|
|
Autor | Poruka |
---|
Emelie Master
Poruka : 382995
Učlanjen : 29.03.2018
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Sre 18 Jul - 14:04 | |
| Gost :: Emelie ::O da ja sam baš tipično žensko. Ovako: moje lice je takvo da mu nije potrebna šminka. Izbegavam da se šminkam, jer mi onda oči sijaju kao u mačke. Uglavnom koristim kreon, maskaru, rumenilo i ruž. Šminkam se kad treba nešto nemoguće da obavim, u vezi posla, i kad idem nešto da kupim(obavezno dobijem popust). Retko posećujem maserku,manikir, pedikir(sve sama). U familiji imam frizerku, ne volim da tračaram. Volim poslove po kući. Najviše volim kad ''ukradem'' posao. Pa tako sada sama promenim grejač na bojleru, gumu na veš mašini, slavine, promenim boju fugni u kupatilu, a i malter znam da napravim.....znam ja još dosta toga...tako da me muški ne mogu da zahebu. Ne volim shopping, ali zato volim da idem na Taebo i da vozim rolere. Jesam U mom prisustvu svi muški se spetljaju. Kad se probudim dodje mi sama sebe da izljubim Kad prolazim pored komšiluka, razgovor se prekida, i onda samo čuješ...Izvini samo da se javim našoj ***oj komšinici. Čak mi pevaju pesme... |
|
| |
Kaca1111 Elita
Poruka : 3344
Učlanjen : 28.04.2018
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Pon 30 Jul - 17:29 | |
| Nisam zena svojih godina |
|
| |
Emelie Master
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Sre 31 Okt - 22:20 | |
| Emelie :: Gost :: Emelie ::O da ja sam baš tipično žensko. Ovako: moje lice je takvo da mu nije potrebna šminka. Izbegavam da se šminkam, jer mi onda oči sijaju kao u mačke. Uglavnom koristim kreon, maskaru, rumenilo i ruž. Šminkam se kad treba nešto nemoguće da obavim, u vezi posla, i kad idem nešto da kupim(obavezno dobijem popust). Retko posećujem maserku,manikir, pedikir(sve sama). U familiji imam frizerku, ne volim da tračaram. Volim poslove po kući. Najviše volim kad ''ukradem'' posao. Pa tako sada sama promenim grejač na bojleru, gumu na veš mašini, slavine, promenim boju fugni u kupatilu, a i malter znam da napravim.....znam ja još dosta toga...tako da me muški ne mogu da zahebu. Ne volim shopping, ali zato volim da idem na Taebo i da vozim rolere. Jesam U mom prisustvu svi muški se spetljaju. Kad se probudim dodje mi sama sebe da izljubim Kad prolazim pored komšiluka, razgovor se prekida, i onda samo čuješ...Izvini samo da se javim našoj ***oj komšinici. Čak mi pevaju pesme... Aha Na poslu mi ženske osobe ljube ruke Muški žale što nisu mladji |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Sre 23 Jan - 15:03 | |
| nisam, koliko god se trudio sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
SherlotaHolms Elita
Poruka : 2952
Učlanjen : 19.12.2016
Raspoloženje : uvek na nivou
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Čet 28 Feb - 14:42 | |
| Uopšte nisam tipično žensko.. Smaraju me priče o tortama i kolačima tj.kad se razmenjuju recepti Ili kada se priča o nekoj tkanini, uopšte se ne razumem u to Kad idem da kupim nešto, tačno znam šta ću i treba mi 5-10 min za to..izluđuje me obilaženje radnji... Kad treba da izađem negde, spremim se za 10 minuta. Od šminke jedino koristim kreon, maskaru i sjaj za usne.. Ne volim da se šminkam.. Ne umem da upakujem poklon.. Ali se zato razumem u keramiku, automehaničarske radove ( ono osnovno) i majstorije po kući |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Apr - 22:31 | |
| |
|
| |
aca Elita
Poruka : 1366
Učlanjen : 29.06.2019
Raspoloženje : Surfujem po živcima
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Jul - 13:28 | |
| |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Jul - 13:31 | |
| Nemam pojma, možda.... Zvocam, kad naidje PMS i ujedam, ne volim razbacane stvari po kuci, prljave čarape....izgleda da jesam tipicno žensko ....ili sam možda samo nabusito dzangrizalo! |
|
| |
aca Elita
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Jul - 13:34 | |
| |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Jul - 13:35 | |
| |
|
| |
aca Elita
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Jul - 13:41 | |
| Jel to meni utisak varljiv ili se ona meni plazi Tužiću te Lani, a ona mnogo voli kad boli |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Jul - 13:51 | |
| |
|
| |
aca Elita
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Jul - 13:57 | |
| To ćemo tek da vidimo.
Uuu koliko ti je jeziiiil? (možeš dve pesme da pevaš istovremeno) |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Jul - 14:01 | |
| |
|
| |
aca Elita
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Uto 2 Jul - 14:05 | |
| Opet se Lana zanela i nekog bi da loži
Lana, ne piši kao Lilith |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Čet 30 Jan - 22:53 | |
| Stop nasilju nad rodnom ravnopravnosti.
Hoću da sam samo žena ...jebtese. |
|
| |
Emelie Master
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Sub 28 Mar - 23:10 | |
| Emelie :: Emelie :: Gost :: Emelie ::O da ja sam baš tipično žensko. Ovako: moje lice je takvo da mu nije potrebna šminka. Izbegavam da se šminkam, jer mi onda oči sijaju kao u mačke. Uglavnom koristim kreon, maskaru, rumenilo i ruž. Šminkam se kad treba nešto nemoguće da obavim, u vezi posla, i kad idem nešto da kupim(obavezno dobijem popust). Retko posećujem maserku,manikir, pedikir(sve sama). U familiji imam frizerku, ne volim da tračaram. Volim poslove po kući. Najviše volim kad ''ukradem'' posao. Pa tako sada sama promenim grejač na bojleru, gumu na veš mašini, slavine, promenim boju fugni u kupatilu, a i malter znam da napravim.....znam ja još dosta toga...tako da me muški ne mogu da zahebu. Ne volim shopping, ali zato volim da idem na Taebo i da vozim rolere. Jesam U mom prisustvu svi muški se spetljaju. Kad se probudim dodje mi sama sebe da izljubim Kad prolazim pored komšiluka, razgovor se prekida, i onda samo čuješ...Izvini samo da se javim našoj ***oj komšinici. Čak mi pevaju pesme... Aha Na poslu mi ženske osobe ljube ruke Muški žale što nisu mladji Nisam I na poslu se pitaju ko sam ja Dodirom moje ruke snižavam visok pritisak |
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10917
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Ned 5 Apr - 14:36 | |
| Emelie :: Emelie :: Emelie :: Gost :: Emelie ::O da ja sam baš tipično žensko. Ovako: moje lice je takvo da mu nije potrebna šminka. Izbegavam da se šminkam, jer mi onda oči sijaju kao u mačke. Uglavnom koristim kreon, maskaru, rumenilo i ruž. Šminkam se kad treba nešto nemoguće da obavim, u vezi posla, i kad idem nešto da kupim(obavezno dobijem popust). Retko posećujem maserku,manikir, pedikir(sve sama). U familiji imam frizerku, ne volim da tračaram. Volim poslove po kući. Najviše volim kad ''ukradem'' posao. Pa tako sada sama promenim grejač na bojleru, gumu na veš mašini, slavine, promenim boju fugni u kupatilu, a i malter znam da napravim.....znam ja još dosta toga...tako da me muški ne mogu da zahebu. Ne volim shopping, ali zato volim da idem na Taebo i da vozim rolere. Jesam U mom prisustvu svi muški se spetljaju. Kad se probudim dodje mi sama sebe da izljubim Kad prolazim pored komšiluka, razgovor se prekida, i onda samo čuješ...Izvini samo da se javim našoj ***oj komšinici. Čak mi pevaju pesme... Aha Na poslu mi ženske osobe ljube ruke Muški žale što nisu mladji Nisam I na poslu se pitaju ko sam ja Dodirom moje ruke snižavam visok pritisak Meni dodir ženske ruke diže pritisak i popravlja cirkulaciju. |
|
| |
Emelie Master
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? Sre 30 Mar - 1:56 | |
| putnik :: Emelie :: Emelie :: Emelie :: Gost :: Emelie ::O da ja sam baš tipično žensko. Ovako: moje lice je takvo da mu nije potrebna šminka. Izbegavam da se šminkam, jer mi onda oči sijaju kao u mačke. Uglavnom koristim kreon, maskaru, rumenilo i ruž. Šminkam se kad treba nešto nemoguće da obavim, u vezi posla, i kad idem nešto da kupim(obavezno dobijem popust). Retko posećujem maserku,manikir, pedikir(sve sama). U familiji imam frizerku, ne volim da tračaram. Volim poslove po kući. Najviše volim kad ''ukradem'' posao. Pa tako sada sama promenim grejač na bojleru, gumu na veš mašini, slavine, promenim boju fugni u kupatilu, a i malter znam da napravim.....znam ja još dosta toga...tako da me muški ne mogu da zahebu. Ne volim shopping, ali zato volim da idem na Taebo i da vozim rolere. Jesam U mom prisustvu svi muški se spetljaju. Kad se probudim dodje mi sama sebe da izljubim Kad prolazim pored komšiluka, razgovor se prekida, i onda samo čuješ...Izvini samo da se javim našoj ***oj komšinici. Čak mi pevaju pesme... Aha Na poslu mi ženske osobe ljube ruke Muški žale što nisu mladji Nisam I na poslu se pitaju ko sam ja Dodirom moje ruke snižavam visok pritisak Meni dodir ženske ruke diže pritisak i popravlja cirkulaciju. To svima rade ne samo tebi Inače u pitanju je visok krvni pritisak a ne taj tvoj pritisak Za te ostale pritiske se ne preporučujem Dodirom moje ruke bolovi prestaju, recimo glavobolje, upale grla, kičma...itd... A znam i da gletujem, tako da mi muški i nisu potrebni |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li tipično žensko? | |
| |
|
| |
|
Danas u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Juče u 16:46 od Poly
» Razni vicevi