neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Šta nam se to dogadja? (Da li smo to stvarno mi?) Čet 5 Feb - 13:22 | |
| Zar smo to stvarno mi?? Ne mogu da vjerujem da ovako misle ljudi 21 vijeka.. Nebitno ko su akteri, uzeo sam samo primjer ljudske pakosti I izopačenih mišljenja.. Volio bih čuti I vaša mišljenja ili samnom nešto nije u redu.. Unaprijed ću reći da apsolutno ne podržavam nikakvo nasilje a pogotovo prema ženama, djeci... Bez obzira šta je uzrok, svako(a) ko podržava ovog "macho men-a" neka se zamisli na trenutak u njenoj koži.Na kraju krajeva, "pravog muškarca" neće nikad prevariti njegova voljena. * UDRI JOŠ JAČE? BRUKA I SRAMOTA Vladu Stanojevića na Fejsu podržavaju brojne žene i muškarci! Neki od komentara idu toliko daleko da tvrde da je zapravo njegova jedina greška bila u tome što je bio sa takvom devojkom. [You must be registered and logged in to see this image.]Na Fejsbuk profilu Vlade Stanojevića već nekoliko sati traje opšti internet rat njegovih pratilaca i prijatelja oko toga da li je popularni voditelj kriv ili nije. Podsetimo, Vladimir Stanojević brutalno je pretukao svoju devojku Anu Mariju Žujović i to zbog tračeva da ga vara.Voditelj je bio u provodu gde su mu prijatelji punili glavu da ga Ana Marija vara i kada je stigao kući usred noći nasrnuo je na pospanu fitnes istruktorku. I dok se u medijima smenjuju izjave i svedočenja njih dvoje, na Fejsbuku je sve više komentara koji pružaju podršku popularnom voditelju. Neki od njih idu toliko daleko da tvrde da je zapravo njegova "jedina greška bila u tome što je bio sa takvom devojkom". [You must be registered and logged in to see this image.]Prenosimo vam još neke od komentara koji su osvanuli na Vladinom profilu. Ono što posebno čudi je da su većinu komentara poslale devojke:
- "Ja sam uz Vladu a sigurna sam da ce se uskoro dokazati da on decko nije nista kriv... i da ce svi biti uz njega... a o doticnoj... msm da nema potrebe trositi reci... fino se ismejala,rekla da je super posle svega i danasnjeg dana...(savrseno se izrazava,vrlo obrazovana osoba KOJA NI DAN DANAS NE MOZE DA VERUJE DA JE VLADIMIR TO URADIO...(ni dan danas ...vise nije znala sta da slaze pa se malo zbunila i u vremenu) znaci nista joj ne fali... uspela je sta je naumila ..."
- "Ne zelim da stanem ni na ciju stranu, ali mislim da je Vlada potpuno u pravu... Kao okacila selfi sa tu nekim modricama, a napucila usne i izbacila grudi... Ma dajte ljudi, molim vas... Znate sta, ipak stajem na Vladinu stranu.... Vlado, nadji devojku koja ce biti vredna tebe, a ne neka poput ove... Podrska!!!!"
- "U roku od par sati se takva modrica ne stvara.Bojim se da je ovde ulogu odigrala dodatno i neka bojica.Mada,opravdanja za bilo kakvo odgurivanje,a tek udarac, nema."
- "Sta ga bre napadate. Zapitajte se prvo, sta ona glumi. Vrda tamo-vamo. Vlado, uz tebe smo!"
- "Pa da je stvarno tako izmlatio kao sto nije kojom logikom preko noci crni tragovi na oku?!? Zar ne ide prvo zatvoreno oko, pa neke dugine boje, pi.ke materine pa onda takav trag..bitno je pucenje usana i izbacivanje grudi, a kcenat je na modrici..ma daaajte molim vas! Neko je samo zeljan medijske paznje! Vlado podrska!!"
(EPK) |
|
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Šta nam se to dogadja? (Da li smo to stvarno mi?) Čet 5 Feb - 21:41 | |
| Prvo, ko su njih dvoje u našim životima? I zašto da nam se život kreira na njihovim postupcima? Kakav su oni parametar ponašanja kojim bi mi trebalo da se rukovodimo ? Čime su oni zaslužili da se ''vrte'' u medijima? Mene više brinu ova gore pitanja, nego sam čin. Toliko toga je iskomercijalizovano, da je zaista pitanje da li se sve stvarno desilo ili su željni što više naslova u novinama. |
|
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Šta nam se to dogadja? (Da li smo to stvarno mi?) Čet 5 Feb - 22:39 | |
| Njih sam uzeo kao "primjer" I oni su nebitni, medjutim ovakvih primjera ima dosta, od toga ne možemo pobjeći niti zažmuriti kao da se ne dešava.
Ono što je poenta, kao što sam htio naglasiti je odobravanje tog nasilja. Ovo nije "iskomercijalizovano" u smislu "nije to ništaa" samo ćemo se malo izreklamirati. Sve da je I tako (a nije), sama podrška dotičnom tipu je u najmanju ruku skandalozna, divljačka.. Jednom nasilnik, uvijek će I biti.. vjerujte (a I ne morate) da je tako. |
|
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Šta nam se to dogadja? (Da li smo to stvarno mi?) Pet 6 Feb - 14:15 | |
| 10 puta kada je totalno ok da muškarac udari ženu! Predstavljamo vam deset situacija u kojima je opravdano malo izdevetati ženu. [You must be registered and logged in to see this image.]Foto: SD/ilustracija 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.Svaka druga žena u Srbiji je tokom života bila izložena nekom obliku porodičnog nasilja. Samo deset odsto žena prijavilo je fizičko nasilje u proteklih godinu dana. STOP NASILJU NAD ŽENAMA!Srbija danas |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Šta nam se to dogadja? (Da li smo to stvarno mi?) | |
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie