| Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 8 Jul - 14:27 | |
| Tony Montana ::Jaje na oko volim ali sa biberom i soli, pa crveni luk i ajvar. Meni se cini da Emelie samo jaje na oko moze da ponudi. Tu se ja nemogu zasititi. Tony tema je: Šta je ženama najvažnje kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem?Da nisi ti možda žena? |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 8 Jul - 19:06 | |
| Emelie :: Tony Montana ::Jaje na oko volim ali sa biberom i soli, pa crveni luk i ajvar. Meni se cini da Emelie samo jaje na oko moze da ponudi. Tu se ja nemogu zasititi. Tony tema je: Šta je ženama najvažnje kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem?Da nisi ti možda žena? nemoj samo ljubomorna postati sada |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Uto 18 Jul - 15:06 | |
| neke spavaju jer im se muško mnogo dopadne, neke jer skupljaju recke, neke se svete sadašnjem ili bivšem, nekima je dosadno a neke su naprosto željne kur*a sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
tamoneki Master
Poruka : 5128
Učlanjen : 07.02.2014
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sre 19 Jul - 13:18 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 15:04 | |
| cm |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 15:11 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 15:13 | |
| |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 15:18 | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Čet 20 Jul - 18:00 | |
| E kad bi one to znale bio bi car ma kralj. To je momenat, taj momenat kad dodje i to je to. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 21 Jul - 14:14 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 21 Jul - 14:19 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 21 Jul - 14:22 | |
| Tony Montana ::E kad bi one to znale bio bi car ma kralj. To je momenat, taj momenat kad dodje i to je to. ti filosof, pusti ti taj momenat, je ili nije ako želiš da postaneš car treba da uskočiš i pomogneš drugu kad ove dve navalile na pipanje, pa da se ponudiš i ti, nek pipaju do mile volje sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Ned 23 Jul - 11:34 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 28 Jul - 15:18 | |
| fleksibilan sam ja i volim da ugodim. pipaj na hladno sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 29 Jul - 2:00 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 1 Sep - 15:06 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Pet 1 Sep - 23:48 | |
| Mora biti pametan. |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sre 13 Dec - 8:36 | |
| Ako je tretira kao kraljicu.. najljepša, najzgodnija, najmilija.. ama savršena |
|
| |
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sre 13 Dec - 11:28 | |
| Sve |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 6 Jan - 1:53 | |
| da malo prica, a vise radi |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 6 Jan - 10:58 | |
| malena72 ::da malo prica, a vise radi E da, a Vi puno pricate a malo radite ma skoro nikako. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 6 Jan - 14:02 | |
| to ne znaju ni žene same, jer nakon prekida sve kažu: šta mi je to trebalo? gde mi je bila pamet? sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Sub 6 Jan - 15:59 | |
| manje price momci, manje price |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Ned 7 Jan - 14:27 | |
| dobro zavođenje (znači priča i mimika ) sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? Ned 7 Jan - 19:56 | |
| malena72 ::manje price momci, manje price Ajd ti busi sa busalicom 2-3 sata bez pause pa da te cujem. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šta je ženama najvažnije kada odlučuju da li će da spavaju sa muškarcem? | |
| |
|
| |
|
Danas u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Juče u 16:46 od Poly
» Razni vicevi
Juče u 16:44 od Poly
» Max Leiva, 1966 | Abstract Figurative sculptor
Sre 20 Nov - 18:52 od Poly
» Misli nas "malih" ...