|
| Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti | |
| Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti Pon 1 Jul - 0:30 | |
| Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunostiKAŽE se da tek kad muškarac osvoje prijateljice svoje cure, osvojio je i nju u potpunosti. Ženska prijateljstva puno su intenzivnija od onih muških te je nama ženama itekako stalo do mišljenja naših prijateljica. Osvojiti njezine prijateljice nije lak posao, ali si ga itekako možete olakšati. 1. Dobro raspoloženje Doći na prvi izlazak s prijateljicama loše raspoložen i umoran, to je kao da ste si sami potpisali smrtnu presudu. Ni pod razno! 2. Komunikacija Muškarcu mora biti jasno da on dolazi na žensku kavu i da se na njoj neće pričati o sportu, autima i drugim ženama. No, to ne znači da čitavo vrijeme mora šutiti, ali ni upadati drugima u riječ. Zlatna sredina uvijek je dobitna kombinacija. Također, nipošto nemojte započinjati rečenicu sa "vi žene". To sačuvajte za mušku kavu. 3. Pokaži da ti je stalo To odmah otapa led sa ženskog srca - pažljiv muškarac, koji se ne boji pred drugima pokazati svoje osjećaje. Zagrli ju, poljubi ili pohvali, odmah ćeš im postati draži (a i svojoj curi). 4. Pokaži interes O čemu god da se priča, pokaži da te zanima što one imaju za reći, iako su male šanse da te to doista jako zanima. No, to je pristojno i žene vole takve muškarce. 5. Gentleman Tu prije svega mislimo na to da ti plaćaš tu kavu ili rundu, otvaraš vrata, voziš njezine prijateljice doma ako treba i slično. (Index.hr)[/justify] |
| | | Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti Pon 1 Jul - 0:38 | |
| Zanimljivo. Samo, ne bih tvrdila da je to slučaj i s njegovim drugovima...treba da me zgotive najpre njegovi pajtosi, pa da i on " otvori " oči...Ako mi se ijedan takav pojavi što mu treba konzilijum za vlastita osećanja, nemoj ni da se pojavi |
| | | Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| | | | Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti Sre 5 Apr - 2:01 | |
| Ne zanimaju me ine, samo ona. Nisam za oplodnju. |
| | | EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti Sre 5 Apr - 15:53 | |
| ženama je važno mišljene i odobravanje prijateljica, pogotovo najboljih. zato je važno da se dopadneš njenim prijateljicama. šarmom, duhovitošću, otvorenošću, a ne glumljenjem švalera koji bi mogao da ima koju god od njih poželi. treba da razmišljaš kako da se njenim prijateljicama zavučeš pod kožu, a ne pod suknju. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti Čet 6 Apr - 22:45 | |
| Čopor, krdo me ne zanima. Od toga bude samo stampedo kasnije. |
| Naslov: Re: Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti Pet 7 Apr - 14:25 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| Naslov: Re: Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti Pet 7 Apr - 14:45 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| Naslov: Re: Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti Pet 7 Apr - 15:16 | |
| znači nema druženje, čuvaš ga samo za sebe. u redu je to, bolje sprečiti nego lečiti sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kada osvojiš njene prijateljice, osvojio si i nju u potpunosti | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 1 od 1 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 276 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 276 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|