Već je prošlo sedam godina od čuvenog "kućnog videa" najpopularnije Hrvatice, a kao da je juče bilo... Seve je sve do sada odbijala da javno govori o "seksu na jahti" koji je gledao ceo svet...
Ipak, odlučila je da konačno i ona nešto kaže o "filmiću" koji je bio popularniji i od Pamelinog. I dok je svetski poznata starleta popularnost gradila na golotinji, Severina kaže da ju je video umalo koštao karijere.
"U čemu mi je pomogao? Da budem slavna, poznata, da budem na televiziji? Samo je moje ime 'to' napravilo poznatim. Ako je uspeh nekoga baciti u blato i duboku depresiju, ako je uspeh da vam se otkažu sponzorske ugovore i kada svaki smeh koji čujete mislite da je upućen vama i kad sam morala na sedam meseci odustati od onoga što sam najviše volela - planiranih koncerata, onda je pitanje šta je to neuspeh, a posebno ako se dogodi na brdovitom Balkanu", pita se buduća srpska snajka.
Pevačica kaže da je film pomogao samo onima koji žele da lečeći svoje frustracije ospore talenat.
"Uvek kada žele da mi ospore talent i uspeh, tim videom kao crvenom krpom mašu mi ispred nosa. Nečijim zlom postala sam javno dobro. Ali ne osuđujem nikoga i nemam gorčinu. To je težak udarac za ženu. A u tom periodu sam bila na 'vrhu sveta'", rekla je Severina za hrvatski list "24 express".
Juče u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Čet 21 Nov - 16:46 od Poly
» Razni vicevi
Čet 21 Nov - 16:44 od Poly
» Max Leiva, 1966 | Abstract Figurative sculptor
Sre 20 Nov - 18:52 od Poly
» Misli nas "malih" ...
Sre 20 Nov - 0:15 od Emelie
» Pesma za moju dušu
Sre 20 Nov - 0:11 od Emelie
» Uživo...