wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Dlakave noge kao metoda odbrane devojaka od napasnika? Sub 26 Jul - 0:40 | |
| Iz Kine stiže zanimljiv predlog da devojke ne briju noge kako bi se zaštitile od nasrtljivih momaka. Na jednoj tamošnjoj društvenoj mreži objavljena je fotografija dlakavih ženskih nogu, uz komentar: “Super-seksi, novi letnji hit, od izuzetnog značaja za zaštitu mladih devojaka koje idu u provod”. Fotografija je počela da kruži Internetom i izazvala vrlo podeljena mišljenja. [You must be registered and logged in to see this image.]Iskreni da budemo, ne bismo voleli da se ova metoda “primi” u narodu. Muskimagazin. |
|
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Dlakave noge kao metoda odbrane devojaka od napasnika? Pon 8 Sep - 1:53 | |
| Ova će da me natera da obrijem svoje |
|
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Dlakave noge kao metoda odbrane devojaka od napasnika? Pon 8 Sep - 9:13 | |
| |
|
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Dlakave noge kao metoda odbrane devojaka od napasnika? Pon 8 Sep - 16:28 | |
| - wild filly ::
..objavljena je fotografija dlakavih ženskih nogu, uz komentar:
“.. od izuzetnog značaja za zaštitu mladih devojaka koje idu u provod”.
Draga moja filly, umjereno dlakave ženske noge, uzbudjuju mnoge muškarce I njima je čisto žao što se depiliraju.. I to prava sitnica naspram ovakvih "ženskih" atributa; [You must be registered and logged in to see this image.]Znam jednu iz susjedstva koja je sretno udata I ima dvoje djece, gdje joj se na licu jasno vidi da ima jake brkove koje redovno brije. Dakle, dlakave noge se mogu sakriti, prikriti ali na licu... Ima ih koje imaju I bradu, ali to je druga priča. |
|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Dlakave noge kao metoda odbrane devojaka od napasnika? Uto 9 Sep - 9:32 | |
| - neno@1 ::
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Meni je ovo odbojno. Ako me je htjela odbiti, uspjela je. Brišem nalijevo. Trkooooooooooom. |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dlakave noge kao metoda odbrane devojaka od napasnika? | |
| |
|