Zagledam u sebe, tražim tvoje oči i plaši me pogled s tim osmehom smelim. Obojena slutnjom strahujem da kročim i ne mogu ništa osim da te želim...
~ Dragana Konstantinović
Malena40
VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
Naslov: Re: Volim te Sre 8 Maj - 21:30
Dacu ti poljubac iskreniji od svega, jer ti si ono sto meni treba, zelim te imati tu kraj sebe i jos da ti kazem ne mogu bez tebe
....My heart beats only for you....
Malena40
VIP
Naslov: Re: Volim te Sre 8 Maj - 21:30
Želim te kao zavreli kamen kišu, kao ptica beskrajna prostranstva, voli me....nek ova noč ubije postojanje vremena za tebe i mene. Voli me,kao zatvorenik miris slobode, voli me,kao i ja tebe.......ZAUVEK!
Lilith
Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
Naslov: Re: Volim te Sub 25 Maj - 21:35
Malena40
VIP
Naslov: Re: Volim te Pon 27 Maj - 23:01
neno
MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
Naslov: Re: Volim te Čet 13 Jun - 14:08
VOLIM TE ...
Sjedni. Ne tu. Preko puta. Moram te vidjeti.
Ne, ne prekidaj me.
Šuti.
Pusti me da ti kažem ono što sam već trebala reći.
Kad trebaš doći, bojim se tvog dolaska. Zbog nedolaska. Jer, ako kasniš samo pet minuta srce mi je u dlanu i moja me ljubav ili možda strah boli.
I zato ne smijem kasniti. Već sutra može biti kasno. A nisam ti još rekla kako i koliko te volim.
Volim te tijelom, pokretima, pogledom, dodirima, riječima. Volim te smijehom i suzama. Volim te tugom i brigama.
Ne. Ne gledaj me zastrašeno. Ljubav, ma kakva bila: neispunjena, sretna, lakomislena i površna prava i zauvijek...
Boli.
Kad dolazim, pitam se čekaš li me.
Bojim se da jednog dana više ne otvoriš vrata.
Bojim se praznog stubišta bez mirisa, bez zvuka, svjetla.
A nisam ti rekla: najviše se bojim vremena koje ne čeka. A ja kasnim.
I u tom trajanju ne znam da li sam učinila sve za tebe ljubavi moja.
Iskra Tanodi
Lilith
Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
Naslov: Re: Volim te Pon 5 Avg - 21:29
"...jer ljubav je moja kamenje,
breme i znamenje..."
aca
Elita
Poruka : 1366
Učlanjen : 29.06.2019
Raspoloženje : Surfujem po živcima
Naslov: Re: Volim te Uto 13 Avg - 13:58
Veštice moja
Zbog cega srce svoje krijes iza te grube, snazne fasade kad ti je srce toliko nezno i zeli nekome da se dade
Plasis se da te povredi neko da spases sebe bola i tuge i ne znas da je bas sve to ljubav Sreca i Bol su ljubavi sluge.....
Jer ljubav ima bas mnogo lica i puna smeha i puna placa pa smelo srce otvori svoje sto te ne ubi , to te ojaca....
By B
Tebra moj
My Name Is Nobody
Elita
Poruka : 4095
Učlanjen : 31.03.2011
Naslov: Re: Volim te Pon 19 Avg - 20:08
Znam... Ti dolazis da odes. Da mi na tren vratis srecu o kojoj snim, da mi osmeh vec krene na lice, a onda...da i ti odes sa njim. Znam, ti dodjes da osetim radost, da pomislim da imam sve. I da me podsetis sta je to mladost i kako je to zagrliti te. Dodjes, ali moras ici... Vratis mi krila, pa ih slamas. I bas kad mislim da cu te stici, shvatim da negde daleko sanjas. Ovde si, ali putujes... Dolazis i kreces u istom casu. Ali i sama znas da mi dugujes tu srecu sto se cuje u tvome glasu. Znam... Ovde si. Sad si tu. I nije bitno sto neces biti... Jer i da razdvoje na pola zemlju svu, ja cu opet o tvojim ocima sniti. Pokusavam smiriti sebe iznutra... ali svaki put tako jako zadrhtim kad pomislim da neces tu biti sutra. Znam... Ti dolazis da bi otisla ali ja ipak za to disem, kad te nema, da mi falis, i da pesme tebi pisem...
Malena40
VIP
Naslov: Re: Volim te Pon 27 Jan - 22:48
Volim te jer si me prigrlila i poklonila mi srce svoje kao školjka si se otvorila i prepustila u ruke moje.