Srbin iz sela sa 6.000 ljudi slao ljubavne poruke devojkama preko Fejsbuka i odbijen - 5.000 puta!Predrag Jovanović (34) nudio je devojkama ljubav putem Fejsbuka i to preko ni manje ni više nego 5.000 poruka! Dobio je samo 15 odgovora i svi su bili negativni. Ostale devojke su ga ignorisale, a sada je o njemu pisao i "Hafington post".
Momak koji živi u selu nadomak Beograda smatra da je danas veoma teško upoznati devojku na ulici ili u klubu.
- Ili su zauzete, ili me smatraju čudakom jer sam prišao da porazgovaram - kaže Peđa.
Zbog toga je potragu za srodnom dušom započeo i na Fejsbuku. Međutim, nije zadovoljan odzivom.
Članak o Predragu u američkim medijima
- Sve što tražim jeste da mi neko da šansu, da se nađemo i počnemo od toga. Svestan sam da bi mogli da me proglase najvećim gubitnikom svih vremena, ali to je rizik koji sam spreman da preduzmem. Samo želim ženu pored sebe koju ću moći da zovem svojom - ističe on.
Predrag je dodao da u svom rodnom mestu, u kome živi svega 6.000 stanovnika, ima male šanse da pronađe nekoga za vezu. Zbog toga se nada da će ubuduće imati više sreće na društvenim mrežama.
Huffington post
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie
» Šta slušate dok kuckate na Haossu?
Juče u 22:35 od Emelie