| Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi Sre 6 Maj - 10:16 | |
| Večeras Večeras ćeš biti moja Doći će ti da vrisneš Zadrhtati će bedra tvoja Kada se uz mene stisneš. Dušu ću ti kao anđeo smiriti Za vrelo tijelo ti biti vrag Sve tvoje vatre ću raspiriti U duši ostaviti vječni trag. Sve ružno uz mene će nestati Poželjeti ćeš da ne svane A čarolija ta neće prestati Kada ujutro sunce grane. Nas dvoje smo, to bar je jasno Dvije duše u jednu spojene Za povratak sada je kasno Ne mogu više biti razdvojene.
Poslednji izmenio Abu Dabi dana Ned 10 Maj - 17:10, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi Sre 6 Maj - 10:18 | |
| Jedini
Stihovima sam ti dodirnuo dušu Uspio iz ravnoteže te pomaknuti A hladni vjetrovi koji svuda pušu Umjesto mene nježno će te taknuti.
Nećeš osjetiti od hladnoće jezu Uz kičmu će ti trnci prostrujati Predosjetiti ćeš neku čudnu vezu Osjećaji će ti kao rijeka nabujati.
Tada znati ćeš zauvijek jedno Ma gdje god da te život stavi Biti će ti baš potpuno svejedno Ja sam taj, za tebe sam pravi.
Osmijeh će ti samo ozariti lice Više nikada mu neće doći sjene Trbuh će ti napuniti leptirice Ti si prava, jedina za mene. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi Sre 6 Maj - 10:19 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi Sre 6 Maj - 10:22 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi Sre 6 Maj - 10:26 | |
| |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi Pet 12 Jun - 10:27 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi Pet 12 Jun - 10:28 | |
| Lijepa si
Gledam te kako mirno spavaš Ispod plahte potpuno si gola Umorna, prestati ne namjeravaš A želja mi svira od dura do mola.
Smaknem plahtu sasvim polako Zadivi me ljepota tvoga tijela Poželim te namah samo tako Omami me miris, koža vrela.
Pogled klizi preko divnih grudi Trbuščića, pa još trunku niže Budi mi se strast a želja ludi Primičem ti se još malo bliže.
Zadovoljan što je sve to moje I u snu mi pravu sreću nudiš Poljubim, pokrijem tijelo tvoje Tko će dočekati da se probudiš. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi Sre 28 Okt - 0:41 | |
| Božje nije dovoljno
Bog ti je dao oči da me paziš Sočne usne da me ljubiš Vreli jezik da me maziš Blistav osmjeh da me budiš.
Bog ti je dao bujne grudi Nemirne dvije lastavice Što čine da čovjek poludi Kada siše tvrde bradavice.
Bog ti je dao prćasto dupe Njime da mi sjedneš u krilo Noge što se šire, skupe Dok me jašeš, moja vilo.
Postoji još nešto božje U hramu tvog putenog tijela Ima oltar, tvoje međunožje Gdje sišem nektar kao pčela.
Ali sav trud i muka božja Nije ona mene s nogu oborila Neka guze, grudi, međunožja Volim tvoju dušu, sama si ju stvorila.
AD90
|
|
| |
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi Sre 1 Sep - 18:22 | |
| ponekad Beskraj stane u otkucaj Srca... takva i ova priča tu, nezavršena, nezavršiva... Doziva. Da joj ponekad dođeš. Poneku radost doneseš. Muzike samo vama čujne na vrhovima prstiju da čuvate... Čuješ li? Ja samo da primetim da si nešto zaboravio ovde, drug, i da bi bilo lepo da mu svratiš ponekad. Onako, sasvim nepozvan, da se gde mi nije mesto malo proguram |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nestvarna stvarnost, njegova priča - Abu Dabi | |
| |
|
| |
|