Malo starije zabavne pjesme. Strane i domaće. Pjesme za sva vremena. Uvijek zelene. Vječne melodije. Da mlađa populacija posluša kako se nekada pjevalo. Dok se muzika slušala. A ne pretežno gledala. Kao danas.
Abu Dabi
MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
Naslov: Re: Evergrin Sre 6 Jul - 0:00
Moja najdraža pjesma iz "davnina". Ivo Robić. Car. Samo jednom se ljubi
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Evergrin Sre 6 Jul - 0:01
Poslednji izmenio Abu Dabi dana Sre 6 Jul - 0:06, izmenjeno ukupno 1 puta
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Evergrin Sre 6 Jul - 0:01
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Evergrin Sre 6 Jul - 17:18
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Evergrin Sre 6 Jul - 17:38
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Evergrin Ned 10 Jul - 21:11
Black Wizard
Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
Naslov: Re: Evergrin Čet 14 Jul - 14:56
Jedna od meni najdrazih
Ibrica Jusic - Macka
U gradu nije vazno ime u praznoj sobi, kaze prica i u sred ljeta, u sred zime ja vidim tuznoga mladica
On zivi sam i k'o zanesen u svome svijetu od papira a vani sunce, kisa, jesen a vani vergl nesto svira
No jednog dana sum kraj vrata to netko neznan uci zeli u njegov zivot poput tata da njegovu samocu dijeli
A vani zima, vani snjezi i pored praga macka lezi on pruza ruke k'o da sanja a vani zora, svijetlost danja
No u tom casu, u tom trenu pred sobom vidje nagu zenu i on joj rece, budi moja a ona kaze, ja sam tvoja
I sve sto ima mladic skupi i stavi trgovcu na vagu da prstenje od zlata kupi i haljinu za svoju dragu
Da, zlato zeli, al' ne haje za skromnu halju sto joj daje i tuzni mladic svako vece u novu kradju opet krece
Jer on je zeli, on je ljubi i volio bi da je mazi a zna da svoju ljubav gubi bez darova i ruku praznih
I rijesi sada, jos ove noci u zadnju kradju on ce poci i u zoru se mladic vrati da strasnim novcem ljubav plati
I donese joj dragi kamen u svijetu najveci od sviju u kom se kao jedan plamen sve vatre ovog svijeta kriju
I vidje, zena ruke pruza i ljubi kamen kao muza i kao sto njega nikad nije uz tijelo hladan kamen grije
I dok se njemu lice grci u sobu udje mis i trci i kao macka skoci zena na plijen se baci istog trena
I stigne ga, a njeni zubi vec traze meso koje pece i zeni koju mladic ljubi sa kuta usne krv potece
U strahu maldic oci sklopi te strasne slike neka odu on vidje ladju sto se topi i svoju ljubav na tom brodu
A kada opet nadje snage on digne vjedje, zene nema i tada mjesto svoje drage on vidje macku kako drijema
Kroz prozor udje svijetlost danja on pruza ruke k'o da sanja sad opet samo macku ima a vani studen, snijeg i zima