|
| |
Autor | Poruka |
---|
drexler Master
Poruka : 6727
Učlanjen : 02.02.2012
| Naslov: Tekstovi domaćih pjesama Sub 11 Feb - 8:55 | |
| EKV - Par godina za nas
Moj prijatelj i ja sedimo na klupi gledamo zvezde slušamo vesti što su upravo stigle kažu da imamo još samo par godina za nas
imali smo igračke i živeli smo sve sve one igre na sreću one igre za ljude što je smislio neko pre samo par godina za nas
da li znaš kako želim da te nađem da li znam šta trebam da znam voli me kako nikad nisi volela
voli me onako kako nikad nisi volela voli me onako kako nikad nisi volela
živimo u pričama, branimo se, hodamo i slavimo neke bezvezne stvari neke bezvezne priče što je smislio neko u samo par godina za nas
nisu dovoljne reči, samo obične reči da me vrate u život nije dovoljan dodir ni da znam da te imam još samo par godina za nas
voli me onako kako nikad nisi volela voli me onako kako nikad nisi volela
raste kao nada, kao more, kao govor kao pokret, kao zora, kao dete, kao krv kao želja medu nama raste kao bol i grize sve pred našim očima
voli me onako kako nikad nisi volela voli me onako kako nikad nisi volela |
| | | drexler Master
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 14 Feb - 10:58 | |
| Azra - Kao ti i ja
dijete u noći kao ti i ja stranac u prolazu kao ti i ja cvijeće na granici tone u san žena u krevetu kao ti i ja dodir usana oznojena tijela daleko od ljubavi kao ti i ja
jutro na obali kao ti i ja napušteni brodovi plivaju lijeno rastočene olupine kao ti i ja
Poslednji izmenio Morgoth Bauglir dana Ned 19 Feb - 16:18, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Uklonjen link) |
| | | malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 14 Feb - 11:37 | |
| Slucajno - Kiki Lesandric
Znao sam, i pre nego sto sam te video na mome prozoru od sna, u tebi su se sakrile, kao noc, sve zene koje sam voleo…
Ne, necu da krijem bol reci su samo izgovor, a tvoje usne precica za greh.. Ne, ja ne mogu da nosim to prokletstvo da te zavolim slucajno, a izbugim, zauvek …
Znao sam, nije za mene ovaj grad gde zivis brzo i umres mlad, al ruke moga andjela mi ne daju, da odem dole niz vodopad…
Sve sto tebi napisem, izgubim i obrisem, kao da se nije ni desilo… Samo na srcu nosim znak, tvoje ime kao oziljak, ako te sretnem slucajno…
Ne, necu da krijem bol reci su samo izgovor, a tvoje usne precica za greh.. Jer na srcu nosim znak, tvoje ime kao oziljak, verujem u slucajno… u zauvek…
|
| | | drexler Master
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 14 Feb - 13:37 | |
| Aleksandra Radović - Kao so u moru
Cet'ri hladna zida jedna odaja hotel izgubljenih dusa nocas je moja stanica
Ja sam svome brodu i talas, a i vir daleko od ociju srce nece naci mir
Ja idem, svetla neka ostanu Kroz prozor moje duse sijace da me nadjes kada od mene svi odustanu Ti mozes da se vratis tu
Ref. Pamet kad se pomeri nedostaje mi tvoje bliskosti dodje mi da zgazim sve i da podjem bilo gde, sa bilo kim
Pamet kad se pomeri nedostaje mi tvoje bliskosti moje lice gubi boju, kao so u moru bez tvoje neznosti
Cetr'i hladna zida jedna odaja moje nebo ostalo je medju tvojim prstima
Ja sam svome brodu i talas, a i vir Daleko od ociju srce nece naci mir |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 14 Feb - 13:45 | |
| ZA KOJI ZIVOT - Dado Topic
Za koji zivot treba da se rodim za koji sudnji dan treba da zivim I kojem bogu treba da se molim i koju zenu treba da volim ja.
Za ciju ljubav treba da sam sreca za koju ranu treba da sam bol. Na cijem odru treba da sam sveca za koju zenu treba da sam bol.
I nikada necu saznati to kud vodi me put zivota mog za ciju volju sve radja se i mre
Za cije nebo treba da sam duga u cijoj tami treba da sam luc. Za koju pesmu treba da sam tuga u cijoj casi treba da sam zuc ja.
Za koju jesen treba da sam zetva za koju sliku treba da sam kist za cije usne treba da sam kletva za koje grane treba da sam list.
Ref I nikada necu saznati to kud vodi me put zivota mog za ciju volju sve radja se i mre. Za koji zivot treba da se rodim za koji sudnji dan treba da zivim I kojem bogu treba da se molim i koju zenu treba da volim ja.
Poslednji izmenio malalila dana Ned 17 Feb - 22:19, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | drexler Master
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 14 Feb - 18:26 | |
| Gibonni - Oprosti
Malo je rec' da se prelija pjat kad se vonj od nevoje u zraku cuti ja ne idem lec' da ne osjetim led s' tvoje strane postelje di mucis
Ref. Di svako drzi svoju stranu i ponosa i gluposti moglo bi bit' da je lakse umrit' nego ljudima rec oprosti
Ja te ne mogu nac' takvu kakvu te znam i to sta hoces od mene ja ne razumin i ovo ovde nisi ti, ni ovo ovde nisan ja to su neki furesti, bisni judi
Oh, Boze da mi te prominit ili tebe ili sebe, isto je moglo bi bit' da je lakse umrit' nego judima rec' oprosti
Say, say to each other I'm sorry
Ref. |
| | | drexler Master
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 17 Feb - 9:21 | |
| Azra - `68
doktore šta se to događa sa mnom osjećam se čudno imam 37 godina i bjednu diplomu uznemiruju me noćne polucije i boli me glava profesor sam na srednjoj školi tamo predajem neka lijeva prava onanija mi je redovna mjesečna plata mizerna što da radim bez akcije čitav dan dok sam bio student ružio sam često čitao praxis polemizirao vješto anarhizam mi je bio u krvi svi na barikade sanjao sam kako vodim proletere mlade a danas doktore pomozi mi teško mi je vjeruj mi što da radim bez akcije čitavi dan moje društvo za šankom ordinira od 19 do 22 ono niti eksa niti galami zuri u prazno i truli šljakeri spavaju po tramvajima djeca se ljube na ulicama noći su frajerske i uvijek na smetnji noći su samo na smetnji ja sada idem iz ovih stopa da se bacim ravno u savu šezdeset osam šezdeset vratit će se opet osam šezdeset
Poslednji izmenio Morgoth Bauglir dana Ned 19 Feb - 16:19, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Uklonjen link) |
| | | drexler Master
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 17 Feb - 17:42 | |
| Vlado Georgijev - Put do srca tvog
Gdje da putujem? Gdje da ostanem? uz tebe ja sam sve vidio
stare mostove mokre ulice duge obale i more nemirno svijet dok se rusio
Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja
al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja
Koliko sam lazi izreko toliko sam zla sebi nanio al' nesto se u meni slomilo i dusu sam otvorio
koliko sam zora svanuo toliko ti dusu ranio i ne moze mi pomoci ni Bog da nadjem put do srca tvog
Poslednji izmenio Morgoth Bauglir dana Ned 19 Feb - 16:20, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Uklonjen link) |
| | | Mina
Poruka : 7923
Učlanjen : 15.11.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 26 Feb - 0:26 | |
| Blues mutne vode Djordje Balasevic
Svasta se rodi u mutnoj vodi, lukava mrena i glupavi smudj, karas i bandar, lopov i zandar i ribe sto zive na racun tudj.
Malene one vecih se klone, ne pazis i vec te nema za tren. Gde god da beze stignu u mreze, neko se rodi da postane plen.
Ja pevam svoj blues bez namere bitne. I najvece ribe za mene su sitne. Ja sa strane samo posmatram taj svet. A budem i ja i smuvan i varan, pa svakom se desi da ispadne saran, to je bar rutinska stvar.
Ko zivot vodi u mutnoj vodi mora sve trikove dobro da zna, u mutnoj vodi, sto mnogim godi, posebno onim sa vrha i dna.
Svi znaju svrhu, stuka na vrhu, tu su da kvare i naprave lom, a dole na dnu sudbinu jadnu mnogima resava nekakav som.
Ja pevam svoj blues bez namere bitne. I najvece ribe za mene su sitne. Ja sa strane samo posmatram taj svet. Ja pevam svoj blues u srcu dubine i drzim se pretezno zlatne sredine, to je bar rutinska stvar, rutinska stvar.
Na sta se svodi zivot u vodi? Pa eto, grabljivci imaju vlast. Grgec je glupan, ali je krupan, pa male ribice guta u slast.
U dane gadne, kad voda padne, plasljive ribe ne vrede ni gros, naidju krize, drukcije grize, i samo najbolji plivaju jos.
Ja pevam svoj blues bez namere bitne. I najvece ribe za mene su sitne. Ja sa strane samo posmatram taj svet. Ja pevam svoj blues u vrtlogu gluvom i pitam se sta rade ribe na suvom, a to je bar rutinska stvar.
|
| | | haklberi
Poruka : 31977
Učlanjen : 20.09.2011
Raspoloženje : Светлост, плодна земља испод и сунце изнад мене
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 28 Feb - 14:18 | |
| SUNCOKRET - MOJE BUBE
Kad sam umorna i besna kad ti pricam reci grube ili cuti ili bezi dosle su mi moje bube
Kad sam umorna i besna kad ti pricam reci grube ili cuti ili bezi dosle su mi moje bube dosle su mi moje bube dosle su mi moje bube
Sta mogu, sta mogu, sta mogu kad sam ustala na levu nogu znaj, znaj, znaj jedna svadja nije kraj, znaj, znaj, znaj jedna svadja nije kraj.
Kad mi jednom lose krene kada nisam dobre volje ti ne ljuti se na mene mozda sutra bice bolje
Kad mi jednom lose krene kada nisam dobre volje ti ne ljuti se na mene mozda sutra bice bolje
Sta mogu, sta mogu, sta mogu kad sam ustala na levu nogu znaj, znaj, znaj jedna svadja nije kraj, znaj, znaj, znaj jedna svadja nije kraj. |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 24 Mar - 19:51 | |
| BLUES ZA MOJU BIVŠU DRAGU - BIJELO DUGME
i nikad se necu vratit u svoj rodni grad tamo me ne ceka niko i vec odavno su izblijedila sva lica i vec odavno imena im ne znam samo ponekad zimi sjetim se tebe tebe moja bivsa draga neke njeznosti davne nesto mi sapne u srcu i znam da sam na svijetu sam i da te ponovo vidim sta bih ti o sebi mogao reci osim da sam sreo mnogo ljudi a da mi prijatelj nije bio nijedan i da sam bio i gladan i slavan i veseo i placan i bijedan i da me ljubilo mnogo zena a da nijednu volio nisam nesto mi sapne u srcu i znam da sam na svijetu sam moja draga moja draga bivsa draga moja draga i evo umoran starac sam sad mada izgledam mlad
|
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 11 Apr - 21:49 | |
| Prelepa pesma, divni stihovi
Tema classica
Od pocetka na ovamo sve se menja neprestano zato mnogo snage treba da se krene sve do neba
Kad ti dusa spusti jedra kad pegazu klonu bedra eto meni crne ptice crne ptice zloslutnice
Soba prepuna knjiga kutija mala sto svira gledam kitnjasti ram na slici prasnjavi lik
Misli lete sve dalje blistave nestvarnih boja gledam prastari sloj u oku olovni san
Carobnim dvorcima zurim orgulje cujem u tami pastir u frulu svira opet novi se radja dan
Zove me nestalo vreme muzika opojnog vina cujem i zvuk klavira nebo prazno je ovaj san
Zena usnulog lika teska mi otvara vrata cudni osecam strah kraj sebe ne cujem njen glas
Mnostvo nestvarnih lica slike mi stvara iz prica dok je deciji svet jos davno sanjao svoj san
Mekani zvuci klavira ona tu muziku svira oci joj cudno sjaje to sa prasnjavih slika znam
Pogled joj uzalud trazim tuga me muci i slama oci joj krije tama sve je nestalo nekud vec
S Vremena Na Vreme
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 11 Apr - 21:54 | |
|
" Suncana strana ulice "
Na prozoru starih zaluzina Sa cvecem u ramu kao na slici Sto prodaje se u radnji staklara U kuci od kamena u obicnoj luci Zivela je na suncanoj strani ulice
Na prozoru starih zaluzina Sa dugim kanapom od kuce do kuce Gde susilo se rublje suncem okupano U kuci od kamena u obicnoj luci Zivela je na suncanoj strani ulice
U mirnoj noci stvorenoj od mora U tihoj pesmi i buci hotela Stajala je na prozoru kuce Gledajuci more, cekajuci nekog
Na prozoru starih zaluzina Bez cveca u ramu zatvorenim pustim Sto ga niko otvoriti nece U kuci od kamena u obicnoj luci Zivela je na suncanoj strani ulice
S Vremena Na Vreme
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
| | | Dr.Love Elita
Poruka : 1646
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 14 Apr - 10:09 | |
| Što za mesec zaradim
Gde god odem tamo me jedva cekaju da se sa mnom napiju da mi sviraju
Jer i more je duboko a i nebo je siroko ako moje srce nije kad ga pesma razbije
Ref. 2x Sto za mesec zaradim to za vece potrosim idu pare lagano idu ko ja pijano
Gde god odem tamo me vec svi poznaju istu pesmu mi za noc sto put sviraju
Jadi teski i duboki prsti laki i siroki ali srcu zao nije kad ga pesma razbije |
| | | Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 21 Apr - 11:39 | |
| Six Pack - Nekako najvise me bolis ti
K'o vrabac kisu predosetim saplice zivot da me podseti da skoro ce kraj da je sareni zmaj jaci od konca mog srecnog detinjstva.
I ne bih nikad rekao frka u praznom dzepu kad zbuni se ruka samo ti trepni kao da me razumes i cela prica imace smisla.
Ne boli me kad se drugi nasmeju sta oni znaju sem da laju i puze ali me boli kad nemas ideju sta da mi sapnes kada naviru suze.
Boli me zulj u cizmi ludih skitnica boli me muk svih onih napustenih ruznih ulica bole me rane koje samom sebi napravim al' nekako najvise me bolis ti.
U gradu sto se nikad nece zvati mojim previse mislim, dakle jedva da postojim makar me slazi da me stvarno razumes kad dirnem zvekir na grudima tvojim.
Ne boli me ni kad se drugi nasmeju sta oni znaju sem da laju i puze ali me boli kad nemas ideju sta da mi sapnes kada naviru suze.
Boli me zulj u cizmi ludih skitnica boli me muk svih onih napustenih ruznih ulica bole me rane koje samom sebi napravim al' nekako najvise me bolis ti. |
| | | gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 21 Apr - 13:20 | |
| SERGEJ CETKOVIC - MOJE SI SVE
Oci si skrila pod velom od neba pogled njezan poslednji put zbog svega ovog sto govorim sada na tebe nisam ni najmanje ljut
Nismo mi, jedina, htjeli da ljubav nam bude svetinja nismo mi, malena, htjeli da ljubav nam bude nesalomiva
Ref. Moje si sve slomila ko kamen o kamen srce mi zdrobila i nije me sram sto moram da dam suze i smijeh da ugasim plam
Bolje je tako, rekla si tiho svako na svoju stranu da ode nije nam islo, mi moramo stati ni ruze ne mogu cvjetat' bez vode |
| | | LJUBAVNIK LEDI ČETERLI
Poruka : 3780
Učlanjen : 22.08.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 13 Sep - 20:00 | |
| Indexi - Da sam ja netko
Da sam ja netko pozvao bih sve djecake dao bih im igracke i pustio ih da se cijeli dan igraju i jure.
Radili bi divne stvari, prekratki bi bili dani voleli bi svoje skole djaci da sam ja netko ... Svim majkama bih izbrisao bore, ucinio da ocevi ih vole davnu ljubav da im vrate i da mirno zive svoje sate da sam ja netko. Ne bi, ne bi ljudi zivot proklinjali sve bi ruze zeni poklanjali kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko. ... Svim majkama bih izbrisao bore ucinio da ocevi ih vole davnu ljubav da im vrate i da mirno zive svoje sate da sam ja netko.
Ne bi ne bi ljudi zivot proklinjali sve bi ruze zeni poklanjali kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko |
| | | drexler Master
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 16 Sep - 11:09 | |
| Atheist Rap - Rokvic Radivoje
Sve je stvar kompromisa
Sve novine su pune njegovih slika I nigde nemos pobeci od doticnog mu lika Na domacoj estradi on je glavna faca A poceo je dole u kafani pored Blaca
Radivoje Rokvic njegovo je ime I Marinko Rokvic stvarno nema blage veze s njime U zivotu svome uspeo je greskom I od tada do danas sa vecitim je smeskom
Pevao je on u provinciskoj kafani To su bili, kaze, vrlo zajebani dani Drao se u mikrofon do jutra rana Mali baksis memljiv stan i preterano losa hrana
Prohtevi mu tad i nisu bili neki Mozda da na svadbi zapeva sa Sneki Da smuva debelu ruskinju sa sanka Ili da mu dobar kredit doda neka banka
O tome kako je uspeo kruze price mnoge Mada on to dobro krije ko sto zmija krije noge Slusati glasine stvarno je badava Jer samo jedna jedina istina je prava
Jedne noci u kafanu usao je Bobe Menadzer sto talente uzima na probe Ti si Rokvic? "Aha" - rece Radivoje tada Pakuj se Marinko idemo put grada
Ljudima su rekli da je on Marinko Rokvic Od svirke na svadbi imo je za Moskvic A Radivoje pare stekovo sa strane Tajno snimao plocu i ceko bolje dane
U pravom trenutku izbacio je vesto Kriticari rekose mali vredi nesto Rasto se sa Bobetom uz puno svadje i dima I postao je faca znana svima I vama i njima
Rokvic Rokvic Radivoje Dajte tog coveka Uz njegovu pesmu dusa nadje leka Medicina prava njegove su reci Radivoje moze ratove da spreci
|
| | | wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 21 Okt - 1:36 | |
| Ljubavna
Naoružan samo smiješkom hodam ja kroz grad zvona zvone, nedjelja je gdje ja pripadam
Moje ime nije važno jer je namjera to što čini razliku od čovjeka do čovjeka
Nemam nikog da me vodi to mi ne treba jer još uvijek moja glava meni pripada
Ref. Moraš prvo puzati da bi znao hodati a kad te stvarno sve uza zid pritisne digni glavu, ne daj se pjevaj pjesme ljubavne zaplači kad te nitko ne vidi
Bole rijeci, boli vrijeme bole sudbine daj još rundu, prijatelju kome je do istine
Parni valjak |
| | | Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 27 Okt - 2:48 | |
| Prljavo Kazalište
Ako traziš nekoga
Ako trazis nekoga, nekoga za setanje onda ja sam covjek za tebe imam sedam milja duge korake lake kao oblake
Ako trazis nekoga, nekoga za plakanje onda ja sam rame za tebe
Ref. Uzmi me, to je sudbina ima zena koje zakljucaju srce poput dragog kamena
Ako trazis nekoga, nekoga za cuvanje onda imam ruke za tebe i za tvoje vrelo celo, dlanove meke kao jastuke
Ako trazis nekoga, nekoga za zauvijek onda tvoj sam covjek oduvijek |
| | | Ivkic
Poruka : 16424
Godina : 41
Učlanjen : 05.09.2012
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 27 Okt - 8:28 | |
| Dino Merlin - Ako me ikada sretnes
Ako me ikada sretnes u ovom ukletom gradu ostani mirno na istoj strani plocnika
Ne stavljaj ruke na lice nemas sto od mene kriti glavu gore nama je ljubav lozinka
Ne pitaj je li pravedno sto nas je prekrio mrak ni to sto nismo zajedno pusti suzu, daj mi znak
Ref. Da jos nije prestalo da nikad nece prestati mogu proci stoljeca mogu ti i umrijeti
A ti me nisi prestala i nikad neces prestati ljeta zime proljeca za tebe cu zivjeti i pjevati
Ljubav je slijepa i luda ne zna za Boga ni suda al' lijepo pjeva i lijepo dusu odjeva
Ako me ikada sretnes ne stavljaj ruke na lice stavi smijeh i stare razglednice
Ne pitaj je li pravedno sto nas je prekrio mrak ni to sto nismo zajedno pusti suzu, daj mi znak |
| | | drexler Master
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 28 Okt - 23:22 | |
| Miladin Sobic - Dzemper za vinograd
Ponekad poželim da ostavim studije i upišem neki zanat pa da budem pekar, limar, il' moler da ukrotim struju i naučim da popravljam bojler.
Il' da budem dimnjačar i donosim srecu da budem majstor za frule da pravim servise i duvam u staklo. ne morah na fakultet, al' mi se omaklo.
Čudio se meni drugar šta ima tu da mi smeta što on da bi bio Bog i glavni želi svrsit' tri fakulteta.
A zar nebi bilo ljepše sad misliti na vinograd u ljubavi biti s njim kao dragom dičiti se njime čuvati ga zime.
Izgleda da mnogi žele imat kola snažan motor iz Japana mjesto lične karte kolor televizor ostaviti život, gledat' ga u retrovizor.
A zašto ne bit' običan i voljet male stvari zašto svako mora biti glavni. Šta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom zašto sa tugom gledam za čovjekom.
Čudio se meni drugar šta ima tu da mi smeta što on da bi bio Bog i glavni želi svrsit' tri fakulteta.
|
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 28 Okt - 23:59 | |
| SLUCAJNO - Kiki Lesandric i Piloti
Znao sam i pre nego sto sam te video na mome prozoru od sna, u tebi su se sakrile kao noc sve zene koje sam voleo.
Ne, ja necu da krijem bol reci su samo izgovor a tvoje usne precica za greh. Ne, ja ne mogu da nosim to prokletstvo da te zavolim slucajno a izgubim zauvek.
Znao sam, nije za mene ovaj grad gde zivis brzo i umres mlad. Al' ruke moga andjela mi ne daju da odem dole, niz vodopad.
Sve sto tebi napisem izgubim i obrisem i kao da se nije ni desilo. Samo na srcu nosim znak, tvoje ime kao oziljak, ako te sretnem slucajno.
Ne, ja necu da krijem bol reci su samo izgovor a tvoje usne precica za greh. I na srcu nosim znak, tvoje ime kao oziljak i verujem u slucajno i zauvek.
Poslednji izmenio malalila dana Sre 24 Apr - 20:57, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Mina
Poruka : 7923
Učlanjen : 15.11.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pon 29 Okt - 0:58 | |
| "V U Č I C A" KALIOPI
UZALUD TRAŽIS MOJE DRUGO JA JOŠ UVJEK SEBE NISAM IZDALA I KAD MI SUDE SLAVE ZNAM DA DIJELIM SAN OD JAVE BUDI MI NOĆAS SLOVO IKONA PRONADJI ME U MOJIM PJESMAMA A TO ŠTO DRUGI KAŽU VJERUJ LAŽU TE NEKA GOVORE NI RIJEČ ODAVNO NIJE ISTINA NEK MI UZMU SVE JA IMAM NEŠTO IZNAD OBLAKA NEKA GOVORE PSI LAJU KARAVANI PUTUJU A TI ANDJELE SAMO BUDI TU DOK IMAM JOŠ SNAGE MOĆI BIĆU VUČICA OBRIŠI MI SUZU S LICA AKO IDE DA NE VIDE NIJE MI NOĆAS NESTO MEDENO OSTANI SAMNOM MOJE JEDINO JER SAMO TI I JA ZNAMO ŠTA JE ŠTA NEKA GOVORE ... |
| | | drexler Master
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pon 29 Okt - 23:06 | |
| Vlado Georgiev - Do svitanja (Do svitanja, single 2007)
(Citav svijet mjenja se, Zasto ne bi mogli ti i ja)
Ako treba ja mogu sve, Poci s' mora na vrh planine Da vidim ljude, s' druge strane, Jer dobre lako prepoznajem
Gdje god podjem mozes ti, Al dugo mislis pa odustanes, I budem sam u divljini, Jer ti to ne razumijes
Kad smo skupa sve nam je blisko, Al hocu novo, a ti bi isto
Citav svijet mjenja se, Zasto ne bi mogli ti i ja Misliti drugacije, Zivjeli bi bez kajanja
Citav svijet ljubi se, Pa zagrli me toplim usnama, Ljubiti nije grijeh, Ljubimo se do svitanja, Do svitanja
Meni sve je avantura, I sve mi prija al ti me namucis Kad si hladna kao bura, I svakog bi sve da naucis
Kad smo skupa sve nam je blisko, Al hocu novo ti hoces isto
Citav svijet mjenja se, Zasto ne bi mogli ti i ja Misliti drugacije, Zivjeli bi bez kajanja
Citav svijet ljubi se, Pa zagrli me toplim usnama, Ljubiti nije grijeh, Ljubimo se do svitanja, Do svitanja
(Citav svijet mjenja se, Zasto ne bi mogli ti i ja)
Bez kajanja, Do svitanja...
|
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 1 od 8 | Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 620 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 620 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|