| Zašto žene ne veruju kavaljerima? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
andelika Master
Poruka : 5680
Učlanjen : 19.09.2012
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Uto 29 Jan - 20:10 | |
| A zaboga Dusana, nemoj tako.. zene su krive ako se musko svima nabacuje, vara okolo i laze.. Mi znas, ugrozimo vezu pa oni jadni postanu losi... Ali Soze se izvukao jer covjek voli zene |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 12:57 | |
| Žene ne veruju kavaljerima, jer kavaljeri više nisu u modi. Ostali su samo ''licemerni kavaljeri''... Inače, ko još voli demode....? |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 13:14 | |
| Moram reć - ja meni je bitno da me u mozak očara nekim romantik gestom , msm da ne bi mogla bit sa nekim ko je sirovina maa kako neodoljiv da je , mala pažnja svima godi kako ženama tako i muškarcima a ja još uvjek verujem da su takve ljubavi prave samo se oko svake treba bar malo potruditi [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Sagacity Master
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 13:18 | |
| Ma neee Eni...Pričam o onoj preteranoj servilnosti. Znaš, kada vidiš da muškarac uopšte nije u tom fazonu...ne znam ...da ti pomeri sotlicu da ustaneš ili da ti otvori vrata od auta...lako se to primeti...Bar ja sam taj tip... Kultura ponašanja se podrazumeva. Ali mi je bitnije da bude ono što jeste. I mnogo bitnija mi je njegova osobenost, nego ti sitni gestovi koji čine kavaljerstvo. Zamisli, on ti pridržava kaput, otvara vrata na autu...a ti mu posle platiš piće...samo da ti kažem....ima i toga.... |
|
| |
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 13:21 | |
| Ako žena nije u stanju da prepozna iskren znak pažnje i poštovanja, ne ume da uživa u njemu, traži "skriveni smisao", ne daj bože da joj čak i smeta, onda ja stvarno ne znam zašto gubiti vreme na takvu ženu [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 13:35 | |
| - Citat :
- Zamisli, on ti pridržava kaput, otvara vrata na autu...a ti mu posle platiš piće...samo da ti kažem....ima i toga....
[You must be registered and logged in to see this image.] Nisam msla na te žigove [You must be registered and logged in to see this image.]msm zar nije lepše kad treba da udješ negde a on ti pridrži vrata nego kad udje pre tebe a ostavi vrata da te klepe po nosu [You must be registered and logged in to see this image.] bolje je kad ti otvori vrata auta nego da sedne u auto a tvoja strana zaključana pa mu moraš kuckati u prozor onoo msm da nisi nešto zaboravio mm [You must be registered and logged in to see this image.]da mi pridrži kaput hmm ne vidim ni tu ništa loše , lakše jest što komplikovati [You must be registered and logged in to see this image.]ne treba preterivati , to izvlačenje i uvlačenje stolice ,too lomatanje oko tebe dok se drugi samo čude noop [You must be registered and logged in to see this image.]neki stih samo meni , neki cvet , datum , neka moja misao iz njegovih usta,nem pojam al meni je to vrh vrhova [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Sava-84 Super Član
Poruka : 724
Učlanjen : 02.11.2012
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 14:07 | |
| - Enigma ::
- Moram reć - ja
meni je bitno da me u mozak očara nekim romantik gestom , msm da ne bi mogla bit sa nekim ko je sirovina maa kako neodoljiv da je , mala pažnja svima godi kako ženama tako i muškarcima a ja još uvjek verujem da su takve ljubavi prave samo se oko svake treba bar malo potruditi [You must be registered and logged in to see this image.] ... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 17:48 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] Teško je u ovakvoj sredini biti kavalir. [You must be registered and logged in to see this image.]Ali ne treba posustati. Treba biti neupadljivo učtiv i uslužan. Ne servilan, ne iritantan. Učtiv. Pokazati joj i dokazati da to ne radiš zato da o sebi stvoriš neku lažnu sliku. Već samo i jedino zato što si takav, pažljiv, i to radiš zbog nje. Jer ti je do nje stalo. Kada ti povjeruje, upoznala je još jednu tvoju osobinu. |
|
| |
Mina
Poruka : 7923
Učlanjen : 15.11.2011
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 17:56 | |
| Paaaaa, eto...u ne tako davnoj proslosti, necijoj jos uvek sadasnjosti...romantika, kavaljerski maniri i nisu bas bili IN, cak nasuprot, oladite malo, ne ide se iz jedne krajnosti u drugu bas tim tempom.. ...naravno ovo se ne odnosi na momke sa foruma...vec smo imale prilika da se uverimo u suprotno, momci bravo za vas |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 17:58 | |
| Ma koju bre lažnu sliku, hoćeš da joj daš na značaju i važnosti, da pokažeš da je poštuješ, nju kao osobu i njenu ženstvenost, i ako se samo malo potrudi uvek će imati takvog čoveka pored sebe, naravno ako prezre i pljune na to, nema tog kavaljera koji neće prestati to biti.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 18:09 | |
| Pa vidiš da nismo više u modi. Proglašeni smo za "licemerne kavaljere". A ne vole nas jer smo demode. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 18:14 | |
| - Abu Dabi ::
- Pa vidiš da nismo više u modi.
Proglašeni smo za "licemerne kavaljere".
A ne vole nas jer smo demode. [You must be registered and logged in to see this image.] Jbg ne mogu na hibridni pogon da budem kad u moje vreme to nije postojalo . Što se tiče licemerja i toga da ćemo jadne da ih "prevarimo" ... ju, ju,ju to je tek strašno [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 18:24 | |
| Ma važna je jedna stvar u životu. Da na temelju jednog lošeg iskustva ne donosiš pravila po kojima ćeš živjeti. Ako me je jedna prevarila, nisu zaboga sve kurve. Neke jesu, ne lažimo se. Ali nisu sve. Ako si naletjela na jednog grubijana, nisu svi. Neki jesu, ni tu se ne lažimo. Možda je i većina. Ali nisu svi. Ja nisam. Ja sam kavalir. I ako to netko ne priznaje, u lice mu kažem. Zabole me. To govori o toj osobi. O meni ne. Ja sam i dalje kavalir. Nisam kavalir zato da mi netko vjeruje ili ne. Naprosto sam takav.
Poslednji put izmenio Abu Dabi dana Ned 10 Feb - 18:28, izmenio ukupno 2 puta |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 18:27 | |
- Ma važna je jedna stvar u životu. Da na temelju jednog lošeg iskustva ne donosiš pravila po kojima ćeš živjeti.
Ako me je jedna prevarila, nisu zaboga sve kurve. Neke jesu, ne lažimo se. Ali nisu sve.
Ako si naletjela na jednog grubijana, nisu svi. Neki jesu, ni tu se ne lažimo. Možda je i većina.
Ali nisu svi. Ja nisam. Ja sam kavalir.
I ako to netko ne priznaje, u lice mu kažem.
Zabole me.
To govori o toj osobi.
O meni ne. Ja sam i dalje kavalir. [You must be registered and logged in to see this image.] Sve rečeno za onoga ko želi da čita [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 18:30 | |
| Soze, Care, prijatelju, ako se ikada nađemo na piću, da se odmah dogovorimo. Ja tebi otvorim i pridržim vrata kafane kad ulazimo. A ti meni kada izlazimo. |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 18:32 | |
| Žene uvek žele kavaljerstvo ali su kavaljeri i na ovoj temi omašili poentu izgovorenih rečenica.
Nisu problem žene. Problem je u nama. |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Ned 10 Feb - 21:31 | |
- Soze, Care, prijatelju, ako se ikada nađemo na piću, da se odmah dogovorimo.
Ja tebi otvorim i pridržim vrata kafane kad ulazimo. A ti meni kada izlazimo. [You must be registered and logged in to see this image.] I obavezno letnje vreme da bude ko će još i oko jakni da se dogovori |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Pon 11 Feb - 1:59 | |
| - Kayser Soze ::
- Abu Dabi ::
- Soze, Care, prijatelju, ako se ikada nađemo na piću, da se odmah dogovorimo.
Ja tebi otvorim i pridržim vrata kafane kad ulazimo. A ti meni kada izlazimo. [You must be registered and logged in to see this image.] I obavezno letnje vreme da bude ko će još i oko jakni da se dogovori Ma lako ćemo se mi i oko jakne dogovoriti. Nismo nepovjerljivi, preemancipirani, sujetni, ................ [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Sagacity Master
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Pon 11 Feb - 8:21 | |
Ali ne treba posustati. Treba biti neupadljivo učtiv i uslužan. Ne servilan, ne iritantan. Učtiv. Pokazati joj i dokazati da to ne radiš zato da o sebi stvoriš neku lažnu sliku. Ovo je ključno što si rekao. Znači, OK fini maniri, ali znaš kada vidiš nekog da radi neke stvari koje uopšte nisu u skladu sa njegovom ličnošću...Kada sve to što radi deluje usiljeno. Inače, sve vreme pričam o nekoj servilnosti kod muškaraca i to ne kod svih. Ne iz nekog svog iskustva, jer sa sirovinama ne izlazim. Kulturu podrazumevam. Ali kulturan muškarac ne mora biti i servilan. Takođe, neke lepe komplimente, sitnice za 8. Mart, Dan zaljubljenih ...ne svrstavam u kavaljerstvo, već u deo njegove ličnosti. I na takve muškarce sam navikla. A to, da li će da mi privuče stolicu, pridrži mantil ili obilazi oko auta da bi mi otvorio vrata...Nebitno mi je. Naravno, ne treba da me udari vratima po nosu ili prstima , ali mi to ništa ne znači. Bez ovih manira zaista mogu. Zaključak: Šta je kavaljer? Muškarac kod kojeg su fini maniri sastavan deo ličnosti, na kojima ne potencira i o kojima ne govori kao da je to nešto epohalno. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Uto 12 Feb - 0:30 | |
| |
|
| |
Mina
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Uto 12 Feb - 0:37 | |
- [You must be registered and logged in to see this image.]
O.K. Jasno je, ne brigaj...najlakse je kriviti druge... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Uto 12 Feb - 0:41 | |
| |
|
| |
Mina
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Uto 12 Feb - 0:47 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Uto 12 Feb - 9:12 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? Uto 12 Feb - 12:31 | |
| - Morgoth Bauglir ::
- Žene uvek žele kavaljerstvo ali su kavaljeri i na ovoj temi omašili poentu izgovorenih rečenica.
Nisu problem žene. Problem je u nama. Ajde mi molim te objasni što si ovime želio reći. Ne razumijem kakav ja to imam problem. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto žene ne veruju kavaljerima? | |
| |
|
| |
|