan.
Glumica Elizabet Tejlor primetila je O'Tula dok je bila u braku s pevačem Edijem Fišerom, 1960. godine. Želela je da vidi da li će među njima biti hemije na ekranu, pa ga je pozvala da pored nje bude glavni glumac u nekom budućem projektu. Pokazalo se, međutim, da na ekranu nisu ‘prštale varnice’ kao što je Tejlor priželjkivala.
Prvi put su spavali zajedno 1963. godine, a O'Tul, koji je u to vreme bio u braku s glumicom Sian Filips, navodno je pre toga bio prestravljen jer je znao da će učiniti nešto što priželjkuje bar polovina muškaraca na svetu. "Prvi put u životu pred susret sa ženom, bio sam nervozan, jer sam se plašio da će ona kritikovati moje izvođenje."
Ali, njoj se očigledno glumčevo umeće svidelo, jer su nastavili da se zabavljaju sledećih deset godina. Njihova veza okončana je 1972., dok su snimali film “Under Milk Wood” s njenim tadašnjim suprugom Ričardom Bartonom.
Zanimljivo je da mu je Velšanin Barton bio i najdraži prijatelj za opijanje. Iako su često raspravljali o tome koji je od njih dvojice bolji glumac, 1967. godine O'Tul je Bartonu priznao da povremeno spava s njegovom suprugom već godinama, i da mu je ona rekla da je mnogo bolji u krevetu od Bartona.
Poznata ‘ljubiteljka muškaraca’ Ava Gardner upoznala je O'Tula 1960. godine, nakon čega mu je rekla da je deset puta bolji ljubavnik od Klarka Gejbla, ali da nije dorastao glumcu Robertu Mičamu.
Nakon kraja 20-godišnjeg braka s Lorensom Olivijeom, tešio je Vivijen Li, i nastavio povremenu vezu s njom sve do njene smrti 1967., kad je umrla od tuberkuloze.
Gost
Gost
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Ned 6 Dec - 12:03
Brega tužio Bebeka zbog hitova
Zabrana izvođenja simfonijskih obrada pesama "Bijelog dugmeta". Željko može da izvodi Goranove numere bez dozvole isključivo u originalnim aranžmanima
Advokati Gorana Bregovića, kako saznaju "Novosti", uručili su producentu Tomislavu Kašljeviću, organizatoru turneje "Željko Bebek - 40 godina sa vama" zabranu izvođenja njegovih dela u simfonijskoj obradi bez pisane dozvole autora, kako zakoni u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini izričito nalažu. Takođe, uručen mu je i odštetni zahtev za dva održana koncerta u Zagrebu i Beogradu, početkom novembra. Naime, Bebek može da izvodi Bregovićeve pesme bez posebnog odobrenja nekadašnjeg šefa "Bijelog dugmeta", isključivo u originalnim aranžmanima. Novac koji dobiju na ime odštete, Bregovićevi advokati uplatiće u dobrotvorne svrhe. Podsećamo, prvi pevač "Dugmića" nameravao je da jubilej obeleži koncertima u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu i Ljubljani, sa simfonijskim i tamburaškim orkestrom, izvodeći najveće hitove svog bivšeg benda poput "Selme", "Ima neka tajna veza", "Šta bi dao da si na mom mestu" ili "Sanjao sam noćas da te nemam". Prva dva su održana, a koncert u Bebekovom rodnom Sarajevu 27. novembra u dvorani "Mirza Delibašić" (nekadašnja "Skenderija") koja prima 15.000 posetilaca, otkazan je uz napomenu da će biti održan naknadno u BKC, gde staje tek 800 ljudi. Kako stvari sada stoje, Sarajlije neće videti Bebekov koncert sa simfonijskim orkestrom i tamburašima ni u "Mirzi Delibašiću" ni u BKC.
EROTIC MAN
MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Uto 6 Mar - 15:31
imamo mi i svoj kutak ovde, ali se baš ne koristi.
PP j bolji.
sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga
EROTIC MAN
MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Sre 7 Mar - 14:16
još se ne zna kako je Ari pala i udarila nogu
sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga
Ariana
CoAdmin
Poruka : 25066
Učlanjen : 23.11.2014
Raspoloženje : Menja se
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Pet 9 Mar - 23:27
EROTIC MAN ::
još se ne zna kako je Ari pala i udarila nogu
Tek sad vidim ovo nema trača dok Neno ne svrati šalim se naravno.. pa na onaj led što je bio kao da se napravim pametna da pretrčim ulicu na čas i naravno to mi se kako vidiš nije baš isplatilo jer.. kao prvo nisam prešla taj put, kao drugo pobegao mi je bus, treće jedva su me podigli nisam htela da se mrdnem od sramote i četvrto 4 dana ležala u krevetu
neno
MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
Naslov: Re: Trač kutak - bla bla Pet 21 Jun - 13:40
Vjerojatno su vrlo rijetke osobe koje nikada u životu nisu tračale, jer tračati možemo aktivno, tako da mi govorimo, ili pasivno, tako da slušamo tračeve. Trač je riječ njemačkog porijekla koja označava sitno ogovaranje, olajavanje, klevetanje pa i blebetanje o bezazlenim temama. On može započeti sasvim bezazleno, ali kad prođe kroz mnoga usta, kada ga svatko začini na osnovu želja, strahova, raspoloženja, čak i ako je na početku bio istinit, na kraju će biti nešto sasvim drugo - mješavina činjenica, mašte, nagađanja, preuveličavanja, zlobe...
Mnogi, kad im ponestane malo zabave u životu posegnu za dobrim, starim ogovaranjem te krenu nagađati nešto o nekome. Nagađanje im pruža dodatno veselje. Neoprezno zaključe kako su pametni kad su iz tako malo stvarnih podataka zaključili tako puno. Dakako, sve što radimo možemo raditi banalno, dosadno ili nezanimljivo, a možemo dati tome i malo duha, šarma i zanimljivosti. Ljudi tračaju u skladu sa svojim stilom i svojim dosegom. Duhovit trač, ako izbrišemo ime, može biti vic, šala, zabava. No trač s imenom i prezimenom, čak i kad je duhovit, još uvijek je samo trač,
Verica, na primjer, vidi susjedu kako razgovara sa susjedom i "brzo" i "pametno" zaključi kako taj razgovor "nije bez vraga". Divi se sebi kako je brzo uočila novu avanturu i sva ponosna nazove prijateljicu da joj ispriča rezultate svoje pameti i svoje pronicljivosti. Ako ta prijateljica, inače poznata po svojoj diskretnosti, ispriča to svojoj susjedi, koja je isto toliko pametna, ako ne i pametnija, naša priča ide dalje. Svatko je obogati za još jedan važan detalj. I diskretno ispriča samo jednoj povjerljivoj osobi. A ta povjerljiva osoba šuti k'o riba i ispriča priču samo jednoj jedinoj, isto tako povjerljivoj osobi kakva je i ona sama.
Na toj osnovi nastaje i ova priča:
Ide Markova djevojka ulicom i pozdravi susjedu:
- Dobar dan.
Susjeda reče drugoj susjedi:
- Vala vidjeh onu Markovu, jedva mi reče dobar dan.
Druga susjeda reče svojoj kumi:
- Rekoše mi da se ona Markova jedva javi kome.
Kuma ispriča svojoj rođakinji:
- Reče mi susjeda da je vidjela onu Markovu, nešto nervozna bijaše kad joj se javljala.
Rođakinja prišapne svojoj prijateljici:
- Čuh da je ona Markova nešto nervozna, mora da ima problema.
Prijateljica kaže svojoj sestri:
- Čujem da je ona Markova puna problema, samo šuti, ni s kim ne priča.
Sestra obavijesti muža:
- Vele da je ona Markova skrenula od problema, dugovi i krediti sigurno.
Muž u povjerenju reče tetki:
- Rekoše mi da ona Markova ima kredita do guše, za šta li ih je samo uzimala pobogu.
Tetka zabrinuto komentira sa svojom prijateljicom:
- Čula sam da je ona Markova puna kredita do guše, ne zna se za šta... Mislim da je počela konzumirati one stvari .....