Ovako ne može igrati sportaš. Može idiot. Može bezosjećajni kreten.
Lijepo bi ga kaznio zabranom igranja sve dok se povrijeđeni igrač ne oporavi. Mjesec, mjesec. Godina, godinaa. Doživotno, doživotno. Pa neka si ovakvi gadovi malo razmisle.
Abu Dabi
MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
Naslov: Re: Sportaši koji to nisu Pet 18 Okt - 10:26
Nevjerojatno prljav i brutalan faul na "medvjedu" Murleyju
Dok se Murley na koljenima približavao ogradi, na njega je naletio Panin i laktom ga udario glavom pa ga još stisnuo uz nju. Krvavi Matt Murley ostao je bez svijesti
Medveščak je počeo rusku turneju, a u četvrtak kod Barsa nisu ostali samo bez bodova, već i bez važnog igrača.
Matt Murley nastradao je u 31. minuti nakon nevjerojatno prljavog i brutalnog prekršaja Grigorija Panina. Murley je išao prema golu, ali je pao na koljena poslije faula. Sudac je označio prekid igre i isključenje, a dok je Murley išao prema ogradi na koljenima, Panin ga je podmuklo laktom udario u glavu!
Murley je nakratko ostao bez svijesti, a uz intervenciju liječnika uspio je nakon dvije minute izaći s leda. Niz glavu mu je curila krv, a završio je i na šivanju glave.
Panin je zbog naleta palicom u glavu i područje vrata dobio 2+5+20 minuta, ali to je premalo i očekuje se dodatna, rigorozna kazna lige.
(24sata.hr)
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Sportaši koji to nisu Pon 10 Mar - 17:52
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Sportaši koji to nisu Pon 10 Mar - 17:58
Izbjegao sam plaćanje 18,5 milijuna eura poreza! Ispričavam se i molim za milost
- Duboko žalim za svojim djelima. Taj mi je račun služio uglavnom za klađenje, ali i za špekulativne transakcije poput promjena valuta. Na kraju sam se pogubio u svemu tome... - priznao je Hoeness.
(Večernji.hr)
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Sportaši koji to nisu Pon 10 Mar - 18:01
Abu Dabi ::
Izbjegao sam plaćanje 18,5 milijuna eura poreza! Ispričavam se i molim za milost
- Duboko žalim za svojim djelima. Taj mi je račun služio uglavnom za klađenje, ali i za špekulativne transakcije poput promjena valuta. Na kraju sam se pogubio u svemu tome... - priznao je Hoeness.
(Večernji.hr)
A kako je samo do neki dan moralizirao i prodavao pamet. Lopina. Predsjednik kluba koji parama i moći kupuje igrače suparnika još u pola prvenstva i namjerno ih sabotira i slabi. Da bi Bajern bio nedodirljiv.
Samo neka, to će osjetiti njemački nogomet za koju godinu. Bez konkurencije nema ni kvalitete.
Abu Dabi
MODERATOR
Naslov: Re: Sportaši koji to nisu Uto 21 Okt - 18:53