|
| Prijateljstvo, što je to? | |
| |
Autor | Poruka |
---|
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Sre 10 Okt - 21:47 | |
| Prijatelj je onaj koji te poznaje kakav stvarno jesi, shvata šta si prošao, prihvata šta si postao i još uvek ti dopušta da rasteš. ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Sre 10 Okt - 21:48 | |
| Nikada kasnije u životu nisam imao takve prijatelje, kao one kada sam imao dvanaest.“ – „Ostani uz mene“ ....My heart beats only for you.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Sre 24 Okt - 8:25 | |
| Da,što je to prijateljstvo,da li je to ovo,kad mi Ph.Act kaže,opet si tužna dođi vamo mišu crni,pa me zagrli,pa mi kaže biće sve u redu, nemoj biti toliko tužna,sve je to dio života,kad sam uplakana pa mi kaže,ajde u tri pm koji ti je sad vrag,stalno kukaš,pa se izviče na mene,pa mi svakog čuda kaže,što sad žališ sama si kriva za sve,dobre osobe guraš od sebe, a one loše si sebi dovukla u krilo,ti si čorava kokoš, ništa ti ne znaš,baš si glupa ko tuka,pa me opere i to dobro da mi dođe opet plakati, pa mu ja kažem e sad neš jesti ručak sa mnom,pa se posvađamo ko pas i mačka, ali opet nakon par dana smo prijatelji pravi,ako se to tako može da nazove,pa me polije vodom kao da je bilo slučajno a meni dođe da ga zadavim, pa mu opsujem sve po spisku a on se samo lipo lagano nasmije,pitaj boga koliko se dugo već znamo, sigurno nekih sto godina reklo bi se,mi smo više postali kako jedno, doduše on bolje razmišlja i procjenjuje nego ja,ja kao da imam crni veo preko očiju pa ništa ne kužim,ali eto fala nebesima on je tu pored mene, kad neće da radi ja ga tužim šefu, a on meni samo kaže pi*** zar moraš takva biti, kad ja ne radim,on napravi i moj posao, vidiš kako je bolji čovjek od mene,mi smo više kao plus i minus ,kad se ja obučem ko sam vrag on okrene očima pa mi kaže, ja s tobom tako neću da idem igdje,daj ženo obuci se kako spada pa nisi više balavica,stani malo na loptu pa sagledaj život oko sebe,oblači se fino,voli onoga tko tebe voli, nemoj se praviti blesava više, je li to pravo prijateljstvo ili ne...... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Sre 24 Okt - 23:16 | |
| - Ponoć-ka ::
- Da,što je to prijateljstvo,da li je to ovo,kad mi Ph.Act kaže,opet si tužna dođi vamo mišu crni,pa me zagrli,pa mi kaže biće sve u redu, nemoj biti toliko tužna,sve je to dio života,kad sam uplakana pa mi kaže,ajde u tri pm koji ti je sad vrag,stalno kukaš,pa se izviče na mene,pa mi svakog čuda kaže,što sad žališ sama si kriva za sve,dobre osobe guraš od sebe, a one loše si sebi dovukla u krilo,ti si čorava kokoš, ništa ti ne znaš,baš si glupa ko tuka,pa me opere i to dobro da mi dođe opet plakati, pa mu ja kažem e sad neš jesti ručak sa mnom,pa se posvađamo ko pas i mačka, ali opet nakon par dana smo prijatelji pravi,ako se to tako može da nazove,pa
me polije vodom kao da je bilo slučajno a meni dođe da ga zadavim, pa mu opsujem sve po spisku a on se samo lipo lagano nasmije,pitaj boga koliko se dugo već znamo, sigurno nekih sto godina reklo bi se,mi smo više postali kako jedno, doduše on bolje razmišlja i procjenjuje nego ja,ja kao da imam crni veo preko očiju pa ništa ne kužim,ali eto fala nebesima on je tu pored mene, kad neće da radi ja ga tužim šefu, a on meni samo kaže pi*** zar moraš takva biti, kad ja ne radim,on napravi i moj posao, vidiš kako je bolji čovjek od mene,mi smo više kao plus i minus ,kad se ja obučem ko sam vrag on okrene očima pa mi kaže, ja s tobom tako neću da idem igdje,daj ženo obuci se kako spada pa nisi više balavica,stani malo na loptu pa sagledaj život oko sebe,oblači se fino,voli onoga tko tebe voli, nemoj se praviti blesava više, je li to pravo prijateljstvo ili ne...... Ph.Act je ovde naravno samo jedan virtuelan lik. |
| | | EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 29 Okt - 10:33 | |
| - Ph. Act ::
- Ponoć-ka ::
- Da,što je to prijateljstvo,da li je to ovo,kad mi Ph.Act kaže,opet si tužna dođi vamo mišu crni,pa me zagrli,pa mi kaže biće sve u redu, nemoj biti toliko tužna,sve je to dio života,kad sam uplakana pa mi kaže,ajde u tri pm koji ti je sad vrag,stalno kukaš,pa se izviče na mene,pa mi svakog čuda kaže,što sad žališ sama si kriva za sve,dobre osobe guraš od sebe, a one loše si sebi dovukla u krilo,ti si čorava kokoš, ništa ti ne znaš,baš si glupa ko tuka,pa me opere i to dobro da mi dođe opet plakati, pa mu ja kažem e sad neš jesti ručak sa mnom,pa se posvađamo ko pas i mačka, ali opet nakon par dana smo prijatelji pravi,ako se to tako može da nazove,pa
me polije vodom kao da je bilo slučajno a meni dođe da ga zadavim, pa mu opsujem sve po spisku a on se samo lipo lagano nasmije,pitaj boga koliko se dugo već znamo, sigurno nekih sto godina reklo bi se,mi smo više postali kako jedno, doduše on bolje razmišlja i procjenjuje nego ja,ja kao da imam crni veo preko očiju pa ništa ne kužim,ali eto fala nebesima on je tu pored mene, kad neće da radi ja ga tužim šefu, a on meni samo kaže pi*** zar moraš takva biti, kad ja ne radim,on napravi i moj posao, vidiš kako je bolji čovjek od mene,mi smo više kao plus i minus ,kad se ja obučem ko sam vrag on okrene očima pa mi kaže, ja s tobom tako neću da idem igdje,daj ženo obuci se kako spada pa nisi više balavica,stani malo na loptu pa sagledaj život oko sebe,oblači se fino,voli onoga tko tebe voli, nemoj se praviti blesava više, je li to pravo prijateljstvo ili ne...... Ph.Act je ovde naravno samo jedan virtuelan lik. sumljivi ste vas dvoje meni sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 29 Okt - 10:35 | |
| da sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 29 Okt - 21:32 | |
| Život bez prijateljstva je ništa. ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 29 Okt - 21:32 | |
| Nađi vremena za prijateljstvo, to je put do sreće. ....My heart beats only for you.... |
| | | Enesa Master
Poruka : 11758
Učlanjen : 01.08.2018
Raspoloženje : Osrednje
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 29 Okt - 21:34 | |
| „Prijatelj je onaj koji te poznaje kakav stvarno jesi, shvata šta si prošao, prihvata šta si postao i još uvek ti dopušta da rasteš.“ - William Shakespeare |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pet 2 Nov - 18:00 | |
| Prijateljstvo je kad se na nekoga mozes uvjek osloniti ....My heart beats only for you.... |
| | | neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pet 2 Nov - 18:42 | |
| Nije važno koliko imate prijatelja.. važnije je da su iskreni i da vam žele sve najbolje. |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 5 Nov - 20:30 | |
| - neno ::
- Nije važno koliko imate prijatelja.. važnije je da su iskreni i da vam žele sve najbolje.
Tu ima dosta istine, samo takvi su kao dijamanti a dijamanti nema svugde. |
| | | Enesa Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 5 Nov - 20:35 | |
| Pravi prijatelji su retko kao biser |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 5 Nov - 20:38 | |
| - Enesa ::
- Pravi prijatelji su retko kao biser
Dijamanti su kvalitetni nego biseri. |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 5 Nov - 21:14 | |
| Prijatelje treba paziti i cuvati. ....My heart beats only for you.... |
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Pon 5 Nov - 21:31 | |
| prijateljstvo je veza dve duše nastala na želji da jedna drugoj da najbolje od sebe. nema tu razmišljanja šta i koliko ćeš dobiti zauzvrat, čim krene takva računica to više nije prijateljstvo. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Uto 6 Nov - 22:48 | |
| Prijatelj je onaj ko te upozorava na grešku, a ne onaj ko ti grešku "uljepšava" i time te svjesno dovodi u zabludu .. |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Uto 20 Nov - 13:20 | |
| Prijatelj se u nevolji poznaje, kao zlato u vatri. ....My heart beats only for you.... |
| | | Poly Master
Poruka : 15526
Učlanjen : 04.03.2017
Raspoloženje : hm...
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Uto 20 Nov - 15:50 | |
| Prijatelj moj..šta je to,šta znače te reči...i shvatim Ponekad se probudim umorna. I tužna.Ni do čega mi nije. Mrzi me oči da otvorim, mrzi me kroz prozor da pogledam. Onda stavim ruku na srce, oslušnem kako kuca i pomislim: i on se sada probudio,moj prijatelj….i mozda misli na mene! I odjednom, sve mi nekako dođe lepše, svet oko mene se prepuni bojama, vazduh zamiriše na pomorandžu ili na neka daleka mora i ja osetim kako mi kožom struji neka neobjašnjiva čarolija zvana život..prijatelj me čeka već pola sata,strpljivo..Da bi čovek imao dušu mora se s njom roditi |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Ned 9 Dec - 20:31 | |
| Povjerenje ....My heart beats only for you.... |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Ned 9 Dec - 21:14 | |
| Odgovornost. |
| | | Enesa Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Ned 9 Dec - 21:23 | |
| Prijatelj je uz tebe i kad ti svi okrenu ledja |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Ned 9 Dec - 21:25 | |
- Prijatelj je uz tebe i kad ti svi okrenu ledja
Kad pronadjes mi takvog prijatelja javi mi se molim te. |
| | | Enesa Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Ned 9 Dec - 21:28 | |
| - Tony ::
- Enesa ::
Kad pronadjes mi takvog prijatelja javi mi se molim te. Tesko je naci ali ima, prvo treba biti takav prijatelj da bi neko drugi tebi bio isti. Mada nije pravilo, nekad te izda bas prijatelj a to najvise boli |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? Ned 9 Dec - 21:32 | |
- Tony ::
- Enesa ::
Kad pronadjes mi takvog prijatelja javi mi se molim te. Tesko je naci ali ima, prvo treba biti takav prijatelj da bi neko drugi tebi bio isti. Mada nije pravilo, nekad te izda bas prijatelj a to najvise boli Najveci neprijatelj je tvoj prijatelj, tj. moze biti. Ako zelis 100% sigurnosti, zaboravi to sa prijateljom. Nasloniti se mozes samo na obitelj svoju. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prijateljstvo, što je to? | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 4 od 6 | Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 125 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 125 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|