Ima nesto u tvom liku Ima nesto u oku tvom Ima nesto, nesto u tebi Sto nikom draga, veruj mi Poklonio ne bi
Ima nesto u tvom smehu I baca me iz ravnoteze Vodi me ka svakom grehu I za tebe draga silno veze Mila moja
Kad bi znala koliko mi znacis Sto me jutrom poljupcima budis Sto mi Sunce na dlanu donosis Pa sam sretan sto te takvu imam Sto te volim
Ucinio bih sve za tebe, mila moja Sa prosekom cu da se druzim ako treba Ucinicu da budes sretna do Sunca i Neba Zbog slatke tajne u tebi Zbog te slatke tajne u tebi Zbog te slatke tajne u tebi Mila moja
Zlatni Prsti
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski
Tvoje nježne godine što mi mogu dati tvoje srce dugo znam neće da me shvati tvoje oči pune sna kako da me slijede moje pjesme tužne su za te jos ne vrijede
Ti bi htjela zauvijek što sam davno dao tebi život nudi sve ja sam ljubav krao svoje nježne godine ti ćeš dati drugom jer ja bih tvoje poljupce ispunio tugom
Ne budi, ne budi se mala ti ne znaš ni dobro ni zlo ne budi, ne budi se mila jer nije još vrijeme za to
Tvoje ruke malene kako da me grle jer dok moje traže mir tvoje nekud hrle tvoje nježne godine nježne misli tvoje mogu da nas razdvoje prije nego spoje
Arsen Dedic
malalila
MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Sre 1 Nov - 23:40
Zivot je more
Zivot je more, pucina crna po kojoj tonu mnogi sto brode nije mi srce plasljiva srna ja se ne bojim velike vode
Lome me vali, nose me struje oseka srece, a tuge plima siba me nebo bicem oluje al' jos se ne dam i jos me ima
U jutra rana plase me senke minulih dana secanja mutna kao u lazi, kao u snu ipak se borim, ipak se nadam sve manje letim, sve vise padam i sve su jace ruke sto me vuku dnu
Mozda ce zena svilenog bedra koja me zove i pruza ruke uliti vetar u moja jedra do nove zene, do nove luke
Zivot je more zivot je more zivot je more
Djordje Balasevic
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Uto 7 Nov - 9:50
Bože zdravlja
Bože daj vatrenu, iskrenu i da voli A da ne bude mi utjeha to Što sirenu morska proguta so
Bože daj surovu istinu da me vodi A da ne bude mi izgovor to Što se isto vrate dobro i zlo
Živim skromno ovdje nema mjesta suncu Varljive ploče zemlje ispucalo lice Oštra je nula u ljetni dan
Uz put smo izgubili zvijezde Uz put smo izgubili vrijeme
Spektar opcija je uži nego ikad Gladne horde traže meso bilo koje Putujem lakše jer putujem sam
Bože zdravlja kada pravde nama
Uz put me pozdravljaju vatre što me griju Ako im priđem mogu lako da opeku Dobro ih znam Ja volim ih sve
Bože daj vatrenu, iskrenu i da voli A da ne bude mi utjeha to Što sirenu morska proguta so
Bože daj surovu istinu da me vodi A da ne bude mi izgovor to Što se isto vrate dobro i zlo..
Uz put sam izgubio vrijeme Uz put sam izgubio nju
Bože zdravlja kada pravde nema
Letu Štuke
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Ned 12 Nov - 10:40
Kad sam te vidio
Kad sam te vidio bilo mi je jasno, odaje te nešto, ti ne nosiš sreću, a znao sam što tražim i da takvu neću.
Kad sam te vidio bilo mi je jasno, a kad sam te poljubio već je bilo kasno, već je bilo kasno.
Kad sam te vidio znao sam što gubim, ne daju se tako ponos i sloboda, al ne gase tu vatru ni vino ni voda.
Kad sam te vidio znao sam što gubim, al kraj mene si zaspala kako da te budim, kako da te budim.
Kad sam te vidio u trenu sam znao otećeš mi blago, a malo mi dati, sve što mi je sveto sa tobom će pasti.
Kad sam te vidio u trenu sam znao, al već sam te dodirnuo već sam život dao, već sam život dao.
Kad sam te vidio bilo mi je jasno, pomoći mi neće razum ni iskustvo, a poslije svega samo nevolja i pustoš.
Kad sam te vidio bilo mi je jasno, a kad sam te poljubio već je bilo kasno, već je bilo kasno.
Arsen Dedic
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Ned 12 Nov - 10:49
Pricao bih ti o sebi
Pričao bih ti o sebi Kad su hladne noći duge Toliko je tog u meni Slušao sam vječno druge
Pričao bih ti o sebi Vinom te i bolom trujem A ti se ko u snu smiješiš Što od tebe očekujem
Kad si i ti kao i sve druge Slučajno pored mene Ne vjeruju ništa tvoje oči zaljubjene
Kad si i ti samo noćni putnik Što daleko svjetlo prati Svatko priča svoju priču Tko će koga saslušati
Pričao bih ti o sebi Što se ne zna što se ne smije Ti si bila prevarena Lagale su moje pjesme
Pričao bih ti o sebi Ali noć se bliži kraju Opet će nas naći jutro U šutnji i zagrljaju
Arsen Dedic
Gost
Gost
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Sub 18 Maj - 16:29
Double Bass
~ All of which makes me anxious
At times unbearably so ~
Gorillaz
Gost
Gost
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Sub 18 Maj - 16:32
Time
~ Ticking away the moments that make up a dull day Fritter and waste the hours in an offhand way. Kicking around on a piece of ground in your home town Waiting for someone or something to show you the way.
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain. You are young and life is long and there is time to kill today. And then one day you find ten years have got behind you. No one told you when to run, you missed the starting gun.
So you run and you run to catch up with the sun but it's sinking Racing around to come up behind you again. The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death.
Every year is getting shorter never seem to find the time. Plans that either come to naught or half a page of scribbled lines Hanging on in quiet desperation is the English way The time is gone, the song is over, Thought I'd something more to say.
Home Home again I like to be here When I can
When I come home Cold and tired It's good to warm my bones Beside the fire
Far away Across the field Tolling on the iron bell Calls the faithful to their knees To hear the softly spoken magic spell ~
Pink Floyd
Gost
Gost
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Uto 18 Jun - 22:19
Streets of Philadephia
I was bruised and battered, I couldn't tell what I felt.
I was unrecognizable to myself.
Saw my reflection in a window and didn't know my own face.
Oh brother are you gonna leave me wastin' away
On the streets of Philadelphia.
I walked the avenue, 'til my legs felt like stone,
I heard the voices of friends, vanished and gone,
At night I could hear the blood in my veins,
It was just as black and whispering as the rain,
On the streets of Philadelphia.
Ain't no angel gonna greet me.
It's just you and I my friend.
And my…
~ BRUCE SPRINGSTEEN ~
Lilith
Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Uto 18 Jun - 22:26
Zbog tog teksta je Bog izmislio plastične čaše
Gost
Gost
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Uto 18 Jun - 22:38
Mene samo čini više melanholičnim nego inače
Lilith
Master
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Uto 18 Jun - 22:39
Ti i tvoja melanholija, bre
Gost
Gost
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Uto 18 Jun - 22:41
Nije monotonija što me noćas ubija. Što mi srce razbija na sitne komade. To je melanholija, nijemonotonija. Bolest koja probija sve moje blokade.
Lilith
Master
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Uto 18 Jun - 22:43
Ori Mile al duboko, moj oraču crno oko, znaj dragane nema gazde bez duboke brazdeeeeeeeeeeee
Gost
Gost
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Uto 18 Jun - 22:48
Lilith ::
Ori Mile al duboko, moj oraču crno oko, znaj dragane nema gazde bez duboke brazdeeeeeeeeeeee
Lilith
Master
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Uto 18 Jun - 22:50
Gost
Gost
Naslov: Re: Vaši najdraži stihovi pjesama Sre 19 Jun - 21:37
When you ain't got nothin', you got nothin' to lose
You're invisible now, you got no secrets to conceal
Gost
Gost