Naslov: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 2 Jul - 11:43
Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite?
Niste jaki na riječima. Stihovi i vi su dva nespojiva pojma. Stidljivi ste i uvijek se zbunite u njegovom/njenom društvu. Romantični ste pa vam je ispod časti to obaviti SMS - om. Preostaje vam samo pjesma. Kojim pjesmom bi izrekli svoju ljubav?
Abu Dabi
MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 2 Jul - 11:45
Van Morrison I'll Be Your Lover Too
I'll be your man I'll understand And do my best to take good care of you Yes I will
You'll be my queen I'll be your king And I'll be your lover too Yes I will
Derry down green Color of my dream A dream that's daily coming true I'll tell you
When day is through I will come to you And tell you of your many charms
And you'll look at me with eyes that see And melt into each other's arms
And so I come to be the one who's always standing next to you
Reach out for me So I can be the one who's always reaching out for you Yes I will, yes I will
You'll be my queen I'll be you king And I'll be your lover too
Black Wizard
Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 2 Jul - 23:22
Neil Young - You and Me
Open up your eyes See how life time flies Open up and let the light back in.
Open up your heart Let the lovin' start Open up and let the light back in.
I was thinking of you and me Makin' love beneath the tree And now I wonder could it be.
Thinkin' 'bout the times we had Some were good and some were bad Guitar fightin' the T.V.
I was thinkin' 'bout you and me I was thinkin' 'bout you and me I was thinkin' of you and me I was thinkin' 'bout you and me.
Lookin' at you just the other night Dancin' in the evening light True love conquers all.
Old man sittin' there Touch of grey, but he don't care When he hears his children call.
I was thinkin' 'bout you and me I was thinkin' 'bout you and me I was thinkin' 'bout you and me I was thinkin' 'bout you and me.
Open up your eyes See how life time flies Open up and let the light back in.
Angel&Devil
Elita
Poruka : 2439
Učlanjen : 16.06.2011
Raspoloženje : Zajebano do bola
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 2 Jul - 23:45
NO ORDINARY LOVE Lyrics Artist(Band):Sade Review The Song (10) Print the Lyrics
Words: Sade Adu Music: Sade Adu
I gave you all the love I got I gave you more than I could give I gave you love I gave you all that I have inside And you took my love You took my love
Didn't I tell you What I believe Somebody say that A love like that won't last DAVID Didn't I give you All that I've got to give baby
I gave you all the love I got I gave you more than I could give I gave you love I gave you all that I have inside And you took my love You took my love YEAH BOY
I keep crying I keep trying for you There's nothing like you and I baby
This is no ordinary love No ordinary love This is no ordinary love No ordinary love
When you came my way You brightened every day With your sweet smile
Didn't I tell you What I believe Did somebody say that A love like that won't last Didn't I give you All that I've got to give baby
This is no ordinary love No ordinary love This is no ordinary love No ordinary love
I keep crying I keep trying for you There's nothing like you and I baby
Keep trying for you Keep crying for you Keep flying for you Keep flying I'm falling
I'm falling
Keep trying for you Keep crying for you Keep flying for you Keep flying and I'm falling and I'm falling
Black Wizard
Master
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Ned 3 Jul - 20:08
Nightwish - Wish I Had an Angel
Enigma
MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Uto 5 Jul - 15:52
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Uto 5 Jul - 15:59
Čeznem da ti kažem najdublje riječi - Rabindranat Tagore
Čeznem da ti kažem najdublje riječi koje ti imam reći ali se ne usuđujem, strahujući da bi mi se mogla nasmijati. Zato se smijem sam sebi i odajem tajnu svoju u šali. Olako uzimam svoj bol, strahujući da bi mogla ti učiniti.
Čeznem da upotrebim najdragocjenije riječi sto imam za te; ali se ne usuđujem, strahujući da mi se neće vratiti istom mjerom. Zato ti dajem ružna imena i hvalim se svojom surovošću. Zadajem ti bol, bojeći se da nećeš nikada saznati šta je bol.
Čeznem da sedim nemo pored tebe, ali bi mi inače srce iskočilo na usta. Zato brbljam i ćaskam olako, i zatrpavam svoje srce riječima. Grubo uzimam svoj bol, strahujući da bi mogla ti učiniti.
Čeznem da te ostavim zauvijek, ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla otkriti moj kukavičluk. Zato ponosno dižem glavu i dolazim veseo u tvoje u tvoje društvo. Neprekidne strijele iz tvojih očiju čine da je moj bol vječito svjež.
Black Wizard
Master
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Čet 7 Jul - 11:03
Laza Ristovski - Pulsing Star
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Čet 7 Jul - 11:45
wild filly
ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Čet 7 Jul - 12:18
Black Wizard
Master
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Čet 7 Jul - 13:19
Dark Princess - Stop My Heart
I believe in nothing Nothing but your smile and this madness Seems not possible to tame
In these dark embraces Of the night we’re waiting for so long Here we shine so close to flame
Stop my heart again, I need this Sweetness of your deadly kisses When I feel my blood boiling in your veins Promise just to kill me tender, It’s so easy to surrender, Dying every night, ’till the moonlight reigns
Oh, I know you leave me For these shadows, longing to join them In a cold deceptive dream
You won’t see me crying I won’t see you, fading away When the Sun comes down my realm
Stop my heart again, I need this Sweetness of your deadly kisses When I feel my blood boiling in your veins Promise just to kill me tender, It’s so easy to surrender, Dying every night, ’till the moonlight reigns
Keep this fire forever burning Keep your thirst forever growing Change like snake your flesh and soul, Share the hunt too, make me hollow…
Stop my heart again, I need this Sweetness of your deadly kisses When I feel my blood, boiling in your veins Promise just to kill me tender, It’s so easy to surrender, Dying every night, ’till the moonlight reigns
wild filly
ADMIN
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Čet 7 Jul - 13:22
Gost
Gost
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Čet 7 Jul - 13:33
Enigma
MODERATOR
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Pet 8 Jul - 0:07
wild filly
ADMIN
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Pet 8 Jul - 14:03
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Pet 8 Jul - 18:06
Čupka
Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Pet 8 Jul - 20:38
wild filly
ADMIN
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Pet 8 Jul - 23:08
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Pet 8 Jul - 23:40
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 9 Jul - 18:52
Enigma
MODERATOR
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 9 Jul - 19:44
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 9 Jul - 19:46
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 9 Jul - 19:55
Shadow
ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 9 Jul - 22:40
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite? Sub 9 Jul - 22:43
Sponsored content
Naslov: Re: Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite?
Kojom pjesmom bi voljenoj osobi dali do znanja da ju volite?