Zajedno smo uradili ovo lepo mesto da bi se družili i zabavljali. Bilo je mnogo posla, svi smo se pošteno namučili ali se isplatilo. Naš lep forum živi. Jeste da se zove Haoss, ali nije haos, već je druženje, lepota, mir, šala, smeh, a nažalost, kad zatreba i tuga. Ostavite pesmu, sliku, foto, lepu misao, igrajte se. Jedno vas samo molim, nemojte svadje na Haossu. Kad se ulogujete, ostavite loše raspoloženje po strani i uživajte. Ja nisam imala sreće da se i dalje družim s vama. Vi imate sreće, nemojte je trošiti uludo. Budite dobri jedni drugima. Zabavite se i za sebe i za mene. Čuvajte mi Haoss.
Voli vas vaša Filly
sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga
EROTIC MAN
MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Čet 29 Sep - 15:06
a tebi u srcu duga
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Čet 29 Sep - 15:06
a tebi u srcu duga
lana
MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Čet 29 Sep - 15:10
Gost
Gost
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Čet 29 Sep - 15:18
Gost
Gost
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Pet 30 Sep - 20:00
sav@
VIP
Poruka : 13899
Učlanjen : 08.08.2011
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Sub 1 Okt - 18:25
Macane...
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Sub 1 Okt - 18:55
a tebi u srcu duga
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Pon 3 Okt - 12:18
Imamo 94 korisnika na forumu: 4 Registrovanih, 0 Skrivenih i 90 Gosta :: 2 Provajderi
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je492 dana Ned 2 Okt - 15:15
.........................
Sad bi Ti napisala:
Kako vas je lepo videti na
a tebi u srcu duga
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Sub 8 Okt - 15:01
a tebi u srcu duga
lana
MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Sub 8 Okt - 15:21
Registrovanih korisnika: Kijara-brm, lana Provajderi : bing (2), Google (3) Konekcije članova u poslednjih 99 sati: andromako, Black Wizard, Dala, dreamer, Emelie, EROTIC MAN, Esti, Ivkic, Jelena R, jelena77, Kijara-brm, lana, malalila, malena72, Maruška, Mea, Mirjana, neno, okean, Palma*, Rene, Sagacity, sav@, snupi, storm, tamoneki, Tanguy, Tea Doro, Tony Montana, Whisper
Black Wizard
Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Ned 9 Okt - 21:33
Imala je običaj da mi kaže kad puknem
"Ignoriši ih. Znaš i sam šta želiš. Nije vredno da ih svojim besom pothranjuješ"
Black Wizard
Master
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Sub 15 Okt - 18:06
Wild Filly ::
Sećam se kao da je bilo juče,dok smo bile deca najviše sam volela da kinjim mladju sestru ali na lepe fore i fazone a ona bi mi uvek poverovala sve i svašta Govorila bih joj da je eurokrem pokvaren i crvljiv sa sve onim zgražavanjem a onda bih pojela sve sama Kažem joj hajde da podelimo čokolade što smo dobili na poklon,prvo ćemo tvoju a posle svaka svoju tako naravno pojedem jednu i po a ona samo pola
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Sub 15 Okt - 18:11
Zašto su nam na Haossu važne fotografije?
Zato što oni koji guglaju na masu fotografija imaju kao izvor napisan Haoss, pa ljudi svrate da vide to mesto gde su te fotografije. Naši slikari su popularni na netu, nema foruma koji nam je po tome ravan. Ima dana sa stotinjak poseta na slikarstvo, moj najdraži pdf.
a tebi u srcu duga
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Ned 16 Okt - 22:29
Naši korisnici su poslali ukupno 1400047 članaka Imamo 2001 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je ShyLynx
Imamo 147 korisnika na forumu: 11 Registrovanih, 0 Skrivenih i 136 Gosta :: 2 Provajderi Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 492 dana Ned 2 Okt - 15:15
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Sre 19 Okt - 13:50
Black Wizard
Master
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Čet 20 Okt - 20:20
Gost
Gost
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Čet 20 Okt - 22:26
Dotakla bih te kao miris kad ides poljem, kad u njemu nadjes neki mali svet. I onda kad sve nestane, jos uvek osecas miris poljskog cveca, jos uvek si tamo jos uvek me pratis... Dotakla sam te svojim recima al nije to sve, ne, nije jos kraj,...M.Miljkovic
Gost
Gost
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Čet 10 Nov - 20:22
Forum je zamišljen kao umetnički..fin..prijateljski..mislim da je u suštini takav zbog vas samih ..ne zbog onih koji se učlane da bi nešto odavde odneli..ostavili post ili dva..neki čak i bonus da bi mogli da vrbuju članove na pp..
Haoss je naš..mi smo Haossovci..
Bila bi mi najveća želja da na Haoss gledate kao da je vaš dom..mesto za odmor..uživanje , druženje i zabavu..tada bi mi srce bilo puno..
Jedna od Fillynih zelja
Gost
Gost
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Sre 23 Nov - 20:21
Bioskop opet radi...članovi stafa koji imaju predloge ..primedbe..pohvale.. (ali ne i međusobne prepirke ..to radite na pp.. ) mogu slobodno da se ovde izraze...
Gost
Gost
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Čet 8 Dec - 21:29
Naslov: Re: Prelepe ili prosečne - kako žene vide sebe? Pon 25 Apr - 19:59
Čudo jedno je kako naše žene nemaju samopouzdanja inače su prelepe..svakoj treba maleni dodir kozmetike da izgledaju kao avion..međutim žene se sklone tome da sebi nalaze mane i nepravilnosti i gde ih nemaju..to ne valja...
Gost
Gost
Naslov: Re: Tako bi govorila Filly Sub 10 Dec - 21:08