Gost Gost
| Naslov: Re: Prioritet mog života Sre 26 Apr - 18:58 | |
| |
|
tamoneki Master
Poruka : 5128
Učlanjen : 07.02.2014
| Naslov: Re: Prioritet mog života Sre 26 Apr - 18:59 | |
| Ona |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Prioritet mog života Čet 1 Jun - 19:54 | |
| opet On |
|
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Prioritet mog života Pon 12 Mar - 0:18 | |
| |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Prioritet mog života Ned 25 Mar - 13:06 | |
| Tako govore prave majke.Dijete.Sasvim tacno! |
|
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Prioritet mog života Uto 27 Mar - 12:25 | |
| Porodica i prijatelji, obrazovanje, rad...
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Prioritet mog života Pon 2 Apr - 14:49 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Prioritet mog života Sub 8 Jun - 23:08 | |
| - Kijara-brm ::
- S danom rođenja dan nam je najveći dar -ŽIVOT.
Kako prolaza godine rezimiramo svoju prošlost.Suočavamo se sa svojim uspesmima,promašajima(svako sa svojim prioritetima)
Život, kompleksan i nepovrativ, nosi svoj smisao do kojeg mnogi nikad ne dođu, ili bar tako misle.
Što je prioritet vaših života? Da li nas preterana potreba za zadovoljenjem materijalnih potreba udaljava od pravih ciljeva? Trebamo li činiti sve za budućnost samo svog potomstva ili pokušati učiniti nešto za celo čovečanstvo?
Da li nas potraga za istinom vodi kroz laži koje ne možemo dosegnuti? Za što smo sve spremni dati svoj život ?
Dar se daje nekome sa namerom da darovana strana bude srećna. Na ovaj svet dolazimo igrom slučaja. Sve je slučaj, ne možeš da biraš gde ćeš se roditi, u kakvoj porodici, da li ćeš imati sreće da se rodiš fizički kako treba... Baci se kocka, otkriju se karte, i počneš igru. Uglavnom je prioritet verovatno ljubav, prema nekome ili nečemu. Mora da bude dovoljno jaka da čovek u sebi nadvlada sve patnje koje život baci na njega za vreme dok postoji. Da ga promeni na bolje ako je potrebno. Time što čovek čini sve da na pravi način odgaja svoje potomstvo, istovremeno čini nešto i za celo čovečanstvo. Jedina konstanta smo mi sami, menjajući sebe menjamo čovečanstvo. Neka univerzalna istina i ne postoji, nikad se ne otkriva, više je nešto za čim čezneš, kao kad poželiš da te obuzme svetlost zalazećeg Sunca oduševljen/a tim prizorom. Znaš da nikad ne možeš da dođeš do Sunca, ali želiš da zamisliš... Čovek daje svoj život za svašta, recimo za monotonu svakodnevicu, pretvaranje u automat za zarađivanje para za trivijalne stvari. Bla bla, osećam se kao da sam pisao sastav u osnovnoj... |
|
Tony Elita
Poruka : 2756
Učlanjen : 06.02.2019
Raspoloženje : kako kada
| Naslov: Re: Prioritet mog života Sub 8 Jun - 23:18 | |
| Za sebe nisam nikad postavio prioritet, uvjek samo za druge. Sam sam dosao na ovaj svijet i sam cu otici. |
|
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Prioritet mog života Pon 10 Jun - 22:59 | |
| Najveći prioritet života je proživeti život |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Prioritet mog života | |
| |
|