| Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Pet 22 Jul - 14:50 | |
| Zamislite da idete ulicom a zgodni i neodoljivi muškarci vas gutaju pogledom,dobace vam po neki kompliment onako u prolazu [You must be registered and logged in to see this image.]Kako se osećate u tom trenutku,da li vam dobacivanje i pogledi prijaju ili vam je neprijatno? Mislite da je to primitivno i ispod nivoa ili smatrate da je to simpatično i onako šeretski, nevaljalo ali prija? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Pet 22 Jul - 17:32 | |
| Zavisi od koga jel ? Ako je neki simpatičan, prija mi naravno.. [You must be registered and logged in to see this image.] Ali ako je neki dziber, onda i ne baš Mada, najviše volim kad se s nekim kao gledam, pa smeškam i te fore [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Pet 22 Jul - 19:15 | |
| Kao sto je rekla Shadow zavisi od muskarca....Nije bas fino to pribacivanje, ali to je jos jedan znak da nisam za smece... i kada bolje razmislim, ma ne smeta mi |
|
| |
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Pet 22 Jul - 20:13 | |
| Meni devojke dobacuju na ulici, namiguju, gadjaju brusevima samo da ih primetim ..a neke i gacicama Nije da mi smeta....prijatno je [You must be registered and logged in to see this image.] al nekada kad su Horny [You must be registered and logged in to see this image.]---> [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Šajni
Poruka : 1661
Učlanjen : 31.03.2011
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Pet 29 Jul - 17:29 | |
| Ne volim, jer onda dobacim i ja njima [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sub 29 Okt - 16:17 | |
| Ne padam na zgodne i neodoljive, mene nešto drugo privlači. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sub 19 Maj - 23:48 | |
| Emelie ::Ne padam na zgodne i neodoljive, mene nešto drugo privlači. bravo dobar odgovor, meni da se to desi života mi moga mislila bi da mi se poderala suknja ili hlače više bi mi bilo u tom momentu neugodno |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sub 19 Maj - 23:55 | |
| Meni je dobacivanje simpatično ..pogledi interesantni ..ali opet zavisi i ko vam dobacuje ..ako je to neko ko je simpatičan nasmešim se i uzvratim pogledom..ako ne.. samo ga elegantno eskiviram .. |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Uto 8 Apr - 17:20 | |
| Prošlo je vreme dobacivanja sad su muškarci arogantni i nezainteresovani sve dok ne izađete iz skupog automobila doterane u fulu.Za takvima sigurno imaju šta da dobace. Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
S-L_007 Master
Poruka : 14275
Učlanjen : 05.09.2013
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Uto 8 Apr - 17:26 | |
| Ne volim da dobacujem kao prostak Pogledam je i dam joj neki kompliment Na forumu dobijam kazne zbog toga i sada samo gledam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sre 15 Jul - 21:49 | |
| Ne ne volim dobacivanjeAko se desi redovno napravim takvu fuj grimasu,da mislim neće skoro ni jednoj dobacivati |
|
| |
kliker Elita
Poruka : 3977
Godina : 49
Učlanjen : 30.11.2013
Raspoloženje : hronično opičeno
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sre 15 Jul - 21:53 | |
| ne volim kad mi dobacuju muškarci a volim kad mi dobacuju žene |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sre 15 Jul - 21:57 | |
| Meni se od zenskog pola nijedna dobacuje, gledaju i neskidaju oci ali kao tip sam vruc i cool pa vide da nemaju sanse. Kad progovorim..tope se, jer znam dobro da frertujem. Mada ima one naj naj zenske,ali oni gledaju nesto drugo, novac, automobil, sixpack itd. |
|
| |
Brida Član
Poruka : 104
Učlanjen : 24.06.2015
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Čet 16 Jul - 14:21 | |
| Meni prija muška pažnja, naravno ako je u granicama pristojnosti. |
|
| |
sweet_soul_sister Elita
Poruka : 1342
Godina : 45
Učlanjen : 19.06.2015
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Čet 16 Jul - 17:34 | |
| na ulici, u prolazu? tako rade samo seljačine i svojevrsni manijaci mislim da nijedna normalna žena ne može da voli tako nešto.. iskreno, nikad se ne okrenem, pravim se da nisam čula i nastavim dalje.. i ne bude mi neprijatno, već me nervira ne znam kako dobro da izgleda, ništa mi ne vredi ako nije umeo da priđe kao čovek i nastupi kao muškarac |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Pet 17 Jul - 4:17 | |
| Nekada davno mi je smetalo. Sada mi je ili komicno ili simpaticno |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48571
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sre 22 Jul - 17:05 | |
| Svakoj ženi prija kad joj se dobaci nešto lepo, duhovito, da oseti pažnju. Koja se žena nebi osmehnula da joj dobaciš recimo: Lepotice mala, ti kod mene nebi sudove prala. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sre 22 Jul - 17:15 | |
| sweet_soul_sister ::na ulici, u prolazu? tako rade samo seljačine i svojevrsni manijaci mislim da nijedna normalna žena ne može da voli tako nešto.. iskreno, nikad se ne okrenem, pravim se da nisam čula i nastavim dalje.. i ne bude mi neprijatno, već me nervira ne znam kako dobro da izgleda, ništa mi ne vredi ako nije umeo da priđe kao čovek i nastupi kao muškarac Lepotice, sutra zorom preorem šenicu i zasadim cveće za tebe. Eto ti od manijaka, seljačine. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
sweet_soul_sister Elita
Poruka : 1342
Godina : 45
Učlanjen : 19.06.2015
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sre 22 Jul - 19:17 | |
| ^ vidi, nisam imala nameru da vređam seljake zemljoradnike, mislila sam na seljačinu kao karakternu osobinu.. EROTIC MAN ::Svakoj ženi prija kad joj se dobaci nešto lepo, duhovito, da oseti pažnju. dobacivanje samo po sebi, tako je trulo i bzvz svaka čast ko voli, ja sam u fazonu -priđi mi i reci šta imaš a ne tu k'o neka pi*kica, u prolazu, na šta to liči.. ako to nisu seljački fazoni, e jbga onda..ako me neko traži, u zabludi sam |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Čet 13 Avg - 21:55 | |
| sweet_soul_sister ::na ulici, u prolazu? tako rade samo seljačine i svojevrsni manijaci mislim da nijedna normalna žena ne može da voli tako nešto.. iskreno, nikad se ne okrenem, pravim se da nisam čula i nastavim dalje.. i ne bude mi neprijatno, već me nervira ne znam kako dobro da izgleda, ništa mi ne vredi ako nije umeo da priđe kao čovek i nastupi kao muškarac Lajk. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Sub 5 Dec - 1:44 | |
| Hoće da dobace: Ćao devojčice, onako u prolazu. Možda ga nisam primetila, pa se javlja. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Čet 14 Jan - 19:51 | |
| Meni baš prija kad mi dobacuju. Al da su mlade i lepe. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Pon 15 Maj - 18:33 | |
| A sta ako ja dobacujem |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Pon 15 Maj - 18:48 | |
| malena72 ::A sta ako ja dobacujem Da,da to se desi kad zaista sretnes nesto lepo ili zgodno i nisi ni svestan da komentarises a ta osoba ipak cuje. Nije dobacivanje hahha ali i jeste ,kako odoleti a ne reci wowwwwww koji macan ili koje oci ili... Mislim da to nije ruzno. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? Uto 16 Maj - 14:55 | |
| šta fali, ako je duhovito može baš da bude simpatično. bar bi bilo meni da sam žemsko. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li volite kad vam dobacuju na ulici,u prolazu ? | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie