| Poručite nešto onima koje volite | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Sre 5 Jun - 23:12 | |
| ja kad zavolim onda volim dok trajem. ničije "dobronamerno" mišljenje mi nije važno, ničiji saveti i preporuke, ničija ogovaranja, zabrane, tračevi. iz moga srca povratka nema. jednosmerna cesta. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Emelie Master
Poruka : 382385
Učlanjen : 29.03.2018
| |
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Sre 7 Avg - 10:14 | |
| ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Emelie Master
Učlanjen : 29.03.2018
| |
| |
My Name Is Nobody Elita
Poruka : 4095
Učlanjen : 31.03.2011
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 19 Avg - 19:59 | |
| jesi li se ikad zapitala što bi ja učinio da nema tebe?? jesi li se ikad zapitala šta bi ja onda od sebe?? shvati da mi je dovoljan samo jedan mali dodir, samo jedan mali pogled kojim ćeš pokazati da me voliš.... na trebaju mi mora, planine, reke i neba, ti si sve što meni treba.... ti si osoba koju volim više od svega..... ti si osoba koju cenim, poštujem i ljubim.... ti si osoba zbog koje živce gubim.... kada te nema kraj mene kao da svet stane.... ali kad si tu vatra u meni plane............
|
|
| |
aca Elita
Poruka : 1366
Učlanjen : 29.06.2019
Raspoloženje : Surfujem po živcima
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 19 Avg - 20:34 | |
| SAN IL JAVA Jedno su snovi, drugo ja javajer srce moje i budno sanjapa bili oni jedno il drugo,znam da si zame, ti žena prava.... I moćna ruka, kada bi htelaU moje srce, tebe da staviVaštice mala, od kad te sretoh,Volim te u snu, ko i na javi...... By B |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:07 | |
| "Živimo u vremenu brzine. Krećemo se, mislimo, menjamo sve brže. Danas je više nego u bilo koje doba potrebno manje vremena da nešto pronađemo, primenimo, na to se naviknemo, a onda, jednako naprasno, sve to zaboravimo i odbacimo. Da se pomirimo sa zemljom koja nije centar vasione, trebalo nam je hiljade godina, da shvatimo kako je možemo uništiti – nekoliko decenija, a da je uništimo – svega nekoliko minuta..." Sabrana pisma iz tuđine,Borislav Pekić |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:08 | |
| Neumorno se bacaš,gnjurče,u nedoumice drugih.- Elias Kaneti |
|
| |
Gost Gost
| Kada je, jednog lijepog proljećnog popodneva, španskom slikaru El Greku došao prijatelj u posjetu, našao ga je u mračnoj sobi, kapci na prozorima bili su zatvoreni.
- "Izađi napolje na sunce", pozvao ga je prijatelj.
- "Neću sad", odgovorio je El Greko. "To bi uznemirilo svjetlost koja blista u meni".- Julije Klović |
|
| |
Gost Gost
| Večernji sutoni govoriće ti o Smrti, a tišine o Zaboravu.-A ti ćeš odgovoriti sutonima i tišinama: "Ima nešto što ne umire za ljudsko srce, a to je nerasudna ali nenadmašna vera u nerealno i nemogućno. I ima nešto što stoji iznad sudbine čoveka, a to je Ljubav koja je, kao i Smrt, uvek slepa moć prirode, a ne cilj čovečje sreće ili nesreće."
“Stari zapis”, Jovan Dućić |
|
| |
Gost Gost
| Soba je puna Tebe. Pun Tebe pogled što Te zalud traži. Zovu te svjetlost i mrak. Teško je ostati jak sam. Treba Te nemir da mi skineš svemir s prašnjave police šutnje.
Dodji! Sve što Ti nikada ne kazah možda Ti opet ne bih znao reci. Pruži mi ruke, obavij ih oko vrata, na oci stavi mi dlan. Šapci mi o proljecu, o mirisu višnjina cvijeta, o ljepoti (zaboravili smo diviti se njoj!) o dobroti (kako cudna, kako uzbudljiva rijec!) o radosti (kako je daleko sunce, kako je blizu mrak) o mladosti… (kako je težak i kako pun Tebe ovaj bez Tebe žalosni zrak.)
Dodji!- Enver Čolaković |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:11 | |
| "Uznemiren sam ukoliko je svaki dan ne čujem preko telefona, zatim sam uznemiren posle razgovora. Žene koje su u prošlosti zahtevale redovne telefonske razgovore odmah bi ih se otarasio - a sada sam ja od nje tražio to: svakodnevno fiksanje telefonom."
“Životinja na izdisaju”, Filip Rot |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:12 | |
| “Samo đavo voli ljudska bića onakva kakva ona jesu i raduje se njihovim lukavim prevarama, besramnoj radoznalosti, nedostatku samokontrole, njihovom porivu da prekrše pravila i spremnosti da prodaju svoju besmrtnu dušu za jedan kres. Đavo zna da samo oni hrabri, koji rizikuju dušu zbog ljubavi – imaju pravo na dušu, čak i ako Bog ne misli tako.”
“Rogovi”, Džo Hil |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:12 | |
| Nije u pravu onaj ko zna istinu, nego onaj ko je za svoju laž uveren da je istina.- Milorad Pavić |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:13 | |
| Ima ljudi koji se dosledno lišavaju svake jestive, pitke i dimne tvari koja je na iole lošem glasu. To je cena koju plaćaju da ostanu zdravi. A zdravlje je sve što za nju dobiju. Ja to stvarno ne razumem! To je kao da date sav imetak za kravu na umoru.
"Otrovne misli", Mark Tven |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:13 | |
| Kad posmatram kako se ponasa covek kad je sam - cini mi se da je lud.
"Moji univerziteti", Maksim Gorki |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:14 | |
| Držite se podalje od ljudi koji žele omalovažiti vaše ambicije. Sitne duše to rade svo vreme, a samo zaista veliki ljudi ulivaju vam osećaj da i vi možete postati veliki.
“Otrovne misli”, Mark Tven |
|
| |
Gost Gost
| "Meditirati znači udubiti se u odredjenu ideju i u njoj se izgubiti; a misliti znači skakati sa ideje na ideju, uživati u količini, gomilati beznačajno, ići od pojma do pojma, od cilja do cilja."
“Zli demijurg”, Emil Sioran |
|
| |
Gost Gost
| "Normalan čovek postaje melanholičan kad se spušta veče. Ponekad bez razloga. Prosto tako. To je vreme senki, vreme usamljenosti. Vreme kad konjak najbolje prija."
“Tri ratna druga”, Erih Marija Remark |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:15 | |
| Hoću da ipak zna, kako su sve noći spavanja kraj nje, pa čak i one uzajamne besmislene prepirke, bile nešto najdivnije. A one teške reči, koje me je uvek bio strah reći, sada mogu izgovoriti: VOLIM TE!- Bukowski |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:15 | |
| Ti i tvoj magični svet. Kres može samo da bude kres. Ne mora biti transcendentalno iskustvo koje će ti izmeniti život.”
"Rogovi", Džo Hil |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Pon 23 Sep - 10:16 | |
| Još uvek naš cvet negde niče još uvek naše tajne snije i ustreptalom lepotom traje dok mu na lati leptiri sleću Svi su rastanci tužne price zato ja rastanke ne priznajem i nikad neću.
Miroslav Antić |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Poručite nešto onima koje volite Sub 28 Sep - 21:33 | |
| Od ljudi koje volim, tražim samo da budu dobro... |
|
| |
Emelie Master