Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama. |
|
| |
Autor | Poruka |
---|
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Sve o vagini Pet 26 Maj - 15:18 | |
| nije to sapun da se potroši sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Sve o vagini Sub 27 Maj - 11:19 | |
| EROTIC MAN ::nije to sapun da se potroši Eto ti si sa pravim rijecima objasnio sto sam mislio cijelo vrijeme reci. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve o vagini Čet 3 Maj - 17:28 | |
| lana ::
2. Mijenja boju Vagine dolaze u svim oblicima, veličinama i bojama, za što je zaslužna genetika, a ne seksualno iskustvo. Ipak, to ne znači da se boja vagine ne mijenja.
- Tijekom seksualnog uzbuđenja ili trudnoće, povećana cirkulacija može rezultirati promjenom boje, obično tamnijom - kaže ginekolog Michael Krychman za Redbook.
Također, do promjene dolazi i u menopauzi. Tada zbog smanjenja razina estrogena vagina obično postaje nešto svjetlija nego prije.
24sata.hr e mislim da sam dobila pravi odgovor na moje ono pitanje o boji.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve o vagini Čet 3 Maj - 17:42 | |
| a da vidimo vas sad,imam dobrog prijatelja s kojim pričam aman baš o svemu,pričao mi je da je bio sa par žena s kojima nije mogao igrati igru zbog njenoga jakoga mirisa,kao da je nešto crklo u njoj , on je meni tako opisao,žena se redovito pere i sve to,ali taj jaki miris ne može da ga makne,čak joj je spomenuo zašto ne ode kod doktorice na pregled pa da spomene za taj miris jaki,ali se uvrijedila i nikad se više nisu čuli,sad da li su to bakterije ili upala velika, ne kužim kako kod mlade žene može biti tako jakoga mirisa,a kupa se i pere svakoga dana,u čemu je tu problem, ja fala bogu s tim nemam problema kod mene ništa nije crklo |
| | | Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Sve o vagini Čet 3 Maj - 21:18 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve o vagini Pet 4 Maj - 10:01 | |
| |
| | | Emelie Master
Poruka : 382995
Učlanjen : 29.03.2018
| Naslov: Re: Sve o vagini Sub 7 Jul - 13:30 | |
| Ponoć-ka ::a da vidimo vas sad,imam dobrog prijatelja s kojim pričam aman baš o svemu,pričao mi je da je bio sa par žena s kojima nije mogao igrati igru zbog njenoga jakoga mirisa,kao da je nešto crklo u njoj , on je meni tako opisao,žena se redovito pere i sve to,ali taj jaki miris ne može da ga makne,čak joj je spomenuo zašto ne ode kod doktorice na pregled pa da spomene za taj miris jaki,ali se uvrijedila i nikad se više nisu čuli,sad da li su to bakterije ili upala velika, ne kužim kako kod mlade žene može biti tako jakoga mirisa,a kupa se i pere svakoga dana,u čemu je tu problem, ja fala bogu s tim nemam problema kod mene ništa nije crklo Ja mislim da je on nešto crknuto pojeo. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve o vagini Ned 12 Avg - 16:50 | |
| Emelie :: Ponoć-ka ::a da vidimo vas sad,imam dobrog prijatelja s kojim pričam aman baš o svemu,pričao mi je da je bio sa par žena s kojima nije mogao igrati igru zbog njenoga jakoga mirisa,kao da je nešto crklo u njoj , on je meni tako opisao,žena se redovito pere i sve to,ali taj jaki miris ne može da ga makne,čak joj je spomenuo zašto ne ode kod doktorice na pregled pa da spomene za taj miris jaki,ali se uvrijedila i nikad se više nisu čuli,sad da li su to bakterije ili upala velika, ne kužim kako kod mlade žene može biti tako jakoga mirisa,a kupa se i pere svakoga dana,u čemu je tu problem, ja fala bogu s tim nemam problema kod mene ništa nije crklo Ja mislim da je on nešto crknuto pojeo. |
| | | EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Sve o vagini Sub 22 Sep - 13:53 | |
| Ponoć-ka ::a da vidimo vas sad,imam dobrog prijatelja s kojim pričam aman baš o svemu,pričao mi je da je bio sa par žena s kojima nije mogao igrati igru zbog njenoga jakoga mirisa,kao da je nešto crklo u njoj , on je meni tako opisao,žena se redovito pere i sve to,ali taj jaki miris ne može da ga makne,čak joj je spomenuo zašto ne ode kod doktorice na pregled pa da spomene za taj miris jaki,ali se uvrijedila i nikad se više nisu čuli,sad da li su to bakterije ili upala velika, ne kužim kako kod mlade žene može biti tako jakoga mirisa,a kupa se i pere svakoga dana,u čemu je tu problem, ja fala bogu s tim nemam problema kod mene ništa nije crklo reci ti prijatelju stari recept to. nakapaš par kapi omiljenog parfema na gornju usnu, idealno je ako imaš brk, onda nakapaš na brk na i da vidiš kako sve miriši sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Sve o vagini Sub 22 Sep - 13:54 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | Enesa Master
Poruka : 11758
Učlanjen : 01.08.2018
Raspoloženje : Osrednje
| Naslov: Re: Sve o vagini Sub 22 Sep - 15:02 | |
| Ovo što piše Ponoc-ka,kao da je nešto crklo u njoj, nisu uopšte stvari za salu...Miris crknutog ili truleži može ukazivati na vrlo teške bolesti ...Moguce da su i bakterije.Doticna svakako treba pod hitno kod doktora. |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Sve o vagini Ned 23 Sep - 0:35 | |
| Enesa ::Ovo što piše Ponoc-ka,kao da je nešto crklo u njoj, nisu uopšte stvari za salu...Miris crknutog ili truleži može ukazivati na vrlo teške bolesti ...Moguce da su i bakterije.Doticna svakako treba pod hitno kod doktora. Nemora da znaci, simptomi su vise psiholoskog porijetla koliko citam. |
| | | Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Sve o vagini Ned 23 Sep - 0:36 | |
| Enesa ::Ovo što piše Ponoc-ka,kao da je nešto crklo u njoj, nisu uopšte stvari za salu...Miris crknutog ili truleži može ukazivati na vrlo teške bolesti ...Moguce da su i bakterije.Doticna svakako treba pod hitno kod doktora. Moguće da je tvorić uletio, pa zato bazdi. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sve o vagini | |
| |
| | | |
Strana 4 od 4 | Idi na stranu : 1, 2, 3, 4 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
Ko je trenutno na forumuImamo 602 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 602 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38 Dvorana slavnih
Naj Avatar Haossa !
Kreja
Poslanici naj aktivniji nedelje |
|
Juče u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Čet 21 Nov - 16:46 od Poly
» Razni vicevi
Čet 21 Nov - 16:44 od Poly
» Max Leiva, 1966 | Abstract Figurative sculptor
Sre 20 Nov - 18:52 od Poly
» Misli nas "malih" ...